sakinor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2014 Παιδια καλισπερες,Εδωσα το note 2 σε φιλο και τωρα ψαχνω αμεσα ενα καινουργιο ακομη και αυριο δηλαδητο budjet ειναι 300 ευρω και σκεφτομαι να παω σε note 3 neo Σκεφτομαι μηπως και για g2 αλλα με ψιλοχαλαει η μη αποσπωμενη μπαταρια και η ελλειψη sd card Για το note 3 neo τι λετε? Αξιζει τα λεφτα του?Απο την αλλη υπαρχει και το lumia 1320 αλλα με κατωτερα specsΕσεις τι προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούλιος 19, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2014 Αν δεν παίζεις φανατικά παιχνίδια και σε καλύπτουν τα Windows Phone σαν OS 1320 με κλειστά μάτια. Vrm για τα λεφτά του. Από την άλλη το LG g2 είναι και αυτό vfm εδώ που έφτασε και αν δεν έχεις θεμα με τα 16gb είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 19, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2014 παντως απο το note2 μη περιμενεις να δεις "διαφορες" με καποια απο αυτα τα κινητα.πιο πολυ θα θες να τις δεις , παρα οτι υπαρχουν εκτος αν εισαι κανας [MENTION=478]sebastian[/MENTION] που βαζει το κινητο σε μικροσκοπιο και αναλυει το καθε πιξελ ξεχωριστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 19, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2014 Σκεφτομαι και παλι το note 3 νεο με τον εξαπυρινο την αποσπωμενη ματαρια και sdΣε συγριση με το g2 πιο αξιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 19, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2014 πιθανοτατα να παω να παρω το g2 αφου ειδα πως σε specs ειναι καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakos3 Ιούλιος 20, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2014 Αν δεν το πήρες ακόμη τοτε θα σου έλεγα να δεις και το nexus 5, δεν το περίμενα τέτοιο άλμα σε σχέση με το iphone που ειχα... Είμαι κατενθουσιασμένος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιούλιος 20, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2014 LG G2 θα σου προτείνω και εγώ. Σε αυτά τα χρήματα, δεν έχει αντίπαλο. Ευτυχής κάτοχος εδώ και 7μηνες, μόνο τα καλύτερα έχω να πω. Προηγούμενη μου συσκευή ήταν το Note II, οπότε σου λέω ως πρώην χρήστης ότι θα δεις διαφορά σε smoothness και ταχύτητα. Όσο περι χωρητικότητας, βάζεις otg και είσαι άρχοντας. Sent from LG G2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούλιος 20, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2014 Δες και το S4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 20, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2014 το s4 το αποκλειω ετσι και αλλιως λογω τιμηςβασικα αυριο μαλλον θα παρω το g2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούλιος 20, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2014 G2 και τα μυαλα στα καγκελα, στα 285€ εχει πεσει Eννοειται σαφως προτιμητεο του Galaxy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιούλιος 21, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 Το S4 έχει αποσπωμενη μπαταρία και παίρνει SD, αυτά που ήθελε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 21, 2014 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 Με νορμαλ χρηση βγαζω σχεδον 100 ωρες με το G2 δεν νομιζω να χρειαζεται αποσπωμενη μπαταρια και με το OTG για καμια ταινια ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 21, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 Φιλε μου ,καταλαβαίνεις οποτε οτι η "νορμάλ" χρήση ,δεν ειναι νορμάλ για ολους. Αν όντως εννοείς τον αριθμό 100 ,τη χρήση που κάνεις εσυ σε 4 μέρες ,κυριολεκτικά ,την κανω σε 5 ωρες. Ξεφτυλιζω την υπέρτατη μπαταρία του note 2 σε μιση μερα αν εχω κέφια . Aν το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο (τραγικό για μενα να παρει κάποιος παντοφλοφωνο για να κανει κλήσεις μονο ,αλλα λεμε) βγάζει καποια πολλα 24ωρα ( μου έτυχε μια φορα και δεν ειχα ιντερνετ πουθενά.) Συνεχίζω να αμφισβητώ ανοιχτά τον αριθμό που διαβάζουν τα ματάκια μου πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 21, 2014 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 Ειμαι στην τεταρτη φορτιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 21, 2014 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 Lol,έχεις 2.6% ομιλία και 28 λεπτα οθόνης μεσα σε 100 ώρες; νορμάλ χρήση.EditΚαι βλέπω 4 h οθόνης .Να σου πω οτι καποια κινητα βγάζουν και εφτάωρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 21, 2014 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 LOL ξε LOL δε καθομαι πανω απο το κινητο ολη μερα.Αυτο θεωρω νορμαλ χρηση και για 295e που το πηρα δεν ειναι καθολου LOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 21, 2014 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 Ήρθες στα λόγια μου λεπον ξεlol.Αυτο που λες νορμάλ ,δεν ειναι νορμάλ και για τους υπόλοιπους ,οποταν δεν ξερεις αν θέλουν μπαταρια η οχι για να τους παροτρυνεις να το πάρουν σαν "συσκευη που κρατάει πολυ η μπαταρια".Με τη χρήση που περιγράφεις δια της εικόνας ,και nexus 4 να ειχες ,πάλι υπερυπερυπερικανοποιητικα θα σου κράταγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούλιος 21, 2014 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 Αρχικα δε παροτρυνω να παρει κανεις τιποτα απλα αναφερω τη χρηση του κανω.Εδω που τα λεμε ομως η μπαταρια του βγαζει ανετα μια μερα και παραπανω παιζοντας συνεχεια Real Racing 3 και λιγο Clash of Clans οπως εκανα την πρωτες μερες που το ειχα παρει και ασχοληθηκα.Ειναι και απο τα ποιο δυνατα της αγορας της αγορας σε κορυφαια τιμη ,παντως να πει καποιος με πηρε στο λαιμο του ο Thorlite αμα το παρει δυσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 21, 2014 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 Τελικα το πηρα το g2 απο τα smariesΜονη βλακεια οταν αναβει δειχνει voodafone logo και ειναι γερμανιας Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιούλιος 21, 2014 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 Vodafone branded και γερμανικό είναι και το δικό μου, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Η μόνη διαφορά είναι το logo στο boot Sent from LG G2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.