TheHacker Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2014 Παιδες καλησπερα,εκανα μια χαζομαρα με την εγκατασταση των ubuntu στον hdd μου και τελικα εκαναν format... κανενα προγραμμα για ανακτησω τις χιλιαδες φωτο+βιντεο που ειχα? ευχαριστω και το εκτιμω
anonymous-root Ιούλιος 16, 2014 #3 Ιούλιος 16, 2014 getdataback.κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις κι άλλα topic με αυτό το θέμα.
koshal Ιούλιος 16, 2014 #7 Ιούλιος 16, 2014 και στο συγκεκριμένο pc μην κάνεις τπτ εγγραφές - αποκοπές - επικολλήσεις αρχείων στο ubuntu γιατί πολύ πιθανόν να γράψεις πάνω σε κάποια φωτό σου και μετά να δυσκολέψεις πολύ την ανάκτησή της. προτίμησε και αν είναι δυνατόν portable πρόγραμμα, αν δεν βρεις και χρειάζεται εγκατάσταση, βάλτο σε άλλο pc το πρόγραμμα, και βάλε το σκληρό σου σαν 2ο για ανάκτηση.
TheHacker Ιούλιος 16, 2014 Author #8 Ιούλιος 16, 2014 τα σωσα τα περισσοτερα παιδες! Photorec βοηθησε ! πολυ καλο προγραμμα ...για την ιστορια μπηκα στον ssd που εχω windows και εκανα ανακτηση στον hdd τον οποιο ειχα αποσυνδεσει μετα το φορματ για αυτο ακριβως τον λογο..περιφρανος για το pc μου ααχαχα :-O
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.