Jump to content

Βάση δεδομένων επιδόσεων Laptop

tristeno1416003162

Recommended Posts

Δοκιμασα και με αυτο αλλα ουτε βλεπει τα timings των μνημων ουτε τα αλλαζει. Ουτε το CPUZ τα βλεπει , Mono to EVEREST. Τις πτεει? G10 εσυ που εχεις TURBOX WRS μπορεις να πειραξεις τις μνημες σου?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

με το RM mem analyzer 3.6 που χρησιμοποιήσα μπορουσα να αλλαζω timings αλλα δεν υπήρχε καμια διαφορα ουτε σε πι ουτε σε 3δμαρκ......για timings 4-3-3-7 που εβαλα

για oc 15% μου δουλευει μια χαρα ..... κοιταξε λιγο τι θερμοκρασιες εχεις για 2,3 που εισαι..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

που φτασαμε , 12.229 3Dmark 03 σε λαπτοπ.

post-2887-1416072345,1804_thumb.jpg

• Replies 533
  • Created
  • Last Reply

G10, Turbo X και PLAISIO power!!! Τα καλυτερα σκορ βγαζει η ομαδα!! χαχαχα

Ρε συ γιατι η δικια μου η καρτα (χ800) στα 470 κολωνει? σε τι θερμοκρασιες περιβαλοντος κανεισ τα δοκιμαστικα σου? εμενα το δωματιο λογο των 2 αλλων PC εχει σταθερα 23-25 βαθμους. Μηπος να βγω στο μπαλκονι?? Επισης δεν μου ειπες , οταν τρεχει με multi 20x η cpu σου τι ρευμα περνει? 1.276? ή 1.313???

NTG μα χρησημοποιω clockgen για το 915, οσο θελω βαζω πολλαπλασιαστη. απλος ο CPU πανω απο τα 2.4 μασαει, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ οτι δεν εχω αρκετο ρευμα ,Volt, καθοτι η μαμημενη η μητρικη δινει οχι το κανονικο μαξιμουμ που δινουν οι αλλες 915 ( 1.313V) αλλα μονο 1.276V!!

Οποτε εχω 3 επιλογες. Ειτε αλαζω ψυξη (χλωμο, το λαπτοπι δεν ειναι desktop να του βαλω chiller!! ) ειτε κανω mod για να παρω περισσοτερο ρευμα (μαλλον αυτο θα πραξω) ειτε βρισκω κανα 755 που να σηκωνει 2.66 με 1.276 , αν εχει κανενας τετοιο CPU το αγοραζω οσο οσο!!

ΕΡΩΤΗΣΗ!! Μολις διαβασα καπου κατι και σαλεψα για λιγο . Οι Pentium M σε 915 μπορουν να τρεξουν μνημες σε dual mode?? Εγω γιατι ηξερα οτι δεν υποστηριζουν dual mode??

Μολις το επιβεβαιοσα με ενα διαγνωστικο προγραμμα... Τα 915 υποστηριζουν και dual mode DDR2 ... γαμοτο.. Οταν διαβαζα για τους DOthan ( μητρικες 855 100FSB ) ενα βασικο τους μειονεκτημα ηταν οτι δεν υποστηριζαν dual mode, και εμενα μου εμεινε στο μυαλλο αυτο και πηρα ενα στικ 1GB. Τωρα θα πρεπει να παω να παρω αλλο ενα...

Τι διαφορα θα δω στα 3Dmark 03 kai sto Spi? απο single σε dual?? Αν εχουν εστω και 5-10% + μιλαμε για τρελλα ρεκορ !!! ειδη το 12.200+ που εβγαλα στο 3DMark 03 ειναι Jet (και εχω και ενα ποιο τελευταιο με 150FSB!! θα το σηκωσω συντομος.. ) , να εκανε και η x800 OC σαν του G10....

Αρχική απάντηση από AlienHack

...........................

αν εχει κανενας τετοιο CPU το αγοραζω οσο οσο!!

Σου πουλαω το δικο μου :p:P:P:P:P:P

πλακα πλακα δεν ειχα σκεφτει για duall μιας και εχω κολησει με 855....

Λογικα ναι το υποστηριζει...

Οταν αλλαζεις με clockgen pci-e kai pci μενουν σταθερα???Η αλλαζουν και αυτα?

Αν δεν αλλαζουν προσπαθησε να το βαλεις κοντα στα 160fsb...καπου εκει σταματανε...

αν παλι εχεις το παλιο cpu 7χ0 δοκιμασε οσο παει:devil:μεχρι να σταματησουν οι μνημες!(η η ψυξη του cpu)

G10 το προγραμμα λεγεται RightMark CPU Clock Utility (RMClock)

http://cpu.rightmark.org/products/rmclock.shtml

ναι μπορεις να αλλαζεις πολλαπλασιαστη , και απισης ρυθμηζεις πως να συμπεριφερεται ο επεξεργαστης σου, να ειναι συνεχεια στην μαξιμουμ ταχυτητα (πολλαπλασιαστη) η στην μινιμουμ ειτε να παιζει αναλογος με την χρηση του.

Εχει κανει και ποστ με πληροφοριες γιαυτο το προγραμμα ο SOki, τωρα το ειδα.. http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=22480

Εκει που λεει Management Πανε και ενεργοποιησε το Use P-State transition και το Use on Demand CLock Modulation. Μετα εκει που εχει τα P-states πατα το default για να σου φορτοσει τα κοινα. Τωρα θα αλλαζει ο επεξεργαστης σου κατασταση αναλογα μ ετην χρηση. Πατα να κανεισ καινουριο P-state και δες τι ρευματα σου αφηνει να δωσεις , μεχρι 1.276? σαν το δικο μου? η και παραπανω? τι cpu εχεις? Στην καρτα γραφικων εβγαλες την ψυκτρα και εβαλες θερμοαγωγιμη παστα? η την εχεις αφησει οπως ηταν ? πως παει γαμοτο μεχρι 505 το core!!! Εμενα ακομα και εξω στο μπαλκονι με κρυο μεχρι 485 παει το core και 570 η μνημη... :-(

Τι μνημες εχεις? 2χ512?

NTG , δεν προσεξα αν αλλαζουν οι PCI αλλα νομιζω οτι μενουν σταθερες. μεχρι 150 παει το FSB, Μετα μαλλον τεζαρουν οι DDR2 (πανε με 300 ενω μαξιμουμ εχουν 266)

Το Cpu μου ειναι σταθερο μεχρι 2.3 σε θερμοκρασια δωματιου ενω αν βγω στο μπαλκονι ειναι σταθερος μεχρι και 2.4 , απο κει και περα θελει στανταρ παραπανω ρευμα!!

Τι CPU εχεις? τον λιμπιζομαι!!

Με dual μνημη ποσο κερδος λές να εχω στο Spi? και το 3dmark?

εχω δυο ...ενα 755 και ενα 715....

Τωρα ειμαι με το 755 μονιμα στο λαπτοπ ...το 715 αφου δεν εφυγε θα το κρατησω και θα μπει καποτε σε αλλο λαπτοπ η θα στησω ,επισης καποτε, dothan-o-pc εται για να μου φυγει η περιεργεια.....

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.