michalos Οκτώβριος 3, 2014 #101 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2014 (edited) Εγω παλι για αυτους εχω και θετικα να πω και αρνητικαΤο θετικο ειναι οτι σε καποιες περιπτωσεις που ετυχε θεμα αντικαταστασης χαλασμενων προιοντων το εκαναν ,μετα απο 1-2 εβδομαδες ομωςΣε μια περιπτωση ειχε τυχει τρελλο προβλημα καινουρια καρτα γραφικων (250 ευρω κοστισε) που μου εμφανιζε ελαφρο κυματισμο στην οθονη μετα απο ωρα ,ενω με αλλες καρτες διαφορετικης μαρκας με ιδιο chip που δοκιμασα δεν το εμφανιζε!!Μετα απο ελεγχους στην καρτα δεν βρηκαν προβλημα .Τους παρακαλεσα οτι λογω της φυσης του προβληματος,οτι δηλαδη ναι μεν η καρτα δεν ειχε προβλημα αλλα και το pc μου δουλευε με ενα σωρο αλλες καρτες χωρις προβλημα να την αντικαταστησουν με αλλη μαρκα αφου ηταν ουσιαστικα αχρησιμοποιητηΔεν ηθελαν με τιποτα να το κανουν και αναγκαστηκα και την πουλησα και πηρα αλλη μαρκα (απο αλλου )Λογω του οτι στηνω συνεχεια pc λογω δουλειας και χρειαζομαι συνεχεια hardware τους ειχα κανει χαλαρα 50 χιλιαρικα τζιρο μεχρι τωρα ,το οποιο τους το ειπα οταν τους ζητησα αν γινεται να κανουν την αλλαγη για να με εξυπηρετησουν αλλα δεν συγκινηθηκαν Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2014 από michalos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superior_Mind Οκτώβριος 3, 2014 #102 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2014 δοκίμασε να τους αφήσεις ακόμα 50 χιλιάρικα και πες μας αν ξανασυγκινήθηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstraLgr Οκτώβριος 3, 2014 #103 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2014 μέχρι στιγμής και εγώ ότι πρόβλημα είχα άψογο service είχα. και δεν είχς ψωνίσει και λίγα, σε ότι είχα πρόβλημα μέσα σε μια βδομάδα έτοιμα όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Οκτώβριος 3, 2014 #104 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2014 δοκίμασε να τους αφήσεις ακόμα 50 χιλιάρικα και πες μας αν ξανασυγκινήθηκαν. Το εχουν αυτο δυστυχως τα interneto μαγαζια Αν κανεις αυτο τον τζιρο σε μαγαζι της γειτονιας θα σου κανουν αερα μολις μπαινεις στο μαγαζι τους Στο ιντερνετ σε αντιμετωπιζουν οπως αυτον που εχει αγορασει απο αυτους 1 usb stick μονο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Οκτώβριος 4, 2014 #105 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 (edited) Έχω ψωνίσει πολλά από το κατάστημα και συγκεκριμένα το τελευταίο τρίμηνο μόνο, CPU i5 4670k , Case Phanteks Enthoo Pro , πολυμηχάνημα Canon MX475 ,ψύκτρες κλπ. Δεν έχω ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ κανένα παράπονο.Μάλιστα εκτός του ότι τα βρήκα σε πολύ καλές τιμές ,άμεση παράδοση (την επόμενη μέρα) με βολεύει και στο ότι δεν πληρώνω κόστος αντικαταβολής και μεταφορικών (το case και το πολυμηχάνημα είναι πολύ ογκώδη και βαριά και οι κούριερ ζητούσαν μια μικρή περιουσία)γιατί η παράδοση γίνεται απο το κατάστημα Λιβαδειάς δωρεάν (μένω Αταλάντη). Έτσι λοιπόν σκεφτόμουν μόλις μαζέψω χρήματα, να αλλάξω το τροφοδοτικό μου,με κόστος από 140 ως 180 ευρώ max.Ψάχνoντας λοιπόν για ένα καλό και ποιοτικό PSU την Πέμπτη 2/10/14 και ώρα 7:00 το απόγευμα έπεσα πάνω σε αυτό: :-OΈτριβα τα μάτια μου να δώ αν είναι αλήθεια.Το πρώτο πράγμα που έκανα φυσικά ήταν να πάρω τηλέφωνο να το παραγγείλω ΑΜΕΣΩΣ, όπως και έγινε ,μετά από διαβεβαίωση του υπαλλήλου για την τιμή(46,38 ευρώ) και τον χρόνο παράδοσης (4-7 εργάσιμες).Την επόμενη μέρα το πρωί ξανακοίταξα στο site και ως δια μαγείας η τιμή είχε αλλάξει και είχε μπεί η κανονική. E-SHOP.GR: Μέχρι στιγμής όμως δεν έχω καμμία ενημέρωση απο το κατάστημα για την αλλαγή αυτή και υποτίθεται η παραγγελία μου τρέχει κανονικά.Τι με συμβουλεύετε να κάνω σε περίπτωση που μου κάνουν “τζιριτζάντζουλες”από το κατάστημα; edit:Ρε θα μας τρελάνουν αυτοί.Σήμερα ξανά άλλαξε η τιμη και έγινε πάλι 46,38 ευρώ http://www.e-shop.gr/trofodotika-pc-psu-l?table=PER&category=%D4%D1%CF%D6%CF%C4%CF%D4%C9%CA%CF&filter-285=1 ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΔΕ. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2014 από black66.