Jump to content

PhotoPrinter μέχρι 100 ευρώ

Recommended Posts

Ποιόν μου προτείνετε?

Εχω υπόψιν τα εξής μοντέλα HP PhotoSmart 7450 στα 93 ευρώ, τον EPSON STYLUS PHOTO R200 στα 101 ευρώ και τον HEWLETT PACKARD PHOTOSMART 7260 στα 95 ευρώ, όλες οι τιμές χωρίς ΦΠΑ.

Θα ήθελα εάν είναι δυνατόν μέχρι 100 ευρώ βαριά 120 και να έχει φωτογραφικές ικανότητες, να μπορώ δηλ να εκτυπώνω σε φωτογραφικό χαρτί κάποιες φωτό.

Προσανατολίζομαι σε μοντέλο της Hewlett Packard λόγω της ποιότητας των προιόντων της και της δεδομένης αντοχής τους στον χρόνοκαι κλείνω περισσότερο HP7260.

Θα με βοηθούσατε πολύ στην επιλογή μου διότι έχω μείνει επι Lexmark με τα 2 μελάνια (μαύρο και έγχρωμο) και αυτό σε κάποιο πατάρι σκονισμένο!

Ευχαριστώ :o

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Καλώς ήλθες στο φόρουμ........... :)

ΑΝ ενδιαφέρεσαι αποκλειστικά γιά Photo Printer , να σου προτύνω ΚΑΙ τον Olympus που βγάζει κατευθείαν φωτό από την φωτογραφική μηχανή(θα πρέπει και αυτή να υποστηρίζει αυτή τη λειτουργεία) με USB καλώδιο......Γιά ψάξτο λίγο..........Τον έχω και είμαι ευχαριστημένος...........Αν θυμάμαι το μοντέλο πρέπει να είναι P10 ή κάπως έτσι........ ;)

Σε ευχαριστώ πολύ!

Τους ξέρω απλά τον θέλω κυρίως για οικιακή χρήση και μια στο τόσο να βγάζω κάποιες φωτό λόγω της εργασίας μου.

Για αυτό προσανατολίζομαι προς τα εκεί...είναι και σχετικά φτηνοί στα 100 κάτι ευρώ...:o:)

Hipro5 με ενδιαφέρει για τον εκτυπωτή που λες. Ποιά είναι η άποψή σου όσον αφορά στην ποιότητα εκτύπωσης και το κόστος της σε σύγκριση με το να πας σε ένα φωτογραφίο;

Έχεις μήπως υπολογίσει πόσο σου κοστίζει μια φωτογραφία + το φωτογραφικό χαρτι κτλ;

Επσον Με κλειστά τα μάτια.Πού τον βρήκες τόσο φτηνό???.Νόμιζα ότι είχε πάνω από 180 ευρά. Έπσον + φώτο = εγγύηση ποιότητας φωτογραφίας.Δεν ήμουν φανατικός μέχρι που απέκτησα έναν παλιό μεταχειρισμένο 750(του 2000). Μιλάμε για απίστευτη ποιότητα φωτογραφίας.Επίσης αν πρόκειται να τυπώσεις πολύ υλικό και σκεφτείς τη λύση της αναγόμωσης των μελανιών ή χρήσης συμβατών θα σου έρθουν πιο φτηνά καθότι είναι μελανοδοχεία και δε φέρουν κεφαλές.

Τέλος μιας και είπες για τον συγκεκριμένο εκτυπωτή ο τύπος από τον οποίο παίρνω τα μελάνια που χρησιμοποιώ έχει φτιάξει σύστημα συνεχούς τροφοδότησης για το συγκεκριμένο εκτυπωτή

Αρχική απάντηση από Mobster [Χθες, στις 21:51]

Hipro5 με ενδιαφέρει για τον εκτυπωτή που λες. Ποιά είναι η άποψή σου όσον αφορά στην ποιότητα εκτύπωσης και το κόστος της σε σύγκριση με το να πας σε ένα φωτογραφίο;

Έχεις μήπως υπολογίσει πόσο σου κοστίζει μια φωτογραφία + το φωτογραφικό χαρτι κτλ;

