bchanestis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2008 Καλησπέρα παιδιά σήμερα ήρθε τελικά και το block για την vga. Σαν πρώτη εντύπωση μου άρεσε το γεγονός ότι είχε full extra μπιχλιμπίδια για κάθε vga σε ξεχωριστό σακουλάκι για κάθε οργάνωση. Έχω δύο ερωτήσεις: Αρχικά δεν μου αρέσουν και πολύ τα πλαστικά ρακόρ που έχει. Ορίστε και μία φότο. Σκέφτομαι να πάω να πάρω μπρούτζινα αλλά βλέπω και τις πλαστικές βόλτες του block και δεν ξέρω εαν αξίζει εσείς τι λέτε? Ή δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τα πλαστικά. Και το άλλο είναι εαν παίζει ρόλο που θα είναι η είσοδος και που η έξοδος. Δεν βλέπω κάποια διαφορά στη διατομή και ούτε αναφέρει κάτι σχετικό στο manual. Γνωρίζει κανείς τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Φεβρουάριος 26, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 τα πλαστικά που έχει είναι μια χαρά και εγώ αυτά έχω πάνω του και δεν έχω πρόβλημα άσε που έχουν και μεγαλύτερο πάτημα και είναι κάπως καλύτερα στο block που βγάζει για chipset έχω βάλει μεταλλικά και είχα πρόβλημα με τα λάστιχα για έξοδο είσοδο όπου σε βολεύει εσένα δεν παίζει ρόλο στο συγκεκριμένο block Link to comment Share on other sites More sharing options...
bchanestis Φεβρουάριος 26, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 Ok thanks Vatos_locos.Περιμένω και τα ψυχτράκια μιας και δεν είχε μέσα και βάζω μπρος. Οπότε αναμένουμε τελικό στάδιο και αποδόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Φεβρουάριος 26, 2008 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 δεν θα έχεις πρόβλημα με τα πλαστικά, αλλά ούτε και αν βάλεις χάλκινα.απλά λόγω του πλαστικού καπακιού, να προσέχεις μην το σπάσεις στο σφίξιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bchanestis Φεβρουάριος 26, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 Πάντως μου φάνηκε ότι το block είναι αρκετά βαρή για vga. Δεν βρήκα πουθενά πόσο συγίζει αλλά άμα μπορέσω θα το πέρω στη σχολή να το μετρήσω.Δεν μου φαίνεται και ότι καλύτερο με βάση τον τρόπο τοποθέτησης του στην vga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Φεβρουάριος 26, 2008 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2008 βασικά αν βάλεις μεταλικά θέλεις και αρκετό τεφλόν γτ δεν πατάνε καλά....τουλάχιστον εγώ χρειάστηκα γτ εχανε ενω τα δικα του που ξαναβαλα ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 27, 2008 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 βασικά αν βάλεις μεταλικά θέλεις και αρκετό τεφλόν γτ δεν πατάνε καλά....τουλάχιστον εγώ χρειάστηκα γτ εχανε ενω τα δικα του που ξαναβαλα ειναι οκ. Τυχερός είσαι που δεν έσπασε το πλαστικό στο σημείο που είναι τα σπειρώματα με τόσο τεφλόν. @bchanestis Τα πλαστικά ρακόρ είναι μια χαρά απλα θέλουν λίγο προσοχή παραπάνω στην τοποθέτηση .Τα μεταλικά θα σου προσθέσουν βάρος και θα χρειαστούν κατεργασία για να πατήσουν καλά και να μην έχεις διαροοές Η στεγανοποιήση στο μπλόκ γίνεται με δύο o-ring (μαυρα λαστιχένια δαχτυλιδάκια ) [ATTACH]1913[/ATTACH] Τα ρακόρ στο κάτω μέρος αμέσως μετα το σπείρωμα πρέπει να είναι ισια για να πατήσουν στο σημείο που είναι τα o-ring Είναι πιθανό οτι ορισμένα ρακόρ του εμπορίου να μην είναι έτσι διαμορφωμένα [ATTACH]1914[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
bchanestis Φεβρουάριος 27, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2008 Thanks eleven πάντα κατατοπιστικότατος.Οποτε αναμένουμε και ψυκτράκια και βάζουμε μπρος να μπουν τα τζιμπράγκαλα της w/c μέσα στο κουτί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.