Chosen Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2004 Ακομα ενα thread για "αμαξακια" και πωπουδακια. Και επειδη στο Noobwars δε φτουραμε με τα ανηλικα, follow the link if you are 18" or bigger... (κλικαρετε στο λωκαρακι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 28, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 btw, ο τυπας με το τζοκεϋ στις φωτο που εχει χουφτωσει ολα τα μοντελα στην 3η και 4η σελιδα, ειναι το καμαρι μας ο Slasher που "σπουδαζει" στο Λονδινο... (ο δημιουργος του thread) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Νοέμβριος 28, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Ωραια αυτοκινητα chosen..... :D :D σαν τις Ελληνιδες τιποτα ομως.. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Πολυ κυταριτιδα και ασχημα αυτοκινητα. το κουστουμακι ομως, εγραψε πραγματικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Νοέμβριος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Chosen τι βάζεις βραδιάτικα και βλεπουμε .. . Μου βγήκαν τα μάτια , τι stringakia ειναι αυτα ? ?????#$!#@?#?$#?@?$#?@?, :woot: :woot: :woot: :woot: :blink: :blink: :blink: :confused: :confused: :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Να δεις ρε chosen....ποια αντιστοιχει ελληνικη εκθεση μου θυμιζει....ποια μου θυμιζει...ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ.....Ποσο πανε 2 εισιτηριακια για Αγγλια ειπαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 28, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 Πολυ κυταριτιδα και ασχημα αυτοκινητα. το κουστουμακι ομως, εγραψε πραγματικα. Καλα, οταν θα γινει εκθεση αυτοκινητων με ***μονο*** αντρικα μοντελα με κουστουμακια, θα ενημερωσουμε και την βιτσιοζικη παρτη σας κυριε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Νοέμβριος 28, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480Ποσο πανε 2 εισιτηριακια για Αγγλια ειπαμε? Για αεροπορικα εισητηρια, παιζει αναλογα με την εποχη.Παντως το εισητηριο για να κατσεις στο καπω 300 αλογων και να χουφτωσεις τις μοδελες του, ηταν στα 35... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 28, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Προφανώς έχει χαθεί το μέτρο, και ονομάζουμε αυτά τα χάλια μοντέλες!!! Οι μισές ελληνίδες νοικοκυρές είναι ποιο όμορφες από αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 28, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Απιστευτα οχηματα & εκφυλα λωλαρακια...τι αλλο να ζητησει κανεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 28, 2004 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Δεν μου δουλεύει το link και η φωτο είναι κάπως περίεργη:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 28, 2004 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Θέε μου... τι τρελές μόντες είναι αυτές...!!!Όσο για τις μοντέλες, θα συμφωνήσω με τον ΓιαγκΤ!! Είπαμε, όχι και τόσο ωμό το κρέας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Νοέμβριος 28, 2004 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Θα τρελαθούμε τελείως, μου φαίνεται θα ξαναπάω αγγλία. Όμορφες μπορεί να μήν είναι, είναι δεκτικές αυτό έχει σημασία!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.