Για κόστος φωτό δεν το έχω κοιτάξει.........Είχα πάρει ένα κιτ της Olympus με μελάνι και φωτογραφικό χαρτί μεσα...........Πάντως εκτός του ότι είναι ΠΟΛΥ θορυβόδης ο εκτυπωτής , βγάζει ΠΟΛΥ καλες φωτογραφίες ..........Μπορώ να σου πώ ότι δεν ξεχωρίζεις τη διαφορά από τις κλασικές........ ;)

Βασικά έχε υπόψη σου ότι εάν χρησιμοποιήσεις καλό χαρτί φωτογραφικής ποιότητας και μη-photo εκτυπωτή να πάρεις ,πάλι πολύ καλές φωτογραφίες θα βγάζεις.Όσο για το κόστος εξαρτάται φυσικά από τα μελάνια και το χαρτί.

Για τα δικά μου δεδομένα μπορώ να σου πω περίπου τα εξής(φαντάζομαι ότι δε θα έχουν πολύ διαφορά στην κατανάλωση) Γεμίζω μόνος μου τα μελάνια και μου βγαίνει 5 ευρώ το γέμισμα και για τα 6 μελάνια.Τώρα αν θες πολύ καλή ποιότητα χαρτιού το Epson με τα 270 γραμμάρια αν θυμάμαι καλά είναι το καλύτερο και γενικώς για τέτοιας ποιότητας χαρτί εκτός κι αν πάρεις ρολό πολλά μέτρα θα σου έρθει γύρω στο ευρώ η Α4 σελίδα.

Αν τυπώνεις στο κλασσικό 8Χ13 ή και 10Χ15 χωράνε 4 φωτό ανά σελίδα οπότε 25 λεπτά ανά φωτογραφία + μελάνια.η κατανάλωση μελανιών σε βέλτιστη ποιότητα μου φαίνεται να είναι περίπου στις 4-5 σελίδες Α4 με 100% επικάλυψη

ΥΓ αν αγοράζεις αυθεντικά κάθε φορά μελάνια υπολόγισε γύρω στα 50 αν δεν κάνω λάθος ευρώ το σετάκι(ξαναγέμισμα rulez : έχω φτάσει να τυπώνω μ@λακίες γιατί μου περισσεύει μελάνι!!!)

ΥΓ2 αν συμβιβάζεσαι και με φθηνότερα χαρτιά ,υπάρχει εμφανής διαφορά στην τελική ποιότητα αλλά και στην τσέπη(αν κάνεις σωστή επιλογή φωτογραφικού χαρτιού ιδιαίτερα εκεί θα δεις διαφορά)

Παντως το κοστος για φωτο με αυθεντικα μελανια και καλο φωτογραφικο χαρτι ειναι ασυμφορο.Στην περιπτωση μου που εχω τον HP 3650 θελω περιπου 45 ευρω για τα δυο μελανια και χαρτι ΗΡ Α4 24Οgr τα 20 φυλλα περιπου 11 ευρω.

Πολυ καλος εκτυπωτης φτηνος και πολυ καλο ελληνικο λογισμικο.

Προσανατολίζομαι σε μοντέλο της Hewlett Packard λόγω της ποιότητας των προιόντων της και της δεδομένης αντοχής τους στον χρόνοκαι κλείνω περισσότερο HP7260.

Αυτο περι ποιότητας τωρα τελευταία είναι αμφισβητισημο. Ασε που τα μελάνια τις είναι πανάκριβα γιατί πληρώνεις ξανα την κεφαλη.

Για εξτυπωτη κάνε ένα search στο foru να δεις και άλλα παρόμοια θέματα

Εγω προτείνω Cannon IP3000

Κορυφαίος εκτυπωτής με 4 διαφορετικα μελάνια(για οικονομία), απευθείας εκτύπωση σε ψηφιακή μηχανη, εκτύπωση σε Cd/DVD. Βγαίνει κάπο στα 130 αλλα πιστέυω αξίζει για αυτά που προσφέρει.