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 4, 2014 #106 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 (edited) του ριχνουμε παραγγελεια και οτι γινει ? edit παραγγειλα και οτι ειναι να γινει ας γινει , το πολυ πολυ να μην το παρω Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2014 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Οκτώβριος 4, 2014 #107 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 του ριχνουμε παραγγελεια και οτι γινει ?edit παραγγειλα και οτι ειναι να γινει ας γινει , το πολυ πολυ να μην το παρω Το θέμα είναι να τα πάρουμε ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ :happy2::clap::jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 4, 2014 #108 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 καλα , αμα δεν ειναι σε αυτην την τιμη , θα το κρατησουν στο ραφι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ifganas Οκτώβριος 4, 2014 #109 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 (edited) ψωνιζω χρονια κανενα παραπονο προς το παρων!!!!!:daisy: Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2014 από ifganas Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Οκτώβριος 4, 2014 #110 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 ψωνιζω χρονια κανε παραπονο προς το παρων!!!!!:daisy: Θα τους πάρω την Δευτέρα τηλ να ρωτήσω για την πορεία της παραγγελίας μου και εκει θα φάμε τα μουστάκια μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Οκτώβριος 4, 2014 #111 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 (edited) Θα τους πάρω την Δευτέρα τηλ να ρωτήσω για την πορεία της παραγγελίας μου και εκει θα φάμε τα μουστάκια μας. μάλλον θα πάρεις μνμ ότι έγινε λάθος στην τιμή. Ο υπάλληλος ότι βλέπει στο site σε λέει και αυτός δεν γνωρίζει κάτι παραπάνω, το βλέπω να τρως άκυρο. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2014 από HellhammeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Οκτώβριος 4, 2014 #112 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 μάλλον θα πάρεις μνμ ότι έγινε λάθος στην τιμή. Ο υπάλληλος ότι βλέπει στο site σε λέει και αυτός δεν γνωρίζει κάτι παραπάνο, το βλέπω να τρως άκυρο. Λίγο κλάμα (καλός πελάτης και έτσι), λίγο φοβέρα (έχω κρατήσει screenshots και εγγραφή της τηλεφωνικής συνομιλίας) ότι θα τους κράξω παντού σε site και συνήγορο του καταναλωτή και κάτι μπορεί να γίνει.Αυτό όμως που μου κινεί την περιέργεια ήταν η διπλή αλλαγη της τιμής .Πρώτα το διόρθωσαν στη σωστή και τώρα πάλι λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 4, 2014 #113 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 Ετσι για πλακα το παρηγγειλα κι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Οκτώβριος 4, 2014 #114 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 Το συγκεκριμενο πωλειτε (αυτη την στιγμη), προς 135 Platimax Enermax 750W Modular EPM750AWT - BestPrice.gr, και 139 euro στα γερμανικα καταστηματα. Mηπως παιζει κατι αλλο, γιατι αυτοι συνηθως αναφερουνε αν ειναι προσφορα, με προ και μετα τιμη, που πολλες φορες ειναι και πλασματικη. Μηπως εχουνε καποια προβληματικα κομματια, λεω μηπως, και βρηκανε τροπο να τα ξεφορτωθουνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Οκτώβριος 4, 2014 #115 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 Παράγγειλα και εγώ ένα έτσι να υπάρχει μόνο και μόνο επειδή είναι semimodular και υποθέτω ότι είναι και platinum αν και δεν ξεκαθαρίζεται στην περιγραφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Οκτώβριος 4, 2014 #116 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 (edited) Το παραγγειλα κι εγω αν και δεν χρειαζομαι τροφοδοτικο Αν ισχυει η αγγελια δεν θα το ανοιξω καν και θα το πουλησω 100 ευρω την ιδια μερα που θα το παρω Φτου το εχουν 48,73 ευρω εχασα 2 ευρω γαμωτο Στο skroutz παντως ξεκιναει απο 151 ευρω η τιμη Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2014 από michalos Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Οκτώβριος 4, 2014 #117 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 Τώρα το απέσυραν εντελώς από το site E-SHOP.GR: Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Οκτώβριος 4, 2014 #118 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 Το παραγγειλα κι εγω αν και δεν χρειαζομαι τροφοδοτικοΑν ισχυει η αγγελια δεν θα το ανοιξω καν και θα το πουλησω 100 ευρω την ιδια μερα που θα το παρω Φτου το εχουν 48,73 ευρω εχασα 2 ευρω γαμωτο Στο skroutz παντως ξεκιναει απο 151 ευρω η τιμη Άμα σου το στείλουν το αγοράζω εγώ με 100 :p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 4, 2014 #119 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 Υποβολή Παραγγελίας 04/10/14 13:13 Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 04/10/14 13:24 Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων σε εξέλιξηεφοσον περασε το σταδιο ομαλοτητας ... XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Οκτώβριος 4, 2014 #120 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2014 (edited) Υποβολή Παραγγελίας 04/10/14 13:13 Έλεγχος Ομαλότητας Παραγγελίας 04/10/14 13:24 Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων σε εξέλιξηεφοσον περασε το σταδιο ομαλοτητας ... XDΘα σκονταψει στο σταδιο διαθεσιμοτητας...το εξαφανισαν απο το site οποτε προβλεπω ομαδικα email λυπουμαστε αλλα το προιον δεν ειναι διαθεσιμο Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2014 από michalos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts