Jump to content

Τι γινεται στο Πλαισιο??(Επιτελους τελος!)

fanisk

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chris2004

Φάνη καταλαβαίνω ότι έχεις ξενερώσει με το όλο σκηνικό και έχεις το δίκιο σου, απο την άλλη δες αυτό. Πήρες 400€ τη κάρτα, σου λέει λοιπόν ωραία φίλε μου δεν έχουμε 5900FX αλλά πάρε 400€ πιστωτικό και πάρε ότι γουστάρεις, και πάς και παίρνεις μια 6800, είναι δίκαιο αυτό για το μαγαζί; Πάνω απ'όλα είναι ζημία. Το κακό ξεκιναέι με το γεγονός ότι του τελειώνει γρήγορα το στόκ σχετικά παλιών κομματιών...το πιο δίκαιο φυσικά θα ήταν να σου παραγγείλει μια 5900 απο εξωτερικό και να περιμένεις μερικές μέρες, ή να βρεί το αντίστοιχο κόστος της αγοράς της κάρτας και να σου επιστραφούν τα χρήματα (Το οποίο πάλι ζημία είναι για το πλαίσιο).

Πάντως σου εύχομαι καλή τύχη και καλά ξεμπερδέματα...

Ok. Δίνεις 400 € για να πάρεις μια κάρτα. Μετά από 6 - ας πούμε - μήνες, σου χαλάει και πας να την επιστρέψεις. Αν το δείς το θέμα με απόλυτους αριθμούς, το πλάισιο έχει πάρει 400 €. Δεν εκφυλίζονται τα χρήματα με τον ίδιο τρόπο που χάνουν την αξία τους οι κάρτες γραφικών.

Όσο για το θέμα RMA, το πλαίσιο προμηθεύεται την κάρτα από κάπου. Από τη στιγμή που υπάρχει εγγύηση, η προμηθεύτρια εταιρία αλλά και η κατασκευάστρια είναι υποχρεωμένες να έχουν σε διαθεσιμότητα το εν λόγω υλικό τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της εγγύησης.

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Mobster [Χθες, στις 18:01]

Κανονικά θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τη κατασκευάστρια εταιρεία και να σου στείλει εγγράφως με ποιά νέα κάρτα αντιστοιχεί η δικιά σου.

Δεν θα κάνουν τίποτα.....πίστεψε με....θα σου πουν να την αλλάξεις απο τον τόπο αγοράς της:mad:

Αρχική απάντηση από astrolabos [Χθες, στις 10:33]

Ok. Δίνεις 400 για να πάρεις μια κάρτα. Μετά από 6 - ας πούμε - μήνες, σου χαλάει και πας να την επιστρέψεις. Αν το δείς το θέμα με απόλυτους αριθμούς, το πλάισιο έχει πάρει 400 . Δεν εκφυλίζονται τα χρήματα με τον ίδιο τρόπο που χάνουν την αξία τους οι κάρτες γραφικών.

Όσο για το θέμα RMA, το πλαίσιο προμηθεύεται την κάρτα από κάπου. Από τη στιγμή που υπάρχει εγγύηση, η προμηθεύτρια εταιρία αλλά και η κατασκευάστρια είναι υποχρεωμένεςνα έχουν σε διαθεσιμότητα το εν λόγω υλικό τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της εγγύησης.

Βασικά η εγγύηση καλύπτει το όλο προϊόν........Αν πάθεις ζημιά και επισκευάζεται τότε η επισκευή είναι ΔΩΡΕΑΝ.......Αν πάλι ΔΕΝ μπορεί να επισκευαστεί - όπως είναι οι σημερινές πλακέτες - τότε ή παίρνεις κάτι άλλο στην αξία που ΕΙΧΕΣ πληρώσει αυτό ή ΠΑΙΡΝΕΙΣ τα λεφτά σου ΠΙΣΩ.........Επειδή όμως ΠΟΤΕ δεν δίνουν χρήματα πίσω τότε παίρνεις κάτι άλλο στην αξία που ΕΙΧΕΣ πληρώσει.......... ;)

ΔΕΝ μ'ενδιαφέρει εμένα κύριε αν εσύ θα ζημιωθείς ή όχι.........Εγώ ο καημένος σε πλήρωσα , πήρα κάτι που έχει εγγύηση και θα πάρω τώρα κάτι άλλο με τα χρήματα που ΕΙΧΑ δώσει γιατί ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι είχα ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.......

Συμφωνώ ότι είναι υποχρεωμένες να έχουν σε διαθεσιμότητα το υλικό μέχρι την λήξη της εγγύησης, αλλά ας μη κοροιδευόμαστε, απο τη στιγμή που ανακοινώνει π.χ η Nvidia τη σειρα 6X00, και σταματάει οριστικά τη παραγωγή 5900 και έχει τελειώσει και το stock του πλαισίου είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση.

Όσο για το αν τα 400 χάνουν την αξία τους, ε όχι ρε φίλε 3% πληθωρισμό έχουμε...όχι 150%

Chris, έχεις δίκιο σε αυτά που λες, αλλά θα πρέπει το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο να φροντίσει να προμηθευτεί το rma από την κατασκευάστρια εταιρία.

Σε παρόμοια περίπτωση από κατάστημα της Αγγλίας, έστειλαν 9700 χαλασμένη αλλά εντός εγγύησης στην Hercules και η ίδια η Hercules(που δεν φτειάχνει καν κάρτες πλέον) έστειλε νέα κάρτα πίσω... προ 2 μηνών περίπου αυτά.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 13:38]

η ίδια η Hercules(που δεν φτειάχνει καν κάρτες πλέον) έστειλε νέα κάρτα πίσω... προ 2 μηνών περίπου αυτά.

