Jump to content

μολις εχτες παρελαβα την lg 1915 s

zyx

Recommended Posts

καλός ήρθες στο thelab Analyzer_GR.

τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του forum. Σε παρακαλώ να γράφεις μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες.

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Aσε που μου φένεται πιο ωραία η απεικόνηση τωρα. Ετσι ντε. Καθόμουνα με τα μούτρα στο γραφείο σχεδόν για να διαβαζω στην οθόνη.

Αρχική απάντηση από Analyzer_GR

Ευχαριστω ρε φιλαράκο. Τωρα μολις την μονταρα. Τελικά ηθελε λιγο δυναμη παραπάνω . THNX

τίποτα:)

πώς σου φαίνεται σαν οθόνη? πάντως ghosting δεν θα δεις με τίποτα (ούτε μαύρο:))

ghosting????

Δεν ειμαι τοσο ψαγμένος σε αυτα.

Τωρα προσπαθώ να βρώ τη βελτιστη φοτεινότητα, contrast τλ.

Καμια βοηθεια???? Εσεις τι εχετε βάλει?

εγώ από τα βελάκια που γράφει lightview τη δουλεύω εκεί που λέει night-text.

γενικά είναι πάρα πολύ φωτεινή (υπερβολικά). πάντως 2 μήνες που την έχω με έχει ικανοποιήσει πάρα πολύ.

Ναι αλλά στις ρυθμίσεις brighness, contras kai gama τι έχεις βάλει?

Εγώ 60,80, 50 αντίστοιχα

Αλλα παλι πολύ φωτεινό λευκό εχς γαμώτο

nigh text και εγω. οταν βλεπω ταινιες βαζω day movie.παιχνιδια night photo.

γενικα θα προτεινα να μη βαλεις custom ρυθμισεις γιατι ειναι πολυ ιδιοτροπη οθονη και δε θα βρεις τις καταλληλες ρυθμισεις.

όταν βάζεις μία από τις 6 επιλογές του lightview, δεν μπορείς να τη ρυθμίσεις χειροκίνητα, είναι preset. μόνο στο user mode μπορείς να διαλέξεις εσύ τιμές. εγώ τη δουλεύω εκεί που σου είπα, night - text χωρίς πολλά πολλά:)

εμένα δε μου φαίνεται μπλε πάντως. μήπως τη δουλεύετε 16bit color? εκεί όντως δε δουλεύεται.

και εγώ πιστεύω οτι μπλεδίζει λίγο αλλά μου αρέσει! δεν έχω αξιωθεί ακόμη να χρησιμοποιήσω το utility για το καλιμπράρισμα της οθόνης αλλά δεν με ενοχλεί μου θυμίζει την παλιά μου nokia!

Εχεται δει ρε παιδιά τι dotpich έχει?

Μήπως είναι πατάτα?

Γιατι πάντα, κάτι που αγοράζουμε έχουμε την συνήθεια να το πενεύουμε μέχρι υπερβολής?

Αρχική απάντηση από ARK

Μήπως είναι πατάτα?

Γιατι πάντα, κάτι που αγοράζουμε έχουμε την συνήθεια να το πενεύουμε μέχρι υπερβολής?

δεν το παινευουμε και τοσο. και κατσε ρε φιλε εχει σχεδον μιση τιμη απο αλλες 19αρες. δλδ λιγο ειναι αυτο. γιατα λεφτα τις ειναι πολυ τιμια αγορα. εγω ειμαι ευχαριστιμενος παντος.

Αρχική απάντηση από ARK

Μήπως είναι πατάτα?

αυτό που λέει ο zyx. κορυφαία για τα λεφτά της. τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

δηλαδή με 350 που την βρίσκεις τώρα ούτε 17άρα δεν παίρνεις, και η 19άρα λέει σαν ίντσες.

ναι ρε για τα λεφτα της ειναι πολυ καλη.

εγω εχω και μια sony 17" που εχει καλυτερα χρωματα απο την LG αλλα χρησημοποιω την LG λογω διαστασεων!

οπως και να το κανουμε αλλο πραμα οι 19" απο τις 17".

και δεν εχει και τεραστια διαφορα σε χρωματα. αν δεν τις δεις διπλα δεν καταλαβαινεις τιποτα.

Η οθόνη LG ειναι κορυφαία τελικα. Εγω που δουλευω αρκετες ωρες την ημέρα πανω απο 8 παρατηρησα τρομερη διαφορα στα μάτια μου.

Και ας είχα EIZO 17 CRT πριν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.