HighT3ch Νοέμβριος 29, 2004 #21 Νοέμβριος 29, 2004 θα σου ακουστει παραξενο αλλα ρωτησε σε καταστημα που κανουν επιγραφες... ποιος ξερει ισως να εχω και δικιο
Κοπρίτης Νοέμβριος 29, 2004 #22 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από HighT3ch [Σήμερα, στις 10:41] θα σου ακουστει παραξενο αλλα ρωτησε σε καταστημα που κανουν επιγραφες... ποιος ξερει ισως να εχω και δικιο Σιγουρα εχεις δικιο φιλε μου... εχουν πλεξυ και σου κοβουν και στις διαστασεις που επιθυμεις απλα με καποια επιπλεον χρεωση αλλα και με τιμες ελαφρως χειροτερες απο εαν το αγοραζες πχ απο το Πρακτικερ...
morius Νοέμβριος 29, 2004 Author #23 Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από HighT3ch [Σήμερα, στις 08:41] θα σου ακουστει παραξενο αλλα ρωτησε σε καταστημα που κανουν επιγραφες... ποιος ξερει ισως να εχω και δικιο Τι εννοείς μαγαζί με επιγραφές????? θέλω να κοπεί σε μικρές διαστάσεις,γιια να κάνω μια πατέντα:whistling :whistling
morius Νοέμβριος 29, 2004 Author #24 Νοέμβριος 29, 2004 HighT3ch Πέριμένω απάντηση!!!!!Τι εννοείς μαγαζί με επιγραφές????? ?????
Κοπρίτης Νοέμβριος 29, 2004 #25 Νοέμβριος 29, 2004 εργαστηρι κατασκευης φωτεινων επιγραφων εννοει....ρε Morius...εαν δεν εχεις κατι τετοιο στην περιοχη σουπες σε κανενα γνωστο σου να παει να σου παρει ενα μικρο κομματο πλεξυ απο καποιο καταστημα του Πλαισιου, Πρακτικερ κτλκαι να στο στειλει σε ενα φακελο ταχυδρομικως........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.