RootX Νοέμβριος 28, 2004 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τσακωμούς, απάντησα στον φίλο την φιλοσοφία πίσω από τις καταχωρήσεις που απαιτούνται για avatar, μπορεί να τον κάλυψα, μπορεί και όχι... αλλά δεν χρειάζεται να δίνουμε συνέχεια.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 28, 2004 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 τελικά τώρα που σου απάντησε ο Ροοτ, εξακολουθεί να είναι απαράδεκτο? αν ναι οκ, γούστο σου, δικαίωμά σου... αν όχι, βιάστηκες πολύ να κρίνεις και να κράξεις... μια απλή ερώτηση θα αρκούσε... και ότι έκανες πίσω σβήνωντας την ειρωνική υπογραφή σου, κάτι λέει...τα ποστς στο off topic δε μετράνε στον post counter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Νοέμβριος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Savio Το 1ο μου ποστ αφορά ένα θέμα στους εκτυπωτές....δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει στην 1 καταχώρηση... Καταρχήν καλως ήρθες.. Τα off topic δεν μετριούνται στις καταχωρήσεις.. .Καλα δεν εγινε και τπτ για ενα αvatar κανεις ετσι , ,,Τι θα αλλαξει αν το βάλεις σήμερα ή μετα απο 1-2-3 μήνες ?Εγω καταλαβα οτι μπορω να βάλω avatar στα 70-80 posts .. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Νοέμβριος 28, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Εγώ κατάλαβα ότι δεν έπρεπε να γίνει τέτοια επίθεση....είπα ότι με κάλυψε η απάντηση στον admin αλλά φαίνεται ότι κάποιοι άλλοι έχουν "όρεξη"... Νέο μέλος απεκόμισα την χείριστη εντύπωση....μπορούσατε με ένα απλό ποστ να μου εξηγήσετε όχι με τέτοια ΕΠΙΘΕΣΗ! Κοιτάξτε και σεις λίγο το ύφος των ποστς σας και μετά θα καταλάβετε τι εννοώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Νοέμβριος 28, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από LordOfRings Καταρχήν καλως ήρθες.. Τα off topic δεν μετριούνται στις καταχωρήσεις.. .Καλα δεν εγινε και τπτ για ενα αvatar κανεις ετσι , ,,Τι θα αλλαξει αν το βάλεις σήμερα ή μετα απο 1-2-3 μήνες ?Εγω καταλαβα οτι μπορω να βάλω avatar στα 70-80 posts .. . Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Νοέμβριος 28, 2004 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από SavioΝέο μέλος απεκόμισα την χείριστη εντύπωση.... Υπάρχουν κι άλλα ενεργά μέλη στο φόρουμ. Παρακαλώ να μην μας παίρνει όλους η μπάλα. edit: Καλώς ήρθες κι από μένα. Με λίγη υπονομή θα φτάσεις κι εσύ τα 50 posts για να βάλεις ένα avatar σαν το δικό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Νοέμβριος 28, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Ζητώ απ' όλους λοιπόν :sorry: :giveup: ...αλλά καλό είναι να μην είστε τόσο απόλυτοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Νοέμβριος 28, 2004 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Καλως ηρθες και μην αγχωνεσαι το καθε φορουμ εχει τους δικους του κανονες και χαρακτηριστικα. Νομιζω οτι η υπομονη μεχρι να συμπληρωσεις τα 50 ποστ θα σε αποζημιωσει και θα σου δωσει τι δυντατοτητα να δεις το υψηλο επιπεδο των γνωσεων και αποψεων που ανταλλασονται στα off topic threads καθως και να γνωρισεις παιδια που κατα τη γνωμη μου ειναι γκουρου στο τομεα τους. Αλλωστε αν δεν κανω λαθος οι περισσοτεροι το αβαταρ το βαλαμε πολυ μετα τα 100 ποστ παρολο που θα μπορουσαμε να το εχουμε απο τα 50. Για μενα ειναι προνομοιο η προσβαση στο thelab και θα το διαπιστωσεις κι εσυ εν καιρο. Και παλι καλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 28, 2004 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 αφηστε τον να βαλει ενα avatar να ησυχασει το παιδι. Μπορει να εχεκ κανενα καλο Καλως ηρθες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Νοέμβριος 28, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από unseen αφηστε τον να βαλει ενα avatar να ησυχασει το παιδι. Μπορει να εχεκ κανενα καλο Καλως ηρθες... Δεν πρόκειται να βάλω απλά δεν μου άρεσε η διαδικασία....