Jump to content

μολις εχτες παρελαβα την lg 1915 s

zyx

Recommended Posts

....ήρθε η καινούρια ....που αντικατέστησε αυτην με το καμμένο pixel ....αυτή τη φορα είμαι τυχερος ....0.... καμμένα pixel και η οθόνη είναι ολοκαίνουρια! ......γιατί είχα κάποιες αμφιβολίες ...τι πράγμα θα μου φέρουν.....:happy: :happy: :happy:

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 15:50]

....ήρθε η καινούρια ....που αντικατέστησε αυτην με το καμμένο pixel ....αυτή τη φορα είμαι τυχερος ....0.... καμμένα pixel και η οθόνη είναι ολοκαίνουρια! ......γιατί είχα κάποιες αμφιβολίες ...τι πράγμα θα μου φέρουν.....:happy: :happy: :happy:

άντε καλοθώρητη !

σε πόσες ημέρες σου την άλλαξαν ?

Αρχική απάντηση από aiolos [Σήμερα, στις 15:56]

άντε καλοθώρητη !

σε πόσες ημέρες σου την άλλαξαν ?

...ευχαριστώ !!!

από τη στιγμή που τους στέλνεις με fax την απόδειξη αγοράς ...σε δυο εργάσιμες ...εμενα έκαναν 3!

ΥΓ. στην συσκευασία δεν υπάρχει ενα μπλε χαρτάκι αυτοκόλλητο που έλεγε να κολληθει πίσω από την οθόνη .....υπήρχε στην παλιά ....έχετε τιποτα υπ΄όπόψη σας;;;

Αρχική απάντηση από doctor [Σήμερα, στις 16:03]

...ευχαριστώ !!!

από τη στιγμή που τους στέλνεις με fax την απόδειξη αγοράς ...σε δυο εργάσιμες ...εμενα έκαναν 3!

ΥΓ. στην συσκευασία δεν υπάρχει ενα μπλε χαρτάκι αυτοκόλλητο που έλεγε να κολληθει πίσω από την οθόνη .....υπήρχε στην παλιά ....έχετε τιποτα υπ΄όπόψη σας;;;

καλό ειναι να τους κανεις ενα τηλεφωνημα, λογικα θα επρεπε να υπαρχει το χαρτάκι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.