Jump to content

Laptop για δουλειά/gaming

Grim95

Recommended Posts

Ααα τωρα σ επιασα παιχταρα μου. 13αρι Full HD εχω 1920x1080. Οχι αυτο που λες ισχυει σ ενα βαθμο. Ειδικα στα windows 8 το πραγμα ηταν αισχος. Στα 8.1 μπορω να πω πως τα μεγεθη μεγαλωσαν και βλεπεις την οθονη να ειναι πιο ομορφη που λεμε να χει πιο δυνατα χρωματα και περισσοτερα pixels. Αλλα και παλι μη φανταστεις τρελες διαφορες. Σε διαστασεις 13-14 με τετοιες αναλυσεις οντως ισως τελικα να ειναι ενα μειον αυτο.

Για windows 8.1 μιλας συγκεκριμενα ? γιατι δεν το εχω δοκιμασει. Αν και λενε οτι ακομα δεν εχει φτιαξει τελειως.

Μεχρι τα 8 γινοταν αυτο.

Η παλια λυση με την αλλαγη του dpi στα εικονιδια ειναι αισχρη:nothing:

Και η καινουργια λυση στα 8.1 λενε οτι αγουρη ακομα:hehe:

Ναι, για τα 8.1 μιλάω και το δοκίμασα μόλις και αποδεδειγμένα δουλεύει σωστά. Για του λόγου το αληθές:

15zr1iv.png

1zqstch.png

Και τα 2 σε 1920x1080 :) Eλπίζω να βοηθάει!

[MENTION=10302]TheouLiS[/MENTION] ναι φενεται οπως ελεγε και στο αρθρο οτι εχει φτιαχτει λιγο η κατασταση. το θεμα ειναι οτι το 1080p δεν ειναι και τοσο τρομερο. βγαινουν πλεον 13'' με 3k.

Ωραιο χιονισμενο τοπιο στο κατακαλοκαιρο :dance3:

Δες αυτο για να μην εχεις τα εικονιδια (my computer) σαν shortcuts:yes4:

[MENTION=10302]TheouLiS[/MENTION] ναι φενεται οπως ελεγε και στο αρθρο οτι εχει φτιαχτει λιγο η κατασταση. το θεμα ειναι οτι το 1080p δεν ειναι και τοσο τρομερο. βγαινουν πλεον 13'' με 3k.

Πες μου ομως και ενα 13" με 3Κ αναλυση ποσο παει το μαλλι :whistling Για να ημαστε και on topic ο φιλος μας ειπε μεχρι 700 ευρα μαξ :p Αρα 13" με 3Κ+ δεν παιζει ουτε με αιτηση :p Αρα αναγκαστικα συμβιβαζεσαι και με 1080p και ας μην ειναι τοσο τρομερο :/

Τα εικονίδια στη μια είναι max size και στην αλλη min size. Δεν με χαλαει το 1080p, αρκετά καλό για τα μάτια μου :)

Ευχαριστώ για το τοπίο, δική μου η φωτογραφία

:)

Δε νομίζω οτι κάνει μεγάλη διαφορά το αν είναι shortcut στη χρήση του αλλά και πάλι ευχαριστώ :)

Πες μου ομως και ενα 13" με 3Κ αναλυση ποσο παει το μαλλι :whistling Για να ημαστε και on topic ο φιλος μας ειπε μεχρι 700 ευρα μαξ :p Αρα 13" με 3Κ+ δεν παιζει ουτε με αιτηση :p Αρα αναγκαστικα συμβιβαζεσαι και με 1080p και ας μην ειναι τοσο τρομερο :/

η εταιρια που ποσταρε ο [MENTION=149]Spyrus[/MENTION], εχει διαφορα. Κανε configure εδω.

yoga 2 pro, surface 3 pro (λιγο πιο ακριβα αλλα γενικα οι αναλυσεις μεγαλωνουν και η microsoft κοιμαται)

Τα εικονίδια στη μια είναι max size και στην αλλη min size. Δεν με χαλαει το 1080p, αρκετά καλό για τα μάτια μου :)

Ευχαριστώ για το τοπίο, δική μου η φωτογραφία

:)

Δε νομίζω οτι κάνει μεγάλη διαφορά το αν είναι shortcut στη χρήση του αλλά και πάλι ευχαριστώ :)

ΟΚ, απλα ξαναλεω οτι τα 1080p δεν θεωρειτε τοσο μεγαλη αναλυση + οτι στα 8.1 εχει διορθωθει καπως.

• 3 weeks later...

XMG - Εγγύηση 2 χρόνια full και μάλιστα με δικά τους έξοδα αποστολής.

Αν πας για 13-14άρι τα συγκεκριμένα που έχει η XMG δεν έχουν την καλύτερη

ψύξη (Α304 - 13") ή είναι θορυβώδη (14" C404 = Gigabyte)

Προσωπικά κάτω από 15 ίντσες 1080p δεν είναι ξεκούραστη ακόμα και με

μεγένθυνση. Αν η ψύξη (π.χ. πάρεις dual core) και η ύπαρξη οπτικού δίσκου

δεν σε αποσχολούν μπορείς να πας σε <15

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.