xylokastro Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 εδω και πολλες μερες ο επεξεργαστης p4 2.8 ghz northwood , σε ηρεμια εχει 50 βαθμους!!!!ολα αυτα τα βλεπω απο το bios αφου οταν μπαινω στα windows εχει 95 βαθμους!!!εχω βαλει artic silver , η ψυκτρα εχει μπει σωστα , τι μπορει να συμβαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Διαβαζει οτι να'ναι...Μπορεις να ακουμπησεις την ψυκτρα?Με 50 ποσο μαλλον με 95 θα παθεις εγκαυμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Νοέμβριος 27, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 η ψυκτρα σχετικώς κρύα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Νοέμβριος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρα διαβαζει οτι να'ναι...βαλε κατι σε στυλ Aerogate II να μετραει...Ή αλλαξε bios μηπως αλλαξει κατι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Νοέμβριος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αποστολη καλημερα με τι ψυκτρα εισαι?Τσεκαρισες με το mbm τις θερμοκρασιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Μην πολυεμπιστεύεσε τις θερμοκρασίες του Μ/Β...Πάρε κανα frontpanel με σένσορες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Νοέμβριος 28, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 ’ντε πάρε κανά πάνελ όπως λένε και οι άλλοι μην εμπιστεύεσαι την θερμοκρασία του BIOS και των παρεμφερών προγραμμάτων Μια φορά ειχα βάλει το Aerogate II και μου έδιχνε 45οC και το πρόγραμμα στο pc(δεν κοίταξα BIOS)έλεγε 30οC!!!!!Κατάλαβαις????? Όσον αφορά το ΒΙΟS Για κάνε Clear Cmos για καλό και για κακό μήπως έχεις πειράξει τπτ,ή βάλε νέα έκδοση ΒΙΟS Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Νοέμβριος 28, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Γιαννη επισης , ειμαι με την μαμισια και στα windows δεν μπορω να μπω γιατι πιανει 95 βαθμους ο επεξεργαστης και φοβαμαι να τον αφησω ετσι(μεσω mbm), μαλλον παω για αναβαθμιση bios (αν και εχω κανει clear cmos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Νοέμβριος 28, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Τολη σβησε και κανα Πμ .................Περιμενε λιγο να σου ερθει αυτο που θες και τα ξανακοιτα ολα ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 28, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από fANiS_K Αρα διαβαζει οτι να'ναι...βαλε κατι σε στυλ Aerogate II να μετραει... Ή η ψύκτρα δεν πατάει καλά γιαυτό είναι "κρύα" και βλέπει τα 95άρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Νοέμβριος 28, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 λες να μην εχει μπει σωστά?θα το κοιταξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Νοέμβριος 28, 2004 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Για κοτα την ψυκτρα αποκλειεται να ειναι σωστα τοποθετημενη και να χει 95c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 28, 2004 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Μάλλον το MBM είναι ρυθμισμένο λανθασμένα. Για δοκίμασε και τις άλλες επιλογές που έχει και σιγουρέψου ότι έχεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις για την μητρική σου.Επίσης το MBM έχει πάψει να αναβαθμίζεται εδώ και καιρό και δεν ξέρω τι θα δεις αν βάλεις ένα πολύ νεότερο BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Νοέμβριος 28, 2004 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Δεν νομιζω οτι ειναι θεμα mbm αφου αυτες τις θερμοκρασιες τις βλεπει και στο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Νοέμβριος 28, 2004 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Μα στο BIOS λες ότι δείχνει πολύ λιγότερο. 50 βαθμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Νοέμβριος 28, 2004 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 μήπως σου δείχνει °F αντί για °C????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Νοέμβριος 28, 2004 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 21:09] Μα στο BIOS λες ότι δείχνει πολύ λιγότερο. 50 βαθμούς Δεν ξερω αλλα καταλαβα οτι μεχρι να μπει στα windows παει 95. σε ηρεμια εχει 50 βαθμους!!!!ολα αυτα τα βλεπω απο το bios αφου οταν μπαινω στα windows εχει 95 βαθμους!!!εχω βαλει artic silver , η ψυκτρα εχει μπει σωστα , τι μπορει να συμβαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpower Νοέμβριος 28, 2004 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 η ψυκτρα εχει μπει σωστα γιατι οπως μου ειπε ο αποστολης οταν πηγε να την βγαλει βγηκε και ο επεξεργαστης μαζι της απο το σοκετ(γνωστο φαινομενο..).. το καλοκαιρι ειχα παθει και εγω ακριβως το ιδιο..(η ic7-g εδειχνε 101 βαθμους στον preshot)..αλλα τελικα δεν ειχε μπει καλα η ψυκτρα.. μου φαινετε ομως και λιγο παραλογο να δειχνει τοση μεγαλη θερμοκρασια..(και ας την μετραει ακριβως..) δοκιμασε bios update και πες μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Νοέμβριος 29, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 λοιπον η ψυκτρα εχει μπει σωστα , τι να κανω?bios update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Νοέμβριος 29, 2004 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Στο bios τελικα ποσους βαθμους βλεπεις?Μπες εδω και κανε αναβαθμιση.http://www2.abit.com.tw/page/uk/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=IC7-MAX3&pSOCKET_TYPE=Socket+478 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.