Διόνυσος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 Καλησπέρα. Μήπως ξέρει κανείς πώς γίνεται όταν τερματιστούν απότομα τα windows( restart, power down) να γίνεται αυτόματη εκσφαλμάτωση; Σε μένα πάντως δεν έχει γίνει πότε χωρίς να το βάλω εγώ. Αναφέρομαι στα Windows XP SP2 GR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Ρε φίλε...πρόσεχε πως τα γράφεις τα threads.....εκσπερματωση δίαβασα :hehe: Λες να έω πονηρό μυαλό; Ή μήπως είναι πολύ πρωί για να διαβάζω Λάμπη;:baby: Στο θέμα σου τώρα...δεν θυμάμαι να χρειάστηκε ποτέ να κάνω χειροκίνητη αυτή την....πως την είπες. Μου την κάνει μόνο του.:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 28, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από darkCountνα κάνω χειροκίνητη αυτή την....πως την είπες. Μου την κάνει μόνο του.:happy2: Αν σου την κάνει μόνο του, έχει άλλη ονομασία..... :happy2: :happy2: :happy2: (αν και πρωί - για ΣΚ - το μυαλό παραμένει πονηρό ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Νοέμβριος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Μήπως ενοείς το ScanDisk????Αν ναί, τότε άν έχεις NTFS Partitions δέν θα το δείς σχεδόν ποτέ απο μόνο του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Νοέμβριος 28, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από netcrawler [Σήμερα, στις 13:06] Μήπως ενοείς το ScanDisk????Αν ναί, τότε άν έχεις NTFS Partitions δέν θα το δείς σχεδόν ποτέ απο μόνο του.. NTFS έχω και δεν το έχω δει ποτέ μόνο του. Εχθές το πρωί πάω να ανοίξω το pc και την ώρα που φόρτωνε τα windows μου πετάει μια μπλε οθόνη με κινεζικα και η μόνη φράση που ξεχώριζα ήταν: UNBOOTABLE_DISK_VOLUME. Όσα restart shut down και αν δοκίμασα μου εβγαζε τα ίδια. Μπήκα σε ασφαλή λειτουργία και κολούσε. Ότι και αν δοκίμασα δεν γινόταν τίποτα. Πάω πέρνω το δίσκο ενός φιλου, του βάζω windows και κάνει μόνο του scandisk τον παλιό δίσκο και διόρθωσε άπειρα πραγματα, μεταξύ αυτών πολλά index σε ένα sector 9050. Βγάζω μετά το δίσκο του φίλου και έμπαινε κανονικά από το δικό μου δισκο......... Γι'αυτό και thread................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Νοέμβριος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Μπορούσες βέβαια και να κάνεις boot απο το cd των Windows και να πάς σε recovery console και απο εκεί να κάνεις chkdsk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Διόνυσος Νοέμβριος 28, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Βασικά μπήκα στη κονσόλα με το cd και πήγα να ανοιξω φακέλουσ και αρχεία αλλά δεν ανοιγε τιποτα. Με προβληματισε αυτό και νόμιζα οτι είχε χαλάσει ο δίσκος. Για αυτό και πήρα τον άλλο δίσκο, μήπως και έσωνα τα πράγματα που δεν έχω σε cd...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Νοέμβριος 28, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Το ntfs είναι journaling fs,που σημαίνει ότι και να κλείσει χωρίς shut down (θεωρητικά) δεν έχει πρόβλημα.edit: Για info δείτε εδώ: http://www.backupbook.com/03Freezes_and_Crashes/02Journaling.htmlΠάλι μ..ία έκανε η αγαπητή M$... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.