sculper Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 γεια σας έφτιαξα iso αρχεία με win xp pro αγγλικά και win xp pro ελληνικά και τα 2 με sp2αυτό που θέλω να κάνω αλλά δεν ξέρω τον τρόπο είναι να τα βάλω σε 1 dvd και όταν κάνω φόρματ σε ένα φίλο να έχω την δυνατότητα να επιλέξω μεταξύ win αγγλικών και ελληνικώνελπίζω να βρω μια λύσηηηηηηηηευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Νοέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Πρωτον διορθωσε το post σου και καντο στα ελληνικα για να μπορουμε να το διαβασουμε!!Μετα θα παρεις τις απαντησεις σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Νοέμβριος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 καλως ηρθες, αν και μαλλον δεν πολυδιαβασες τους κανονες του φορουμ, που λενε ξεκαθαρα: ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ greeklish. ΑΜΑΝ ΠΙΑ. στην ελλαδα ειμαστε...Σορρυ για τον τονο μου.........:flower: :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Νοέμβριος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 http://flyakite.msfnhosting.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Νοέμβριος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 καλός ήρθες και από μένα sculper :flower:όπως σου είπαν και τα παιδιά τα greeklish απαγορεύονται όπως είδη σου έχει γίνει παρατήρηση στο παρελθόν, γι αυτό σε παρακαλώ να διορθώσεις το αρχικό post σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sculper Νοέμβριος 28, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 συγνώμη για ακόμη μια φορά για τα ελληνοαγγλικά μου αλλά η δύναμη της συνήθειας!ευχαριστώ πολύ τον φίλο bourlas αλλά έχω μπερδευτεί λιγοεγώ έχω τα iso έτοιμα από εκεί και πέρα τί κανω??????????πείτε ότι τα λέτε σε ένα νέο και θέλω βήμα βήμα.....σκεφτόμουν να φτιάξω και 2 φακέλους που να έχω office gr + ellπεριμένω νέα σας...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Νοέμβριος 28, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αν κατάλαβα καλά θέλεις να κάνεις ένα boot dvd το οποίο θα ξεκινά ένα μενού από το οποίο θα επιλέγεις την εγκατάσταση που θέλεις να συνδεθείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
sculper Νοέμβριος 28, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από gbdanis [Σήμερα, στις 21:58] Αν κατάλαβα καλά θέλεις να κάνεις ένα boot dvd το οποίο θα ξεκινά ένα μενού από το οποίο θα επιλέγεις την εγκατάσταση που θέλεις να συνδεθείς μάλισταέχω έτοιμα τα iso που έφτιαξα με το h**p://mhtools.knoware.nl/raptor/autostreamer/AutoStreamer.exe και θέλω βοήθεια με το dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Νοέμβριος 28, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Easyboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
sculper Νοέμβριος 29, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Χθες, στις 22:45] Easyboot πάω να το κατεβάσωελπίζω να κάνει μιας και έχω έτοιμα iso σωστά?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.