Jump to content

Ερωτήσεις σχετικά με το swiftech vga block

bchanestis

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά σήμερα ήρθε τελικά και το block για την vga. Σαν πρώτη εντύπωση μου άρεσε το γεγονός ότι είχε full extra μπιχλιμπίδια για κάθε vga σε ξεχωριστό σακουλάκι για κάθε οργάνωση.

Έχω δύο ερωτήσεις:

Αρχικά δεν μου αρέσουν και πολύ τα πλαστικά ρακόρ που έχει. Ορίστε και μία φότο.

dsc00007ln6.th.jpgdsc00008cf7.th.jpg

Σκέφτομαι να πάω να πάρω μπρούτζινα αλλά βλέπω και τις πλαστικές βόλτες του block και δεν ξέρω εαν αξίζει εσείς τι λέτε? Ή δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τα πλαστικά.

Και το άλλο είναι εαν παίζει ρόλο που θα είναι η είσοδος και που η έξοδος. Δεν βλέπω κάποια διαφορά στη διατομή και ούτε αναφέρει κάτι σχετικό στο manual. Γνωρίζει κανείς τίποτα?

τα πλαστικά που έχει είναι μια χαρά και εγώ αυτά έχω πάνω του και δεν έχω πρόβλημα άσε που έχουν και μεγαλύτερο πάτημα και είναι κάπως καλύτερα στο block που βγάζει για chipset έχω βάλει μεταλλικά και είχα πρόβλημα με τα λάστιχα :( για έξοδο είσοδο όπου σε βολεύει εσένα δεν παίζει ρόλο στο συγκεκριμένο block

Πάντως μου φάνηκε ότι το block είναι αρκετά βαρή για vga. Δεν βρήκα πουθενά πόσο συγίζει αλλά άμα μπορέσω θα το πέρω στη σχολή να το μετρήσω.

Δεν μου φαίνεται και ότι καλύτερο με βάση τον τρόπο τοποθέτησης του στην vga.

βασικά αν βάλεις μεταλικά θέλεις και αρκετό τεφλόν γτ δεν πατάνε καλά....τουλάχιστον εγώ χρειάστηκα γτ εχανε ενω τα δικα του που ξαναβαλα ειναι οκ.

Τυχερός είσαι που δεν έσπασε το πλαστικό στο σημείο που είναι τα σπειρώματα με τόσο τεφλόν.

@bchanestis

Τα πλαστικά ρακόρ είναι μια χαρά απλα θέλουν λίγο προσοχή παραπάνω στην τοποθέτηση .Τα μεταλικά θα σου προσθέσουν βάρος και θα χρειαστούν κατεργασία για να πατήσουν καλά και να μην έχεις διαροοές

Η στεγανοποιήση στο μπλόκ γίνεται με δύο o-ring (μαυρα λαστιχένια δαχτυλιδάκια )

[ATTACH]1913[/ATTACH]

Τα ρακόρ στο κάτω μέρος αμέσως μετα το σπείρωμα πρέπει να είναι ισια για να πατήσουν στο σημείο που είναι τα o-ring Είναι πιθανό οτι ορισμένα ρακόρ του εμπορίου να μην είναι έτσι διαμορφωμένα

[ATTACH]1914[/ATTACH]

post-7-1414343063,7857_thumb.jpg

post-7-1414343063,799_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.