Nick74 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22, 2014 Ρε παιδια, ξερει κανεις να μου εξηγησει τι παιζει με τα bench που βγαζουν οι samsung μετα την αναβαθμιση (+ optimization) του samsung magician?Μου δειχνει ΙΔΙΑ νουμερα με τη ram μου!!!! Το ειχα δει εδω και καιρο απο τη μερα που αναβαθμισα και ετρεξα το ενσωματωμενο bench tool και το ειχα θεωρησει χαζο-bug και απλα γελασα μη δινοντας σημασια, ομως ετυχε και bench-αρα με crystaldisk για να δω κατι, και βλεπω παλι τα ιδια νουμερα!!!Αυτο που καταλαβαινω ειναι πως καπως χρησιμοποιει καποιο κομματιο της ραμ χωρις να φτιαχνει καποιο φανερο δισκο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 22, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2014 Ρε παιδια, ξερει κανεις να μου εξηγησει τι παιζει με τα bench που βγαζουν οι samsung μετα την αναβαθμιση (+ optimization) του samsung magician?Μου δειχνει ΙΔΙΑ νουμερα με τη ram μου!!!! Το ειχα δει εδω και καιρο απο τη μερα που αναβαθμισα και ετρεξα το ενσωματωμενο bench tool και το ειχα θεωρησει χαζο-bug και απλα γελασα μη δινοντας σημασια, ομως ετυχε και bench-αρα με crystaldisk για να δω κατι, και βλεπω παλι τα ιδια νουμερα!!!Αυτο που καταλαβαινω ειναι πως καπως χρησιμοποιει καποιο κομματιο της ραμ χωρις να φτιαχνει καποιο φανερο δισκο...έχεις ενεργοποιήσει το rapid mode ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 22, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2014 Το RAPID mode που έχεις ενεργοποιημένο χρησιμοποιεί 1GB RAM για cache του SSD. Από την έκδοση 4.4 και μετά χρησιμοποιεί νομίζω ως 4GB RAM. Εννοείται πως όταν έχεις ενεργοποιημένο το συγκεκριμένο feature, δεν μετράς τον SSD σου με τα μετροπρογράμματα αλλά τη RAM του συστήματός σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιούλιος 22, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2014 οτι μετραω τη ram το εχω καταλαβει, το rapid mode το εχω on, αλλα και παλια που το ειχα οn μου μετρουσε το δισκο, οχι τη ραμ (νομιζω τουλαχιστον...).οντως χρησιμοποιει καπου 4Gb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούλιος 22, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2014 οτι μετραω τη ram το εχω καταλαβει, το rapid mode το εχω on, αλλα και παλια που το ειχα οn μου μετρουσε το δισκο, οχι τη ραμ (νομιζω τουλαχιστον...).οντως χρησιμοποιει καπου 4Gb...Δεν μετρούσες τον SSD με το RAPID on. Απλά ανάλογα πως είχε χρησιμοποιηθεί το σύστημα μέχρι τη στιγμή της μέτρησης, έπαιρνες διαφορετικά αποτελέσματα από την ελεύθερη μνήμη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.