Jump to content

Τι γινεται στο Πλαισιο??(Επιτελους τελος!)

fanisk

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από enduracell

LOOOL πολύ θα ήθελα να το δω αυτό :p (σαν φάρσα εννοείται)

Χαχαχαχα:p :p :p :P :p :P :p

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Και με πμ να κάνατε την δουλεία είχα κανονίσει εγώ με τον Φάνη και πήρα το πιστωτικό του στο όνομα μου και έφυγα από την ταράτσα του μαγαζιού με ελικόπτερο.... Οπότε δέν θα μπορούσατε να το του πάρετε εσείς :)

Τώρα βέβαια τα λεφτά είναι στην Ελβετία σε τράπεζα :whistling

- Σου είπανε και εσένα για την μαγική λέξη Φάνη, γι' αυτό την έβγαλες?!. Πάντος αφού πήρες όλο το ποσό πίσω είσαι πολύ καλά... Τώρα το μεταβιβάζεις σε κάποιον άλλο και αγοράζεις από άλλου πράγματα :) DMylonas Way....

- Μόνο με τα κεντρικά στην Αθήνα μπορείς να βγάλεις τελικά άκρη με τα εν λόγο καταστήματα...

ΤΦάνη παιδί μου μαζί θα πάμε να πάρουμε την 6800...Χρειάζεσαι προστασία...Με την κατάλληλη πληρωμή βέβαια...:shifty: :whistling

Μυλωνα οχι δεν μου ειπαν τπτ για να αλλαξω τον τιτλο κλπ...απλα μου χτυπαγε ασχημα κ τον αλλαξα...τα υπολοιπα βεβαια στο πρωτο ποστ δεν τα αλλαξα...

Τι σου ειπαν?Στειλε πμ!

Που να δωσω 425 πιστωτικο ρε γμτ?????Μηπως να παρω απο εκει νεα καρτα?????

6800GT...

Τι αλλο να παρω απο εκει?????Και 425 ειναι πολλα...ποιος θα θελει τωρα τετοιο πιστωτικο?????

Μπαααα...εγω απο το δωματιο μου, με 3 τηλεφωνα και 5 email, χωρις καν να με δουν(εννοω να τρεχω απο εδω κ απο εκει...), ελυσα το προβλημα....βεβαια με ειδαν χθες οταν πηγα...

Περιμενω το πμ!

Φιλε event...πρωτο ποστ κ μαλιστα εδω?????Χμμμ...εχεις καποια σχεση με το Πλαισιο?????

Πηρα σε πιστωτικο οσα χρηματα ειχα δωσει, και τωρα σκεφτομαι πως μπορω να το αξιοποιησω...

Αρχική απάντηση από unstoppable

Εγω σου αγοραζω τον πιστωτικο των 425 με 250:p :P :p

...Χμμμ...οχι δεν στο δινω! Δεν ειναι δυνατον πιστωτικο 2 ημερων να πεσει τοσο πολυ:D:p :p :p :p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.