μετά από εξήγηση και με pm από τον admin όλα καλά! Αλλωστε εγώ ζήτησα συγνώμη.... Gerorgeks78 ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sobig64 Νοέμβριος 28, 2004 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από georgeks78 [Σήμερα, στις 15:41] Καλως ηρθες και μην αγχωνεσαι το καθε φορουμ εχει τους δικους του κανονες και χαρακτηριστικα. Νομιζω οτι η υπομονη μεχρι να συμπληρωσεις τα 50 ποστ θα σε αποζημιωσει και θα σου δωσει τι δυντατοτητα να δεις το υψηλο επιπεδο των γνωσεων και αποψεων που ανταλλασονται στα off topic threads καθως και να γνωρισεις παιδια που κατα τη γνωμη μου ειναι γκουρου στο τομεα τους. Αλλωστε αν δεν κανω λαθος οι περισσοτεροι το αβαταρ το βαλαμε πολυ μετα τα 100 ποστ παρολο που θα μπορουσαμε να το εχουμε απο τα 50. Για μενα ειναι προνομοιο η προσβαση στο thelab και θα το διαπιστωσεις κι εσυ εν καιρο. Και παλι καλως ηρθες. Καλως ηρθες... Savio Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 28, 2004 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Καλως ήρθες, να είσαι σίγουρος πάντως πως οι κανόνες ισχύουν και τηρούνται για όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savio Νοέμβριος 28, 2004 Author #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Σας ευχαριστώ παιδιά...απ' ότι βλέπω έχετε ένα πολύ όμορφο, λειτουργικότατο και "ψαγμένο" site-forum...:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Νοέμβριος 28, 2004 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Πάει....pctech κατήντησε και το Thelab...μόλις παρουσιάστηκε ένας με αντίθετη άποψη πέσανε όλοι σα τα κοράκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 28, 2004 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 [Σήμερα, στις 17:07] Πάει....pctech κατήντησε και το Thelab...μόλις παρουσιάστηκε ένας με αντίθετη άποψη πέσανε όλοι σα τα κοράκια... Έχεις κάνη ένα σοβαρό λάθος! Εξάγεις την κριτική σου συγκρίνοντας τις ατομικές και ανεξάρτητες «επιθέσεις» ορισμένων μελών του TheLab, με τις ενορχηστρωμένες και εκ των άνωθεν προερχόμενες, πραγματικές συρράξεις του pctech.Πρώτα αδικείς τον εαυτό σου, και μετά όλους εμάς τους υπόλοιπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 28, 2004 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Έχεις κάνη ένα σοβαρό λάθος! Εξάγεις την κριτική σου συγκρίνοντας τις ατομικές και ανεξάρτητες «επιθέσεις» ορισμένων μελών του TheLab, με τις ενορχηστρωμένες και εκ των άνωθεν προερχόμενες, πραγματικές συρράξεις του pctech. Πρώτα αδικείς τον εαυτό σου, και μετά όλους εμάς τους υπόλοιπους. :worship: :worship: :worship: εγραψες ακομα μια φορα....στις ατακες γρηγορα........κ ομως αυτο που ειπε ειναι αληθεια...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 28, 2004 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Έχεις κάνη ένα σοβαρό λάθος! Εξάγεις την κριτική σου συγκρίνοντας τις ατομικές και ανεξάρτητες «επιθέσεις» ορισμένων μελών του TheLab, με τις ενορχηστρωμένες και εκ των άνωθεν προερχόμενες, πραγματικές συρράξεις του pctech.Πρώτα αδικείς τον εαυτό σου, και μετά όλους εμάς τους υπόλοιπους. Δεν γραφεις , ζωγραφιζεις........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Νοέμβριος 28, 2004 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Έχεις κάνη ένα σοβαρό λάθος! Εξάγεις την κριτική σου συγκρίνοντας τις ατομικές και ανεξάρτητες «επιθέσεις» ορισμένων μελών του TheLab, με τις ενορχηστρωμένες και εκ των άνωθεν προερχόμενες, πραγματικές συρράξεις του pctech.Πρώτα αδικείς τον εαυτό σου, και μετά όλους εμάς τους υπόλοιπους. Και εσύ εχεις κάνει ένα σοβαρό λάθος, αρχίζοντας απο το ορθογραφικό λάθος και κατ'επέκταση απο πού προέρχεται η κριτική μου. Δεν αναφέρομαι στις συρράξεις που γίνονταν στο Pctech στο παρασκήνιο, αλλά τις συρράξεις που προέρχοταν απο τα παλιά μέλη που φροντίζουν να ειρωνεύονται κατα τον χειρότερο οποινδήποτε έχει αντίθετη άποψη. Επίσης καμία επίθεση δεν είναι ατομική και ανεξάρτητη όταν γίνεται "εν χορώ" λειτουργώντας σαν όχλος, κατευθυνόμενη προς ένα συγκεκριμένο άτομο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 28, 2004 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Που πήγε η εμμονή σου με τα on-topic? Μάλλον δεν επισκέπτεσαι αρκετά forums, την ίδια αντιμετώπιση έχουν περιπτώσεις σαν την δική σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Νοέμβριος 28, 2004 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Ο ΓιαγκΤ εκανε ορθογραφικο λαθος !!!! ΝΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.