JimmyFox Μάϊος 2, 2005 #121 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από vgiozo Μια ερώτηση...γίνεται με το a64 tweaker ή κάποιο άλλο πρόγραμμα να ανεβάσω τη μνήμη πάνω από τα 200mhz;; Το δοκίμασα χθές και οι μνήμες με 7-3-3-2,5 ήταν σταθερές στα 200 (50 λούπες 3dmark01 σε high quality)... Τρομερή ιδέα! Όταν έκανα την παρουσίαση του 1511 ούτε που σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω το A64 tweaker!Mόλις έβαλα από το tweaker στις μνήμες 1Τ και MEMClock 200 και από 51sec το SuperPi κατέβηκε στα 47sec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 2, 2005 #122 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings Sotiri εισαι καλος.. .. αλλα...... ειμαι καλύτερος, ,,, βάλε ρε απατεώνα και ati tool να βλέπουμε που είσαι. πολύ καλός πάντως edit: RIVA tuner στην περίπτωσή σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 2, 2005 #123 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 λοιπον το βράδυ θα τα ποστάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 2, 2005 #124 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 τι λέει ρε ο γάλλος... :D http://forum.hardware.fr/hardwarefr/MiniPCPortablesPDA/Topic-Unique-i915pm-Overclocking-Sonoma-sujet-15943-1.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 2, 2005 #125 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 ακολουθώντας τις συμβουλές του φίλτατου άνωθεν γάλλου, προέκυψαν τα εξής: 1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 2, 2005 #126 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 και 2: (lord of rings, περιμένω απάντηση :D) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 3, 2005 #127 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 χμ,, πολυ καλο, ,, τωρα μολις επεστρεψα.. ,,, θα προσπαθησω να μην απογοητεύσω την οικογενεια των AMD ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 3, 2005 #128 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 το καλό που σου θέλω, γιατί κι εγώ amdάς είμαι ως γνωστόν απλά σε laptop μου άρεσε πολύ το συγκεκριμένο, έχει βέβαια εξαρτήματα του διαβόλου αλλά δεν μπορείς να τα χεις όλα στους centrino-dothan ο multplier αλλάζει? από τι εξαρτάται το αν αλλάζει? το λέω γιατί είδα μια φωτό που έδειχνε μέχρι 17x στο RM Cpu Clock Utility (max FID) ενώ εμένα δεν ξεπερνά το 13x (που είναι και το πραγματικό του επεξεργαστή). αναγκαστικά για να τον ανεβάσω σηκώνω το FSB και αν και δεν ξεπερνάω το 10%, δεν είναι και ό,τι καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 3, 2005 #129 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Γουστάρω κόντρες με τα φορητά!Σώτο, το 17Χ που πήρε ο μάτης σου, είναι κάτι σαν μέγιστος πολλαπλασιαστής για την γενιά των επεξεργαστών. Ο δικός σου είναι ξεκλείδωτος προς τα "χάμω" και έχει μέγιστο όπως ανέφερες και συ, το 13Χ και ελάχιστο το 6Χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 3, 2005 #130 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Ας μου βρει καποιος κανενα πρόγρμμα να ανεβάσω το FSB .... clockgen δεν υπάρχει ,,, , Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Μάϊος 3, 2005 #131 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 SetFSB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 3, 2005 #132 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 μπα οχι... τπτ άλλο ? .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 3, 2005 #133 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Γουστάρω κόντρες με τα φορητά!Σώτο, το 17Χ που πήρε ο μάτης σου, είναι κάτι σαν μέγιστος πολλαπλασιαστής για την γενιά των επεξεργαστών. Ο δικός σου είναι ξεκλείδωτος προς τα "χάμω" και έχει μέγιστο όπως ανέφερες και συ, το 13Χ και ελάχιστο το 6Χ. κάνα pin mod δεν παίζει? σαβούρες της intel, τι περιμένεις...πάντως με FSB δεν λέει, θα γίνει λαμπάδα.lord, το setFSB πρέπει να σου κάνει, για ξανακοίτα το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 3, 2005 #134 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Για VIA VT8235 K8N800 δεν υπάρχει τπτ. .. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 3, 2005 #135 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 εγώ θα σε μπριζώσω πάντως αγαπητέ Lord:D Chosen, πόσταρε κι εσύ τίποτα dothy power πάντως το pci κλειδώνει στα 33, το pci-express δεν κλειδώνει και σκαρφαλώνει. επίσης δεν έχω παίξει καθόλου με μνήμες, είναι στα 2.5 - 3 - 3 - 7. αυτό είναι με +15% το fsb. πιο πάνω θεωρώ ότι είναι πολύ για το παιχνίδι μου, θέλω να βγάλει κάποια χρονάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 3, 2005 #136 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris εγώ θα σε μπριζώσω πάντως αγαπητέ Lord:D μπριζονέμε.. . αλα οταν θα τον κάψεις μετα μήν κλαίς.. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 4, 2005 #137 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Αρχική απάντηση από sotirisChosen, πόσταρε κι εσύ τίποτα Έχω ποστάρει αγαπητέ, ψάξε λίγο καλύτερα 40" με default καταστάσεις, ούτε +15% overclock ούτε τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 4, 2005 #138 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2005 Chosen βγήκε SETFSB που δουλεύει κανονικά πλέον με το 755 σε Amilo μπορείς σε παρακαλώ να το δοκιμάσεις να μου πεις πως πάει το CPU σου. (setάρε το πάνω αριστερά σε ΙCS952802AF και δε θα έχεις πρόβλημα) download μπορείς να δώσεις μέχρι 1.55vcore από clockgen οποιοδήποτε για A64, και να αλλάξεις multi από CBID αλλά όχι το αντίστοφο ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 5, 2005 #139 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Έχω ποστάρει αγαπητέ, ψάξε λίγο καλύτερα 40" με default καταστάσεις, ούτε +15% overclock ούτε τίποτα... καλά καλά, θα πάρω αυτό που δίνει το πλαίσιο για τα laptop του (τη βάση με τους ανεμιστήρες) και θα τα πούμε :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Μάϊος 5, 2005 #140 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2005 Ενα Pi χωρίς 15% overclocking...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.