Jump to content

Βάση δεδομένων επιδόσεων Laptop

tristeno1416003162

Recommended Posts

Οπως το πες,rmclock και αλλαγη ρευματος και Multi.

Aκομα ξεκιναει με 600ΜΗΖ αλλα μολις μαινει windows το rmclock το αλλαζει αυτοματα..Απο το τιποτα..:)

To τμημα support της fujitsu αθλιο αν εξαιρεσεις ενα ατομο που εκανε οτι μπορουσε,ουτε mail ουτε τιποτα δεν εχουν,παρε στα τοπικα σου λενε.Παιρνεις και αυτοι σου λενε δεν μας ενημερωνουν και πολυ απο τα κεντρικα...

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

1,27 ταση παιρνει ο δικος σου???Εμενα 1,34!!Μηπως πρεπει να αλλαξεις κανενα βιος???

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Οπως το πες,rmclock και αλλαγη ρευματος και Multi.

Aκομα ξεκιναει με 600ΜΗΖ αλλα μολις μαινει windows το rmclock το αλλαζει αυτοματα..Απο το τιποτα..:)

To τμημα support της fujitsu αθλιο αν εξαιρεσεις ενα ατομο που εκανε οτι μπορουσε,ουτε mail ουτε τιποτα δεν εχουν,παρε στα τοπικα σου λενε.Παιρνεις και αυτοι σου λενε δεν μας ενημερωνουν και πολυ απο τα κεντρικα...

το rmclock πολύ ωραίο πρόγραμμα :T:

44sec pi πολλά δεν είναι?

EDIT: τώρα είδα το χαμηλότερο fsb, παίζεις με 400 (855 chipset). άρα λογικό το νούμερο μάλλον.

Αρχική απάντηση από ΝTG

1,27 ταση παιρνει ο δικος σου???Εμενα 1,34!!Μηπως πρεπει να αλλαξεις κανενα βιος???

Μαζι σου,να βγαζαν κιολας ομως.

Αρχική απάντηση από sotiris

το rmclock πολύ ωραίο πρόγραμμα :T:

44sec pi πολλά δεν είναι?

Να οφειλεται στο ddr 1 και μνημες στα 133?

εμένα ο 1.73 βγάζει default 40-42, κι έχω κι εγώ ddr1@166.

δεν ξέρω, μάλλον και τα 2 παίζουν ρόλο (αν και στα 133 από τα 166 έχεις σφιχτότερα timings).

44 πολλα μου φαινονται και μενα παντως με την ιδια πλατφορμα!!40 εκανα αλλα με μνημες στα 166!Δεν κατεβαζεις και το memory analyzer (της ιδιας εταιριας)!!Αν και δεν θυμαμαι να αλλαζεις εμμεσα multi αλλα μονο τα timmings!

Aρκετες γνωσεις πηραμε απο το "προβλημα"!!Θα βαλω και τον δικο μου να δουλευει με 1,27 οταν δεν ειναι στην πριζα!!Καιρος να δοκιμασω και μικροτερα timmings!(αν και βλεπω μπλε οθονες να ερχονται)

Ενα και απο μενα στα default. Δυστυχως απο την στιγμη που τον ξεπακεταρισα, δεν βρηκα καθολου χρονο να ασχοληθω. Απο Τριτη που γυρναω θα δουμε...

post-51-1416072173,3011_thumb.png

Για πες μας και καμια που θελουμε να παρουμε και εμεις σε λιγο καιρο!

η αγορα θα γινει απο uk! (για ddr2 παντα)

Λοιπον ετρεξα κι εγω μερικα τεστακια...

Αντιμετωπισα 2 προβληματα.

1ον) Δεν μπορεσα να κλοκαρω καθολου τον επεξεργαστη γιατι το rmclock ΔΕΝ τον υποστηριζει..

2ον) Κλοκαρω μεν την καρτα γραφικων κανονικα αλλα ειτε οι drivers τον παιζουν ασυστολα και ειναι παλια η εκδοση τους ή κανω εγω καποια παπαρια. Οποιες προτασεις ευπροσδεκτες.

post-51-1416072179,4957_thumb.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.