Vagos-11- Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2014 Καλησπερα.προσπαθω να στησω εναν vpn server στον windows server που εχω στο okeanos (grnet), εχω καταφερει να κανω κληση και να συνδεθω απο το πισι μου αλλα δεν παιρνω ip (δινει οτιναναι) με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω στο ιντερνετ οταν ειμαι στο vpn.Δοκιμασα να τρεξω και dhcp server αλλα παλι τιποτα Μπορει να βοηθησει κανεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 16, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2014 Ποιο vpn χρησιμοποιείς;Τι ρυθμίσεις έχεις κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagos-11- Ιούλιος 16, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2014 συμφωνα με αυτο εδω How to Install VPN on Windows Server 2008 R2 | Thomas Maurer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagos-11- Ιούλιος 17, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2014 Update:με windows 7 συνδεθηκα κανονικα αλλα με mac και ios δεν μπαινει.καμια ιδεα το φταιει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 17, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2014 Και πάλι, ποιο vpn client χρησιμοποιείς και τι ρυθμίσεις έχεις βάλει; Τι υπάρχει στα logs σε server και clients;Προσπαθείς να συνδεθείς με pptp, l2tp ή sstp; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagos-11- Ιούλιος 17, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2014 Σε pptp προσπαθω.δεν εχω καποιο αλλο client αυτο των λειτουργικων.Σορρυ αλλα ειναι ασχετος απ οτι καταλαβες Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 18, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2014 Καταλαβαίνω αλλά αν δε μας δώσεις αρκετές πληροφορίες είναι δύσκολο να βοηθήσουμε. Το βασικότερο είναι να δεις στα logs του server μία επιτυχημένη κλήση από τα win7 σου και μία αποτυχημένη από το ios. Εκεί θα φαίνεται λογικά τι πήγε στραβά. Δεν έχω κάποια συσκευή με ios να σε βοηθήσω παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 24, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2014 Καταρχάς, στον Ωκεανό έχεις λογικά μόνο μια routable IP. Οπότε, πρέπει να εξασφαλίσεις στο στήσιμο του Routing and Remote Access ότι το "εσωτερικό" σου δίκτυο (192.168, 169.254, ...) ρουτάρεται κανονικά προς τα έξω. Δεν ξέρουμε και ποια έκδοση Windows Server χρησιμοποιείς, αλλά τουλάχιστον στις πιο πρόσφατες δε χρειάζεσαι DHCP server, σου δίνει αυτόματα link-local address.Αν έχεις πρόβλημα με PPTP σε Mac, πιθανότατα φταίει ότι δε βρίσκουν κοινό πρωτόκολλο για authentication. Δοκίμασε στο σέρβερ σου να ενεργοποιήσεις πχ MS-CHAP v2, να δεις αν αλλάξει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.