Καλά όλα αυτα,δεν λέω αλλά πως έστειλε κάρτα πίσω αφου δεν φτιάχνει πια;;Καλά απο στοκ δεν λέω ... θα γίνεται χαμός:hehe: .Λες να στείλω και 'γω μια πανάρχαια(640ΚΒ) κάρτα που είχα και τα έπεξε πριν απο λίγο;;.....:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe::rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :hehe::rofl::hmm:

Αααα δεν παμε καλααααααα...ακομα περιμενω το mail...

Αυριο θα ΞΑΝΑπαρω τηλ τον κ Τριανταφυλλου να δουμε...

chros16 θενκς για το mail...αν δεν εχω νεα αυριο, θα τους το στειλω!

Αρχική απάντηση από fANiS_K

chros16 θενκς για το mail...αν δεν εχω νεα αυριο, θα τους το στειλω!

τιποτα.

Αρχική απάντηση από RootX [03-12-2004 10:56]

Για τον pontium μάλλον ναι.... αλλά που θα πάει, θα μάθει....

Δεν είπα το αντίθετο φιλαράκο!!:clap: :clap: :clap:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!!

Παιδες σημερα κατα τις 7 ξαναπηρα τον Αγη Τριανταφυλλου {Υπεύθυνος

Τμήματος εξυπηρέτησης πελατών} επειδη μου ειχε στειλει email να επικοινωνησω μαζι του να τελειωνουμε με το θεμα...

Ηταν το τελευταιο email που του εστειλα κ του το ειχα πει...πως αν δεν λυνοταν το προβλημα θα εκανα καταγγελια στον ΙΝΚΑ κ θα εμπαινε στο θεμα σε πολλα forum κ οχι σε 2-3...

Αποτελεσμα:

Αυριο το πρωι να περασω απο το Πλαισιο Περιστεριου, να τον παρω τηλ. κ στο πιστωτικο μου να μπουν 400 κ οχι 130:flex::T:

Δλδ να αποζημιωθω με την ΑΡΧΙΚΗ τιμη αγορας...δλδ την τιμη αγορας τον περασμενο Νοεμβρη...

Μου αρεσε επειδη εδειξε κατανοηση, κ με εμπιστευθηκε χωρις να με εχει δει...

Επισης λογω δυσκολης μεταφορας του υπολογιστη μου, του ειπα πως αν θελει αν του το παω τη Δευτερα, απλα για να του αποδειξω οτι δεν εχει προβλημα το PC μου...ουτε καποιο προβλημα ασυμβατοτητας...

Μιλησαμε 2 φορες στο τηλ. κ ανταλλαξαμε μερικα email...εδειξε κατανοηση και με εμπιστευθηκε...μακαρι να ηταν ολοι στα "Πλαισιο" σαν αυτον...

Να καθονται να σε ακουνε κ να σου δινουν μια λυση κ οχι να κανουν τους κινεζους...

Ελπιζω αυτο να ειναι το πρωτο κ το τελευταιο θεμα μου με τη ταλαιπωρια του Πλαισιου...

Ευχαριστω που συζητησαμε εδω παιδες!

Dmylona το πμ σου ακομα το περιμενω...εσβησα τα πμ μου επειδη ηταν full αλλα δεν ειδα νεο πμ..

Ευχαριστω Αγη :T:

ΥΓ:Απο τον τιτλο θα αφαιρεθει μονο η λεξη "αλητεια"...τα υπολοιπα δεν νομιζω οτι χρειαζονται αλλαγη...

Mακαρι να πανε ολα καλα αυριο κ να ξεμπερδευεις με αυτην την υποθεση :D

Αρχική απάντηση από astrolabos

Τη στήνουμε αύριο έξω από το πλαίσιο να "φάμε" το πιστωτικό του "μικρού"; :p:hehe:

Μέσα :p :P :p

Μιχαλιο ευχαριστω πολυ ωρε:T: Το ποδι καλα?????

astrolabe και netcrawler αυριο θα παω με συνοδεια αστυνομιων, μπραβων, ενος ελικοπτερου, κ μιας βαλιτσας δεμενη με χειροπαιδες στο χερι μου που μεσα θα εχει το πιστωτικο...

Οχι...θα παμε 4 ατομα με τα διαφορετικες βαλιτσες μικρουλες...στο χερι...:flex: :clap: :p :p :p :p :p

:p :p :p :p :p :p :p :p :p

Αποτελεσμα: Αυριο το πρωι να περασω απο το Πλαισιο Περιστεριου, να τον παρω τηλ. κ στο πιστωτικο μου να μπουν 400 κ οχι 130 Δλδ να αποζημιωθω με την ΑΡΧΙΚΗ τιμη αγορας...δλδ την τιμη αγορας τον περασμενο Νοεμβρη...

Αυτό να πάρουν ως παράδειγμα όλοι όσοι αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα.

Φιλε zavara σημερα πηγα στο Πλαισιο Περιστεριου, και απο την Τριτη θα εχω στο πιστωτικο μου 424.68...τοση ηταν τελικα η αρχικη τιμη αγορας....

Αρχική απάντηση από astrolabos

Τη στήνουμε αύριο έξω από το πλαίσιο να "φάμε" το πιστωτικό του "μικρού"; :p:hehe:

LOOOL πολύ θα ήθελα να το δω αυτό :p (σαν φάρσα εννοείται)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.