Jump to content

NEO KINITO

saradis1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα σε όλους. ρε παιδια ήθελα καμια γνώμη, σκοπέυω να αγοράσω κινητό αλλα ειμαι λίγο άσχετος με αυτά. Θέλω να ειναι με πορτάκι, να έχει camera και να μπορώ φυσικά να γράφω βιντεάκια αλλα και φώτος, να μπορώ να το συνδέω στο pc ωστε να σώζω τα αρχεία σε cd, και ότι άλλο εχτρα δεκτό. είδα το sharp GX-30i και το Motorola V-980 Live 3G και ήταν όμορφα αλλα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει άλλη γνώμη.

Αν θέλεις να του ρίξεις λεφτά,τότε πάρε το SAony Ericsson P910 είναι κορυφή!!!!!

Τώρα από αυτά που είπες θα έλεγα το SHARP GX30 το GX30i δεν το ξέρω,πάντώς το απλό ήταν κορυφη!!!!!

Αρχική απάντηση από saradis1

μέχρι 400 ευρώ μπορώ να τα διαθέσω. μετά ειναι υπερβολή.

για μενα κ τα 400 υπερβολη ειναι!

πιστευω εχεις ηδη ενα κινητο τηλεφωνο,δεν ειναι υπεβολη 400 ευρω για το πιο αχρηστο αντικειμνο της καθημερινοτητας μας?

Εχω το GX30 σε θέμα φωτογραφίας ειναι κορυφή.. ..

Το GX30i ειναι ακριβως το ίδιο μονο που εχει ξεκλείδωτα υπερυθρες και μπλεδοντι .

Το Gx30 μπορεις με αλλαγή software να το κανεις 30i ,

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 14:40]

....μαλλον για το 7610 παω...

Bασίλη το 7610 καλό είναι αλλά.....

Be carefull...........

Αρχική απάντηση από Shadow Hunter

Sony Ericsson S700i 1.3Mpixels camera...

και το NEC410 εχει 1.3Μp αλλα οι φωτο του ειναι για πέταμα. .

Αρχική απάντηση από morius

Bασίλη το 7610 καλό είναι αλλά.....

Be carefull...........

Ελα για πες....γιατι δεν τα λετε ολα βρε παιδια κ περιμενετε να σας τα βγαλουν με το τσιγκελι???

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 17:24]

Ελα για πες....γιατι δεν τα λετε ολα βρε παιδια κ περιμενετε να σας τα βγαλουν με το τσιγκελι???

Ψιλοαισχρές οι φωτογραφίες του.... http://www.mobileburn.com/story.jsp?Page=9&Id=940

Ελα βρε παιδια....αμα θες να βγαζεις ολοκληρα τοπια παιρνεισ ψηφιακη...οχι κινητο...!Απλα εχουν ολα μια καμερουλα για να τραβας καμια φωτο για την πλακα....

εγω θα ήθελα το κινητό να βγάζει καλές φώτος, να μπορείς να γράψεις κάνα βίντεο με ήχο και να έχει bluetooth και υπερηθρες (ή ένα απο τα δύο) και δυνατότητα συχρονισμού με pc.

ώραια ειναι τα sony ericssin Z-1010 3G live και το motorola v-980 live 3G αλλα δεν ξέρω αν μου κάνουν. θέλω να μπορώ να πέρνω τις φώτος και τα βιντεάκια απο το κινητό και να τα αποθηκέυω σε cd. Δεν ξέρω αν ετσι και αλλίως όλα το κάνουν αυτό. heeeelp!

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Κοιτα τιποτα σε 3G,,,,,κ εγω ψαχνω για κινητω αυτην την περιοδο....μαλλον για το 7610 παω...

Αν δεν ριξουν τις τιμες τι να λεει το 3G (650 λογαριασμος για 120ΜΒ:toomuchne.)

Το GX30 μου αρεσε παρα πολυ η οθονη του.

Το 7610 δεν μου αρεσε αισθητικα καθολου.

Παντως με γυρω στα 200 περνεις πολυ καλα κινητα, τα επιπλεον χαρακτηριστικα των πιο ακριβων μοντελων ειναι συνηθως αχρηστα στου περισσοτερους χρηστες.

unstoppable, εγω την τελευταία φορά που πήρα κινητό ήταν πρίν απο 5 χρόνια όταν πέρασα στο ΤΕΙ. οπότε θα ήθελα να έχει επιπλέον χαρακτηριστικά μια και δεν πέρνω τακτικά νέο κινητό. Αφού το πέρνεις ας αξίζει κι ολας. ’λωστε δεν νομίζω οτι ειναι επιπλέον να έχει bluetooth και δυνατότητα να το χειριστείς απο το pc.

Το 3G δεν με ενδιαφέρει, απλα αφου το έχει καλό ειναι. που ξέρεις, μπορει να τις κατεβάσουν τις τιμές μέχρι να πάρω άλλο οποτε....

Καλησπερα κι απο μενα.

Τα κινητα και γενικα οτι εχει σχεση με την τεχνολογια ειναι απροβλεπτα και τρεχουν με ραγδαιους ρυθμους.

Σημερα το S700i ειναι απο τα κορυφαια με 1.3mp.το 7610,το sonyericsson V800-3G,το Μotorola που ανεφερες υστερει σε φωτογραφικη μηχανη αλλα ειναι καλο τηλεφωνο.

Το GX30i αρχιζει και ξεπερνιεται και υστερει λιγο σε λειτουργιες εχει ομως φανταστικη οθονη και φωτο.Ερχεται το νεο sharp με 2mp φωτογραφικη,ανακοινωθηκε το Samsung με 4mp και παει λεγοντας.Οποτε κοιτας τι αναγκες εχεις τη συγκεκριμενη στιγμη,τα χρηματα που διαθετεις και αγοραζεις.Κατα την αποψη μου πολυ καλη επιλογη που τα εχει ολα ειναι το Sonyericsson V800 ειναι 3-G, οθονη πολυ καλη φωτ.μηχ.1.3mp,ολα ξεκλειδωτα-bluetooth,memory stick κλπ.Εχει 609 ευρω αλλα σιγουρα θα βγει στις προσφορες τα Χριστουγεννα πιστευω σε πολυ καλη τιμη για αυτα που προσφερει.

ρε παιδια επειδή τυνχάνο άσχετος :o , όταν το κινητό δεν έχει ξεκλείδωτα bluetooth και υπέρηθρες δεν μπορείς μέσω π.χ usb να το συνδέσεις με το pc ωστε να πάρεις τα βιντεάκια σου και τις φώτος σου?

Σωστα..

Παντως μην κοιτατε μονο τα megapixel. Ο φακος εχει τεραστια σημασια και θα κανουν πολυ καιρο να φτασουν τις τωρινες ψηφιακες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.