Jump to content

Τι γινεται ρε γμτ??

xylokastro

Recommended Posts

εδω και πολλες μερες ο επεξεργαστης p4 2.8 ghz northwood , σε ηρεμια εχει 50 βαθμους!!!!ολα αυτα τα βλεπω απο το bios αφου οταν μπαινω στα windows εχει 95 βαθμους!!!εχω βαλει artic silver , η ψυκτρα εχει μπει σωστα , τι μπορει να συμβαινει?

’ντε πάρε κανά πάνελ όπως λένε και οι άλλοι μην εμπιστεύεσαι την θερμοκρασία του BIOS και των παρεμφερών προγραμμάτων;)

Μια φορά ειχα βάλει το Aerogate II και μου έδιχνε 45οC και το πρόγραμμα στο pc(δεν κοίταξα BIOS)έλεγε 30οC!!!!!Κατάλαβαις?????

Όσον αφορά το ΒΙΟS Για κάνε Clear Cmos για καλό και για κακό μήπως έχεις πειράξει τπτ,ή βάλε νέα έκδοση ΒΙΟS

;):p

Γιαννη επισης , ειμαι με την μαμισια και στα windows δεν μπορω να μπω γιατι πιανει 95 βαθμους ο επεξεργαστης και φοβαμαι να τον αφησω ετσι(μεσω mbm), μαλλον παω για αναβαθμιση bios (αν και εχω κανει clear cmos)

Μάλλον το MBM είναι ρυθμισμένο λανθασμένα. Για δοκίμασε και τις άλλες επιλογές που έχει και σιγουρέψου ότι έχεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις για την μητρική σου.

Επίσης το MBM έχει πάψει να αναβαθμίζεται εδώ και καιρό και δεν ξέρω τι θα δεις αν βάλεις ένα πολύ νεότερο BIOS.

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 21:09]

Μα στο BIOS λες ότι δείχνει πολύ λιγότερο. 50 βαθμούς

Δεν ξερω αλλα καταλαβα οτι μεχρι να μπει στα windows παει 95.

σε ηρεμια εχει 50 βαθμους!!!!ολα αυτα τα βλεπω απο το bios αφου οταν μπαινω στα windows εχει 95 βαθμους!!!εχω βαλει artic silver , η ψυκτρα εχει μπει σωστα , τι μπορει να συμβαινει?

η ψυκτρα εχει μπει σωστα γιατι οπως μου ειπε ο αποστολης οταν πηγε να την βγαλει βγηκε και ο επεξεργαστης μαζι της απο το σοκετ(γνωστο φαινομενο..)..:p

το καλοκαιρι ειχα παθει και εγω ακριβως το ιδιο..(η ic7-g εδειχνε 101 βαθμους στον preshot)..αλλα τελικα δεν ειχε μπει καλα η ψυκτρα.. μου φαινετε ομως και λιγο παραλογο να δειχνει τοση μεγαλη θερμοκρασια..(και ας την μετραει ακριβως..)

δοκιμασε bios update και πες μας..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.