Jump to content

F-Secure Internet Security 2005

nucleus

Recommended Posts

θα ήθελα την άποψη σας πάνω σε αυτό. Αξίζει να αντικαταστήσει το Norton και το Sygate Personal Firewall ή είναι ακριβώς το ίδιο ?? Έχει κανένας προσωπική άποψη ???

Εϊναι σαφώς καλύτερο. Σε παλαιότερη έκδοση που δοκίμασα ήταν αρκετά δύσκολο στις ρυθμίσεις, αλλά πιστεύω ότι η νέα έκδοση θα είναι πιο φιλική.

Ακόμα και αυτό να μην ήταν, θα σου πρότεινα να αλλάξεις έτσι και αλλιώς τα Norton καθώς καταναλώνουν πολλούς πόρους, δεν προσφέρουν το καλύτερο επίπεδο ασφάλειας (τις περισσότερες φορές την έχεις ήδη αρπάξει και ακόμα δεν υπάρχει update).

Θα διαφωνίσω με τον tristeno. Δεν το εμπιστεύομαι το F-Secure, από τότε που hacker εισέβαλε σε καμιά δωδεκάδα PC και άνοιξε ports τα οποία ήταν αδύνατο να κλειστούν. Απίστευτη δουλειά του τύπου.

Χρησιμοποιώ Norton 2004 το τελευταίο χρόνο και δεν έχω κανένα πρόβλημα με hack attacks. Το συστημά μου δεν έχει πρόβλημα όσον αφορά την κατανάλωση πόρων. Ίσως είναι τα 1Gb RAM.

θα συμφωνησω με τους προηγουμενους για το F-Secure.Συγκεκριμενα για ενα μικρο διαστημα ειχα το 2004 αλλα μου φανηκε δυσχρηστο και... εφαγα και 2 ιους ετσι για να εχω :D

Kaspersky για παντα!

Εγω πάλι το θεωρώ πολυ καλό διότι δεν μου έχει βγάλει προβλήματα μέχρι στιγμης.Ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείς είναι να το δοκιμάσεις και αμα δεν σ αρέσει βάζεις κάτι άλλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.