gdp77 Ιούλιος 25, 2014 #21 Ιούλιος 25, 2014 Τον έχω κάνει, μπαίνεις εδώ και σου καταχωρεί την μητρική.Σου ήρθε κάποιο email που να αναφέρει ότι έχεις 5ετή εγγύηση;
Peter Parker Ιούλιος 25, 2014 Author #22 Ιούλιος 25, 2014 [MENTION=31462]pnick[/MENTION] Ευχαριστώ, Όσο αφορά την 5 έτη εγγύηση έχει ένα χαρτάκι ( αυτό που λέει VIP ) μέσα στην μητρική που σου λέει τι να κάνεις για το registration, είναι κάτι απλό δεν παίρνεις επιβεβαίωση ότι και καλά πείρες 2 χρόνια παραπάνω.Καταγραφεται το SN και η ημερομινια με με καποια στοιχεια σου.
dimgr Ιούλιος 25, 2014 #23 Ιούλιος 25, 2014 Ναι αλλά ΠΟΥ φαίνεται ότι έχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙ 5 χρόνια εγγύηση; Και μένα μου κάνει εντύπωση που δεν το έχουν με τεράστια γράμματα στην συσκευασία ή στο site τους.Υπάρχει κάπου γραμμένος κάποιος όρος που να το λέει;
Peter Parker Ιούλιος 25, 2014 Author #24 Ιούλιος 25, 2014 Δεν γνωρίζω γιατί δεν το αναφέρουν στο site τους, σίγουρα θα έπρεπε. Εγώ βασίζομαι στο ότι τα λέει κάποιος τις εταιρείας και όχι κάποιος τυχαίος.Edit: But that’s not all! With the launch of the Black Edition website, Black Edition motherboard owners can register online to join the GIGABYTE Black Edition Members Club and receive exclusive membership benefits including an extended 5 years warranty.GIGABYTE Unveiles New G1™ Gaming and Black Edition WebsitesΚάτω από την τρίτη φωτογραφία που λέει Black Edition.Θα κάνω το δικό μου post παράθεση για να δεις και το λινκ, περαιτέρω δεν γνωρίζω. Τώρα τι να σας πω, λένε ψέματα ?Φαντάζομαι δεν το διατυμπανίζουν γιατί είναι μόνο στης Black και μόνο με registration ? Σε όλα τα review Το αναφέρουν πάντως.
gdp77 Ιούλιος 25, 2014 #25 Ιούλιος 25, 2014 Θα κάνω το δικό μου post παράθεση για να δεις και το λινκ, περαιτέρω δεν γνωρίζω. Τώρα τι να σας πω, λένε ψέματα ?Φαντάζομαι δεν το διατυμπανίζουν γιατί είναι μόνο στης Black και μόνο με registration ? Σε όλα τα review Το αναφέρουν πάντως.Για να ισχύει 5ετής εγγύηση, πρέπει να αναγράφεται στη συσκευασία, ή σε κάποιο συνοδευτικό έντυπο ή να σου έρθει εγγράφως με κάποιο email μετά το registration που έκανες. Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν αναγράφεται πουθενά, παρά μόνο αναφέρεται σε κάποιο video. Και πού ξέρω εγώ ότι ισχύει η εγγύηση αυτή; Τέλος, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το διατυμπανίζει η gigabyte, καθώς θα ήταν το ισχυρότερο selling point των black edition μητρικών της, καθώς κανένας ανταγωνιστής δεν προσφέρει αντίστοιχη εγγύηση.
javaneze: Ιούλιος 25, 2014 #26 Ιούλιος 25, 2014 καθώς κανένας ανταγωνιστής δεν προσφέρει αντίστοιχη εγγύηση. Ολες οι asus TUF. Και το διατυμπανιζουν.
Peter Parker Ιούλιος 25, 2014 Author #27 Ιούλιος 25, 2014 Για να ισχύει 5ετής εγγύηση, πρέπει να αναγράφεται στη συσκευασία, ή σε κάποιο συνοδευτικό έντυπο ή να σου έρθει εγγράφως με κάποιο email μετά το registration που έκανες. Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν αναγράφεται πουθενά, παρά μόνο αναφέρεται σε κάποιο video. Και πού ξέρω εγώ ότι ισχύει η εγγύηση αυτή; Τέλος, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το διατυμπανίζει η gigabyte, καθώς θα ήταν το ισχυρότερο selling point των black edition μητρικών της, καθώς κανένας ανταγωνιστής δεν προσφέρει αντίστοιχη εγγύηση.Παρ'ολο που έχω βάλει 2 φορές το λινκ που το λένε στο site τους επιμένεις.BTW Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες περί εγγύησης, έτσι όπως τα λες έπρεπε να είναι.Έκανα ένα post στο forum τις Gigabyte, να δούμε θα πάρουμε απάντηση στα ερωτήματα σου.
Peter Parker Ιούλιος 30, 2014 Author #28 Ιούλιος 30, 2014 Τελικά πείρα μια κάποια είδους απάντηση από το esupport τις Gigabyte. Τους έστειλα αυτά που θέλανε και περιμένω.Θέλουνε τουλάχιστον 2 μέρες να απαντήσουν.Thank you for your kindly mail and inquiry. Please check your e-mail trash can to see if the verification is in it. If the mail is not there, please provide us the following information so that we can check the registration for you:1. the serial number of your motherboard.2. the purchase receipt (invoice).3. the registration information you filled in the member registration system.Thank you for your cooperation.Regards,GIGABYTE
Peter Parker Αύγουστος 3, 2014 Author #29 Αύγουστος 3, 2014 Ήρθαν και οι μνήμες, ώρα για στήσιμο. Όσον αφορά την εγγύηση περιμένω μια διευκρίνιση από μεριά τους για το αν στέλνουν email ή όχι για να ποστάρω ακριβώς τι παίζει.
Peter Parker Αύγουστος 10, 2014 Author #30 Αύγουστος 10, 2014 Εδώ όσο αφορά την εγγύηση τι παίζει με την μητρική.http://www.thelab.gr/mitrikes-gia-intel-epeksergastes/gigabyte-black-edition-eggyisi-ti-kai-pws-137902.html
Nickzzz Αύγουστος 10, 2014 #31 Αύγουστος 10, 2014 Πήρες αυτή την μητρική και πήρες μνήμες στα 1600MHz ;
HellhammeR Αύγουστος 14, 2014 #33 Αύγουστος 14, 2014 Πήρες αυτή την μητρική και πήρες μνήμες στα 1600MHz ; δεν νομίζω να κέρδιζε πολλά αν έπαιρνε με παραπάνω χρονισμό μνήμες. Το περίεργο θα ήταν να έπαιρνε ακριβή z97 μητρική αλλά όχι "K" επεξεργαστή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.