Jump to content

δεν παιζει ο ηχος εναρξης των windows......

el soudim

Recommended Posts

Καλώς όρισες καταρχήν στο TheLab.gr

κατά δεύτερον επειδή όλοι εμείς δεν είμαστε δίπλα στον υπολογιστή σου καλό είναι να μας περιγράψεις το πρόβλημά σου.

Να μας πεις τι υπολογιστή έχεις και από τι αποτελείται αυτός + το λειτουργικό σου σύστημα ή αν δεν έχεις υπολογιστή αλλά laptop, το μοντέλο αυτού.

Μετά να μας πεις πότε άρχισε το πρόβλημα να υπάρχει; Μετά από κάποιο φορμάτ πχ ή στο εντελώς ξαφνικό; Δεν έχεις ήχο μόνο κατά την εκκίνηση ή γενικά.

Με απλά λόγια βάλε μας στο κλίμα.

Και κάπως έτσι ξεκινάει ένα ζωντανό chat στα φόρουμς :)

Γεια σου Karmen........ χαρηκα!!!! σου αναφερω παρακατω τα εξης.......

σταθερος υπολογιστης μητρικη asus m4a89 td pro usb3, επεξεργαστης amd phenom 965 x4 στα 3.4ghz, καρτα γραφικων asus gtx570 direct cu 1280md5, ψυχτρα της

Noctua Nh -d14 2 αντιγραφικα cd, και το κουτι ειναι Corsair T600. Sorry αν ξεχασα κατι..... οπως θα διαβασες εχω θεμα με το ηχο εκκινησης των windows δεν ακουγεται μονο αυτος ..... στο κλεισιμο ειναι οκ και ολοι οι αλλοι ηχοι!!! αυτο συνεβει μαλλον υστερα απο ενα update της realtek που εκανε..... εκανα σχεδον τα παντα και επαναφορα και απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση της reatek με το πιο τελευταιο update... R 2.75...... μαλλον αυτο ειναι!!!! αυτα....... οτι αλλο θελεις πες μου!!!

Ευχαριστω!!!:T:

Αν και δεν είπες τι windows έχεις, υποθέτω είναι windows 7 ή vista.. μήπως έβαλες κάποιο theme ή άλλαξες κάποιους από τους ήχους; Τα windows έχουν ρύθμιση ώστε να αλλάζεις τον ήχο για το κάθε τι.. αν δεν παίζει μόνο αυτός ο ήχος, δεν ρίχνεις μια ματιά για τον συγκεκριμένο, αν έχει αλλάξει; Αν δεν ξέρεις πώς.. πες μου τι windows έχεις, να σε καθοδηγήσω..

Αν δεν είναι εν μέρη κλειστός ο ήχος απο τον πίνακα ελέγχου δοκίμασε να κάνεις ένα νέο account/user και μπες απο αυτό να δεις αν παίζει (αυτό έπιασε σε έναν στα 7forums)

edit: Μπορείς να δοκιμάσεις και απο safe mode όπου δε παίζουν με τα κέφια τους οι drivers και να δεις τι γίνεται

Αν ότι λέμε σου φαίνονται κινέζικα απλά ρωτάς.

......καλημερα..... ναι εχετε δικιο, δεν εγραψα τα windows.... ειναι windows7 ultimate 64bit .... και η μνηνη ειναι 16gb ddr3...... ολα οσα μου αναφερατε δεν μου φενονται κινεζικα..... το μονο που δεν εκανα ειναι να φτιαξω ενα νεο acount/user......το απογευμα θα ειμαι στο pc μπροστα και θα το κανω...... οποτε και θα σας πω τι εγινε...... χιλια ευχαριστω παιδια!!!!!! Να ΄στε καλα!!!!!:victory:

.......ολα πηγανε οκ!!! Καρμεν ειχες δικιο...... μπραβο!!!!! απλα υπαρχει μια καθυστερηση στο οτι ο ηχος εναρξης των windows αρχιζει να παιζει αρκετα μετα και οχι μολις ανοιξουν δεν ξερω γιατι το κανει αυτο.... αν ξερεις κατι για αυτο μου λες........ Παντως τωρα παιζει!!!!!! Για αλλη μια φορα ευχαριστω.....! :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.