gdp77 Ιούλιος 16, 2014 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2014 Πάντως έτσι και έπαιρνες και τον SSD μαζί με το καινούριο σύστημα, το εγκεφαλικό από τη διαφορά ταχύτητας σε σχέση με τον C2D δεν θα το γλίτωνες... :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 16, 2014 Author #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2014 Το πιστευω.ξέρω πως είναι πάντως γτ στην σχολή έχουμε 4770 και quadro.ξέρω δλδ τι μηχάνημα παίρνω.Θα προσπαθησω.μπήκε και το επιδομα καλοκαιριού κάτι μπορεί να γίνει Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούλιος 16, 2014 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2014 μια μικρη προσθηκη.. οταν παρεις ssd, πηγαινε στον ΜΧ100. Ειναι πολυ καλος και διαφορες με τους "μεγαλους" ανεπαισθητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 22, 2014 Author #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2014 Εννοειται παιδια οτι εγινε η αγορα. Θελω να ευχαριστησω ολους εσας που με βοηθησατε με τον οποιοδηποτε τροπο Το μηχανημα πεταει.Αγοραστηκαν οπως ειπαμε με την διαφορα της μητρικης που δεν εβρισκα ετοιμοπαραδοτη και πηρα την Z97-K ασους Φτωχη μεν , αλλα δουλευει και αυτο με νοιαζει. μεγειες μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούλιος 22, 2014 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2014 πηρα την Z97-K ασουςΦτωχη μεν , αλλα δουλευει και αυτο με νοιαζει. Με γειές! Φτωχή; Για μπες στο UEFI BIOS και θα τρίβεις τα μάτια σου από τις ρυθμίσεις (highlight το qfan control)! Έχει ποιοτικά υλικά, ψύκτρες στα mosfets ,shielding στο υποσύστημα ήχου και όλα τα καλούδια μιας Z97 mobo. Φτωχή θα χαρακτήριζα αυτήν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 23, 2014 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 Φέρε τώρα να το ρίξω κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrFred Ιούλιος 23, 2014 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2014 Κι εγώ αυτή την μητρική που πήρες θα προτιμούσα! (Πολύ καλή σε θέμα θορύβου επίσης)Μεγειές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.