diodouv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2014 Όλα πήγαν στραβά κατά την διάρκεια bios update της SAPPHIRE R9 290 4GB GDDR5 Προσπάθησα να το κανω με το ATIWinflash ATI Winflash 2.6.7 και όχι με την διαδικασία που προτείνει η SAPPHIRE μέσω boot usb κλπ. Μετά το αποτυχημένο bios update όπως είναι φυσικό δεν έχω καθόλου σήμα στο monitor, γυρίζοντας τον διακόπτη στην κάρτα γραφικών όλα παίζουν κανονικά. Διάβασα στο internet ότι για να επιδιορθώσω το χαλασμένο bios, κάνω την διαδικασία μέσω boot usb , κάποια στιγμή γυρνάω τον διακόπτη στο λάθος bios και κάνω update. Θέλω να ρωτήσω εάν ισχύει και εάν ναι πότε ΑΚΡΙΒΩΣ γυρνάω τον διακόπτη ; Το σύστημά μου αποτελείται από WIN7 64-bit Μητρική ASUS M5A99X EVO R2.0 και κάρτα γραφικών
amdnikos Ιούλιος 16, 2014 #2 Ιούλιος 16, 2014 Αφου κανεις boot με το σωστο bios και φορτωσει το λειτουργικο η το dos update, γυρνα τον διακοπτη και προχωρησε στο flash.
diodouv Ιούλιος 17, 2014 Author #3 Ιούλιος 17, 2014 Αφου κανεις boot με το σωστο bios και φορτωσει το λειτουργικο η το dos update, γυρνα τον διακοπτη και προχωρησε στο flash. Ευχαριστω για την βοήθεια Πληροφοριακά ξαναέκανα την διαδικασία με ATIWinflash μέσω των windows μιας και την πρώτη φορά δεν έφταιξε η software διαδικασία αλλά ο υπαίτιος ήταν ο ανθρώπινος παράγοντας. Διακόπτης στο λειτουργικό bios --> windows boot --> ATIWinflash --> διακόπτης στο corrupted bios --> flash bios. Ευχαριστώ και πάλι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.