nucleus Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2004 θα ήθελα την άποψη σας πάνω σε αυτό. Αξίζει να αντικαταστήσει το Norton και το Sygate Personal Firewall ή είναι ακριβώς το ίδιο ?? Έχει κανένας προσωπική άποψη ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Εϊναι σαφώς καλύτερο. Σε παλαιότερη έκδοση που δοκίμασα ήταν αρκετά δύσκολο στις ρυθμίσεις, αλλά πιστεύω ότι η νέα έκδοση θα είναι πιο φιλική.Ακόμα και αυτό να μην ήταν, θα σου πρότεινα να αλλάξεις έτσι και αλλιώς τα Norton καθώς καταναλώνουν πολλούς πόρους, δεν προσφέρουν το καλύτερο επίπεδο ασφάλειας (τις περισσότερες φορές την έχεις ήδη αρπάξει και ακόμα δεν υπάρχει update). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mobster Νοέμβριος 28, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Θα διαφωνίσω με τον tristeno. Δεν το εμπιστεύομαι το F-Secure, από τότε που hacker εισέβαλε σε καμιά δωδεκάδα PC και άνοιξε ports τα οποία ήταν αδύνατο να κλειστούν. Απίστευτη δουλειά του τύπου.Χρησιμοποιώ Norton 2004 το τελευταίο χρόνο και δεν έχω κανένα πρόβλημα με hack attacks. Το συστημά μου δεν έχει πρόβλημα όσον αφορά την κατανάλωση πόρων. Ίσως είναι τα 1Gb RAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Νοέμβριος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 θα συμφωνησω με τους προηγουμενους για το F-Secure.Συγκεκριμενα για ενα μικρο διαστημα ειχα το 2004 αλλα μου φανηκε δυσχρηστο και... εφαγα και 2 ιους ετσι για να εχω Kaspersky για παντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Νοέμβριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Εγω πάλι το θεωρώ πολυ καλό διότι δεν μου έχει βγάλει προβλήματα μέχρι στιγμης.Ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείς είναι να το δοκιμάσεις και αμα δεν σ αρέσει βάζεις κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Το F-secure δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω δοκιμάσει Norton, McAfee και Panta...Το Panta είναι μακραν μπροστά αμα το βρεις δοκίμασέ το και θα με θυμιθείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Νοέμβριος 29, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Βάλε norton internet security 2005 και ΑntiVir ν6 και δεν θα ξαναδείς ούτε ιο ούτε διαφήμηση.....ο τέλειος συνδιασμός ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Νοέμβριος 29, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Ορίστε και ένα linkάκι για το τσάμπα AntiVir.....ετοιμάσου για ξεσαβούρωμα!!www.free-av.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.