doctor Μάρτιος 7, 2005 #161 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 ....ήρθε η καινούρια ....που αντικατέστησε αυτην με το καμμένο pixel ....αυτή τη φορα είμαι τυχερος ....0.... καμμένα pixel και η οθόνη είναι ολοκαίνουρια! ......γιατί είχα κάποιες αμφιβολίες ...τι πράγμα θα μου φέρουν..... :happy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiolos Μάρτιος 7, 2005 #162 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 15:50] ....ήρθε η καινούρια ....που αντικατέστησε αυτην με το καμμένο pixel ....αυτή τη φορα είμαι τυχερος ....0.... καμμένα pixel και η οθόνη είναι ολοκαίνουρια! ......γιατί είχα κάποιες αμφιβολίες ...τι πράγμα θα μου φέρουν..... :happy: άντε καλοθώρητη ! σε πόσες ημέρες σου την άλλαξαν ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Μάρτιος 7, 2005 #163 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από aiolos [Σήμερα, στις 15:56] άντε καλοθώρητη !σε πόσες ημέρες σου την άλλαξαν ? ...ευχαριστώ !!!από τη στιγμή που τους στέλνεις με fax την απόδειξη αγοράς ...σε δυο εργάσιμες ...εμενα έκαναν 3!ΥΓ. στην συσκευασία δεν υπάρχει ενα μπλε χαρτάκι αυτοκόλλητο που έλεγε να κολληθει πίσω από την οθόνη .....υπήρχε στην παλιά ....έχετε τιποτα υπ΄όπόψη σας;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabasi Μάρτιος 7, 2005 #164 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Και εμένα μου την άλλαξαν την 1730 σε δυο εργάσιμες ημέρες, αν και χρειάστηκαν κανα δυο τηλ. Το χαρτάκι υπήρχε στο πακέτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiolos Μάρτιος 7, 2005 #165 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2005 Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 16:03] ...ευχαριστώ !!!από τη στιγμή που τους στέλνεις με fax την απόδειξη αγοράς ...σε δυο εργάσιμες ...εμενα έκαναν 3!ΥΓ. στην συσκευασία δεν υπάρχει ενα μπλε χαρτάκι αυτοκόλλητο που έλεγε να κολληθει πίσω από την οθόνη .....υπήρχε στην παλιά ....έχετε τιποτα υπ΄όπόψη σας;;; καλό ειναι να τους κανεις ενα τηλεφωνημα, λογικα θα επρεπε να υπαρχει το χαρτάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.