Jump to content

AΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Savio

Recommended Posts

ρε φίλε άλλο η αντίθετη άποψη και άλλο το κράξιμο και οι χοντρές εκφάσεις και η ειρωνία, και λεκτική και με smileys... άσε τις συνομοσίες στην άκρη και χαλάρωσε λιγάκι... φίλοι είμαστε όλοι...

• Replies 46
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 17:07]

Πάει....pctech κατήντησε και το Thelab...μόλις παρουσιάστηκε ένας με αντίθετη άποψη πέσανε όλοι σα τα κοράκια...

δεν θελω να γινω κακος......θελω ομως να ειμαι ειλικρινες ατομο και να εκφραζω την αποψη μου για αυτα που βλεπω.......μπορει οντως μερικοι που απαντησαν στο φιλο SAVIO να εξεθεσαν αποτομα την αποψη τους ομως και ο Savio επρεπε να διαβασει πριν εγγραφει τους κανονες προσεχτικα........και εαν ειχε το οποιοδηποτε προβλημα να επικοινωνησει με τους υπευθυνους μεσω μηνυματος και οχι να ανοιξει ενα θεμα που μυριζε απο την αρχη διενεξη.........η συγκριση με το pctech απο οσο το παρακολουθουσα(δεν ειχα εγγραφει) δεν νομιζω οτι μπορει να γινει.........επιμενω οτι ο λαμπης ειναι σαφως πιο ''οικογενειακο'' φορουμ και οχι απροσωπο μιας και με τα περισσοτερα παιδια εχω αριστες σχεσεις και εχω κανει και αρκετους φιλους.εμενα αυτο μου βγαζει.........χαρακτηρισμους ''κορακια'' εγω δεν χρησιμοποιω...........ισως καπως αποτομοι να ηταν καποιοι

εαν ποσταρα και εγω αρχικα, θα συμβουλευα να ξαναδιαβασει τους κανονες και να επικοινωνησει με τους υπευθυνους.απο εκει και περα ειναι αχρηστοι οι οποιοι χαρακτηρισμοι ή εμμεσες επιθεσεις σε αλλα μελη για τον τροπο τους......μια απλη υποδειξη αρκει πιστευω:T:

καλη συνεχεια λοιπον και απο μενα στο Savio και ας αποτελεσει και αυτο το θεμα μια ευκαιρια στα νεα μελη να διαβαζουν τους κανονες πριν εγγραφουν

φιλικα,γιωργος:hi:

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 22:16]

Ο ΓιαγκΤ εκανε ορθογραφικο λαθος !!!! ΝΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!

Λάθος άποψη έχεις για μένα!!

Είμαι τραγικά ανορθόγραφος, και διορθώνω ότι γράφω στο Word.

Είναι ένα «κουσούρι» τις μνήμης που δεν διορθώνετε.

συγνωμη chris ισως καποιοι να ηταν λιγο πιο αποτομη. αλλα αν ο φιλος αντι να ειχε τον τιτλο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και στα γραφομενα του να τα χωνη. και μιλουσε γιατο ιδιο θεμα πιο ομορφα πιστευεις οτι θα ειχε την ιδια αντιμετοπηση?

Σωστο αυτο ρε zyx... Στην τελικη φιλοξενουμενος εισαι καπου.

Σαν να σκασω εγω σπιτι σου πρωτη φορα και μετα την "καλησπερα", να αρχισω να σου την λεω για το πως εχεις βαλει ετσι τα επιπλα!! Ειναι "καπως"...

Παει το TheLab, εγινε κι αυτο σαν το AwfulForums...

Δεν εχω συγκεκριμενο λογο να πω κατι τετοιο, αλλα απο την αλλη, δεν εχω πιει και καφε ακομα...

Long live Che! (ποτε κλειδωνει το καταστημα παιδες; )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.