Jump to content

ADSL κωδικοί

nobig

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω μια απορία. Με το ADSL χρείαζεσαι κάποιο είδους κωδικούς για να μπείς; Αν ναι πιάνει το κόλπο με τους συνεταιρικούς κωδικούς όπως στις pstn που κάνατε μια σύνδεση εσυ και ο φίλος σου και την μοιραζόσαστε;

Σαφώς και χρειάζεσαι password για να συνδεθείς. Και σαφώς στους περισσότερος μεγάλους providers δεν ισχύει η ταυτόχρονη σύνδεση, εκτός και αν έχει ζητηθεί από τον isp.

ουασο. πολύ γρήγορη απάντηση. Πάνω απο το thread ήσουν;:p

Και πως το ζητάς δηλαδή; Θέλω να μπαίνουν δύο άτομα ταυτόχρονα; Έτσι δεν χάνουν αυτοί; Γίνεται όμως κάποιος με adsl άμα πάρω τον κωδικό του να μπορώ να μπώ και εγώ; Τότε θα πρέπει να πληρώνο το νοίκιασμα της γραμμής στον ΟΤΕ μόνο, σωστά

Δε το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους ;)

ΑΝ έχεις "δωρεάν" σύνδεση πληρώνεις μόνο το πάγιο του ΟΤΕ.

Στην περίπτωση που είναι ο άλλος μέσα και προσπαθήσεις να μπείς τι γίνεται; Σας πετάει και τους δύο έξω ή απλό ο δεύτερος δεν μπορεί να μπεί; :...:

Ο δεύτερος δεν μπορεί να μπει. Πάντως αν δεν έχεις απαιτήσεις για τρελλά download μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πακέτο των 3-5GB ανά μήνα που κοστίζει περί τα 10-12 ευρώ το μήνα.

Δεν μπορείς να έχεις ADSL και να μην θες να κατεβάζεις συνέχεια μιας και στην Χελλάντα μας είχαν φλομώσει τόσα χρόνια στην pstn.;Όταν στην Γαλλία βάζανε με 15 το μήνα εμείς δίναμε 5+χιλάρικα για pstn. Παιδικά αποθυμένα :flower:

Μπορεί να γίνει καμιά συμφωνία με κανά φίλο. Το ότι δεν πετάει τον άλλο σίγουρο; η μπορεί να μπαίζει απο isp; ?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.