Αρχική απάντηση από Mobster [Χθες, στις 21:51]

Αν και δεν με λένε Hipro :-) νομιζω οτι σε καμία περίπτωση δεν συμφερεί να αγοράσεις εκτυπωτή και υλικά για να τυπώνεις σπίτι σου σε μόνιμη βάση ..ενδεικτικά και μόνο σου λέω ΄΄οτι στην Αθήνα ύπαρχουν αρκετά μαγαζιά με τίμες 0,11 - 0,12 η φωτογραφία που σε μεγάλα πακέτα >500 πέφτει και άλλο (κάτι σαν τα cd ένα πράγμα :T: )

Αρχική απάντηση από gleon [Σήμερα, στις 09:45]

Αν και δεν με λένε Hipro :-) νομιζω οτι σε καμία περίπτωση δεν συμφερεί να αγοράσεις εκτυπωτή και υλικά για να τυπώνεις σπίτι σου σε μόνιμη βάση ..ενδεικτικά και μόνο σου λέω ΄΄οτι στην Αθήνα ύπαρχουν αρκετά μαγαζιά με τίμες 0,11 - 0,12 η φωτογραφία που σε μεγάλα πακέτα >500 πέφτει και άλλο (κάτι σαν τα cd ένα πράγμα :T: )

Έχεις υπ'οψιν σου κανένα μαγαζί; Εγώ που ρώτησα για 500+ πακέτο στο Μαρούσι μου είπαν 20 λεπτά τη φωτό !!!. Κωλοπιασέ δηλαδή. Λες να κατέβω κέντρο; αλλά που;

Οντως ειναι ασυμφωρο να τυπωνει καποιος σπιτι του αλλα και εγω το πιο φθηνο μαγαζι που εχω βρει για εμφανιση και εννοω ψηφιακη εκτυπωση και οχι σε ισοθερμικο ειναι 19 λεπτα!

Αν ξερει καποιος που θα βρουμε καλυτερη τιμη αλλα σε ψηφιακη εκτυπωση παντα ας μας το πει να σωσουμε κανα φραγκο!

Πανεπιστημιου 63

Πανεπιστημίου 57

Δοκιμασμένα 0,12

Από έκει και πέρα επίσης για περιοχήξ ομόνοιας έχω ακούσει για "φωτοδέσμο" και "κάβουρα" σε παραπλήσιες τιμές +-

http://www.dpgr.gr/forum/index.php?action=subboard;subid=86

Eχω τον Epson Photo R200 εδω και τρεις μηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Εξι ανεξαρτητα μελανια,direct cd/dvd printing,απ'ευθειας εκτυπωση απο ψηφ.μηχανη

και το κυριοτερο

πολυ καλη ποιοτητα εκτυπωσης.

Στα μειον του,η σχετικα χαμηλη ταχυτητα εκτυπωσης.

Στη κατηγορια των 100ευρο πιστευω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη.

Μεινε μακρυα απο HP.(ακριβα αναλωσιμα)

Αρχική απάντηση από knight_77

Eχω τον Epson Photo R200 εδω και τρεις μηνες και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

Εξι ανεξαρτητα μελανια,direct cd/dvd printing,απ'ευθειας εκτυπωση απο ψηφ.μηχανη

και το κυριοτερο

πολυ καλη ποιοτητα εκτυπωσης.

Στα μειον του,η σχετικα χαμηλη ταχυτητα εκτυπωσης.

Στη κατηγορια των 100ευρο πιστευω οτι ειναι πολυ καλη επιλογη.

Μεινε μακρυα απο HP.(ακριβα αναλωσιμα)

Στo eshop.gr το μαύρο μελάνι στον 7260 έχει 16,7 ευρώ, το 3χρωμο 27,85 ευρώ και το φωτογραφικό 21,2 ευρώ τιμές ΜΕ φπα.

Δεν είναι τόσο τραγικά υψηλές τιμές και μιλάμε για τα αυθεντικά!

Και στο θέμα των δυνατοτήτων παίρνει όλες τις μνήμες κατευθείαν...δείτε στην φωτό κάτω αριστερά.

PER.402420.jpg

Μου κάνει εντύπωση που δεν δίνουν μαζί το καλώδιο σύνδεσης (usb) με τον υπολογιστή.Το κάνουν και οι άλλοι...?

Για τον Epson το καθε catridge κανει περι 15ευρο τελικη.

Το θεμα ειναι και η χωριτικοτητα.

Αν ειναι να τα αλλαζεις καθε τρεις και λιγο....

Και πιστεψε με του Epson εχουν μεγαλη χωριτικοτητα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.