Blinky Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2014 Θα παω ~15 μερες σε σπιτι στην Παρο, οπου εννοειται δεν εχει DSL, αλλα δυστυχως εχει και χαλια 3G απο vodafone/wind. Και λεω δυστυχως, γιατι ειμαι σε φοιτητικο CU και εχω απειρα MB mobile internet απο Vodafone...αλλα τι νοημα εχει αμα σερνεται Μονο Cosmote πιανει λιγο καλυτερα 3G εκει... Υπαρχει κανενας τροπος να ενισχυσω το σημα της Vodafone με καποια σταθερη συσκευη? Αφορμη αποτελεσε η συσκευουλα που ειδα οτι αγορασε εδω ο συνφορουμιτης [MENTION=103]hurin[/MENTION] και που δεν ηξερα οτι υπαρχουν τετοιες συσκευες, αν εδινα internet θα εκανα απλα tethering απο το κινητο... Αλλα λεω μηπως μια τετοια συσκευη εχει πολυ καλυτερη κεραια και μπορει να πιασει σταθερο 3G οταν το κινητο ΔΕΝ...? http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/oi-agores-mas-120545-29.html#post1063719936 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 22, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2014 Αν το σημα ειναι χαλια, οτι κ να βαλεις θα ειναι λιγο. Ισως με μια καλη κεραια 3G απέξω με καλη απολαβη, λιγο καλωδιο τυπου LMR και να το κουμπωσεις απευθειας στο 3G dongle, αποδωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούλιος 22, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2014 Έχω δοκιμάσει tethering από κινητό το οποίο το καλοκαιράκι έβραζε και κόλλαγε και δεν έπιανε μακριά, δοκίμασα να κάνω ένα Android Mini TV MK808B το οποίο κόλλαγε και δεν έπιανε στα διπλανά δωμάτια επίσης. Ελπίζω τον Αύγουστο να με βγάλει ασπροπρόσωπο το 5360 και να πιάνει και στους 2 ορόφους. Σαν gadgetάκι είναι πολύ χρήσιμο, όπου και αν πας θα έχεις internet, και με βολεύει πολύ καθώς η βασική μου κάρτα είναι Wind (οικονομία) ενώ στο 5360 έβαλα Cosmote (ποιότητα).Μπορείς να δεις [ame=http://www.amazon.co.uk/TP-Link-M5250-Unlocked-Internal-Indicator/dp/B00HQJATOU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1406039912&sr=8-2&keywords=tp+link+5350]φθηνότερο[/ame] μοντέλο χωρίς powerbank λειτουργεία, ή ακριβότερο αλλά με [ame=http://www.amazon.co.uk/Unlocked-Huawei-E5776s-32-Mobile-Hotspot/dp/B00B5SZHFE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1406039975&sr=8-1&keywords=mifi+4g]4G[/ame].Το σημαντικότερο είναι ότι με μία συσκευή μπορείς να δώσεις internet σε κινητό, tablet, laptop, desktop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Ιούλιος 22, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2014 Έχω δοκιμάσει tethering από κινητό το οποίο το καλοκαιράκι έβραζε και κόλλαγε και δεν έπιανε μακριά, δοκίμασα να κάνω ένα Android Mini TV MK808B το οποίο κόλλαγε και δεν έπιανε στα διπλανά δωμάτια επίσης. Ελπίζω τον Αύγουστο να με βγάλει ασπροπρόσωπο το 5360 και να πιάνει και στους 2 ορόφους. Σαν gadgetάκι είναι πολύ χρήσιμο, όπου και αν πας θα έχεις internet, και με βολεύει πολύ καθώς η βασική μου κάρτα είναι Wind (οικονομία) ενώ στο 5360 έβαλα Cosmote (ποιότητα).Μπορείς να δεις φθηνότερο μοντέλο χωρίς powerbank λειτουργεία, ή ακριβότερο αλλά με 4G.Το σημαντικότερο είναι ότι με μία συσκευή μπορείς να δώσεις internet σε κινητό, tablet, laptop, desktop!ειναι ωραια συσκευη σαν ιδεα, απλα στην περιπτωση μου οπως λεει και ο [MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] μαλλον δε κανει αυτο που θα ηθελα β(ενισχυση εισερχομενου σηματος)...Το σκεφτομαι βεβαια μηπως παρω καμια cosmokarta τωρα που εχει και +1gb για τον αυγουστο δωρο και τη βαλω μονο για to 3G...αλλα δεν εχω ιδεα ποσο μπορει να διαρκεσει αυτο το 1.5gb με 5 ευρω...ισως 5 μερες? Αν ειναι 10 παντως αξιζει... Ποσο καταναλωνετε περιπου την ωρα σε σερφαρισμα εσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούλιος 22, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2014 Μέσω κινητού ξοδεύω γύρω στα 80-100mb με 3 ώρες browsing (chrome+tapatalk) την μέρα. Μέσω laptop-desktop το νούμερο αυξάνει θεαματικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Αύγουστος 14, 2014 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2014 Επανέρχομαι καθώς έχω βρει την υγειά μου με το gadgetάκι. Αυτονομία άνω των 40 ωρών, ταχύτατο, εμβέλεια σε όλο το σπίτι (και στους 2 ορόφους), το παίρνω μαζί μου παντού και δεν αγχώνομαι άν θα έχει free-wifi η παραλία ή η καφετέρια. Αυτό μαζί με το xiaomi powerbank ήταν από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει! Το καλύτερο φάρμακο για τους κολλημενους με το internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.