cattino Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2004 ειχα να κανω format σχεδον ενα χρονο, εκανα λιπον πριν μια εβδομαδα και παρατηρω οτι το pc δεν δουλευει οπως θα πρεπε. αργει τραγικα να μπει στα windows και ειχα και μπλε οθονες. ξαναεκανα format χθες αλλα και παλι αργει(τουλαχιστον ομως δεν πεταει μπλε οθονες).πιστευω πως φταιει το γεγονος, οτι εχω raid0 κομενο σε 2 partition. οταν περασα τα windows εκτος απο format εκανα και διαμορφωση στο partition. φυσικα και τα 2 partition ειναι NTFS.εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Δεν πειράζει που έχεις partitions.Εγώ στο δικό μου raid0 disk array έχω 7 partitions.Κάτι άλλο φταίει.Πέρασες όλους τους drivers + αυτούς για το chipset της μητρικής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cattino Νοέμβριος 30, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 τελικα ειναι οκ. μετα απο sp1 και drivers mobo. συνηλθε το pc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.