Stamatis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 Θα ήθελα να σας ρωτήσω. Έχω ένα TV TUNER και θέλω να "γράψω" τηλεοπτικές εκπομπές. Δυστηχώς όμως το μέγεθος του video το οποίο έχω ήδη γράψει είναι τεράστιο. Φτάνει μέχρι και τα 3,5GB Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω το μέγεθος????? :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Aν η κάρτα σου υποστιρίζει realtime encoding ενργοποίησέ το σε αντίθετη περίπτοση θα είσαι ναγκασμένος κάθε φορά που κάνεις ενγραφεί ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα να δυμιουρείς ένα τέτοιο τεράστιο αρχείο και μετά αφού τελειώσεις την εγκραφή να το συμπιέζεις με κάποιο codec της επιλογής σου.Υπάρχει και η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις και κάποιο τρίτι πρόγραμμα το οποίο θα πέρνει ως πηγεί την εικόνα από το tvtuner και να τηω συμπιέζει σε realtime χρησιμοποιόντας την ισχή του cpu κια γιαυτό θα χρειαστείς κατι αρκετά δυνατό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Νοέμβριος 27, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Πιο codec με συμβουλεύεις να χρησιμοποιήσω?Εννοείς δυνατό επεξεργαστή ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Ναι δυνατο cpu και μπολικη μνήμη (εξαρτάται και από την ανάλυση που θα χρησιμοποιήσεις...)Προσοπικά χρησιμοποιώ το DivX (Συμβουλή: Για να κάνεις τα τηλεοπτικά προγράματα θα χρειαστείς εκτώς όλων των άλλων ρυθμίσεων που θα κάνεις και ρύθμιση για λιγο θόριβο... ψάξε λίγο το codec και θα καταλάβεις τι ενοώ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Νοέμβριος 27, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 ΟΚ! Ευχαριστώ για την βοήθεια! Από επεξεργαστή είμαι καλυμένος. Έχω έναν Intel Pentium 3.0Ghz Northwood HT. Τώρα απο μνήμη η 512MB πιστεύω να μου φτάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 ΟΚ φένετε το σύστημα. Μολης το δοκιμάσεις πόσταρε πως τα πήγες... Καλό Ripping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stamatis Νοέμβριος 27, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark13 Νοέμβριος 30, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 virtualdub.Ετσι απλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.