Snake Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2004 Όταν πάω να κάνω update το mcafee μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν γίνεται τίποτα. Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αυτό στο βγάζει αμέσως ή στα μέσα του update????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Νοέμβριος 28, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Πριν καν αχήσει.Δεν αρχίζει εξαιτίας του.’μα πατήσω όχι δεν γίνεται τίποτα.’μα πατήσω ναι και γίνει εντοπισμός του σφάλματος δεν ξέρω τι να διορθώσω!Τι να κάνω? Υ.Γ. Το update γίνεται μέσο internet explorer.(Πράμμα το οποίο μάλλον καταλαύατε.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Yπ όψυν το update στο McAfee είναι εφαρμογή όχι όπως το Norton και θα το βρεις αν μπεις στο site της forthnet(από εκεί κατέβαζα ποιό παλιά τα update) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Νοέμβριος 28, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Που ακριβώς?Έχω το mcafee 2005. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.