Jump to content

μολις εχτες παρελαβα την lg 1915 s

zyx

Recommended Posts

Παιδιά δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Και εγώ πρίν πάρω TFT υπέρ των CRT ήμουν (φανατικά μάλιστα) απο τότε που πήρα TFT όμως κατάλαβα πως έκανα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος. Όχι μόνο είναι πολύ πιο ξεκούραστες αλλά δίνουν και άλλη ζωντάνια στον χώρο.

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Seeker [Σήμερα, στις 22:38]

Παιδιά δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Και εγώ πρίν πάρω TFT υπέρ των CRT ήμουν (φανατικά μάλιστα) απο τότε που πήρα TFT όμως κατάλαβα πως έκανα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λαθος. Όχι μόνο είναι πολύ πιο ξεκούραστες αλλά δίνουν και άλλη ζωντάνια στον χώρο.

Χαλαρά καλύτερες.Μόνο στο gaming ''χάνουν'' σε σχέση με τις CRT.

Αρχική απάντηση από daospi

Χαλαρά καλύτερες.Μόνο στο gaming ''χάνουν'' σε σχέση με τις CRT.

σχετικα με αυτο υπαρχουν διαφορες αποψεις. αλλοι λενε οτι ειναι "αργες" σε συγκριση με τις CRT και δε παιζουν καλα τα παιχνιδια.

η γνωμη μου ειναι οτι στα παιχνιδια ειναι πολυ καλυτερες απο CRT διοτι στις TFT βλεπεις και την παραμικρη λεπτομερια.

αν τις δεις διπλα διπλα σε σκοτεινα τοπια θα καταλαβεις τι ενωω

Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 14:37]

σχετικα με αυτο υπαρχουν διαφορες αποψεις. αλλοι λενε οτι ειναι "αργες" σε συγκριση με τις CRT και δε παιζουν καλα τα παιχνιδια.

η γνωμη μου ειναι οτι στα παιχνιδια ειναι πολυ καλυτερες απο CRT διοτι στις TFT βλεπεις και την παραμικρη λεπτομερια.

αν τις δεις διπλα διπλα σε σκοτεινα τοπια θα καταλαβεις τι ενωω

Πιθανόν.Εξαρτάται και από τη CRT που έχεις.Από ανάλυση όμως οι CRT δε παίζονται(προς το παρών)

Τελικα η LG1915 προφανως θα μας αφησει σε λιγο καιρο αφου ερχεται η 1980. Στο θεμα μας τωρα... Αφου εχω μια 1730 στο σπιτι και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος σκεφτομαι να αγορασω και μια 1915.

Ποιο ελληνικο μαγαζι την εχει πιο φτηνα; προς το παρον το mgmanager την εχει 374 .

Εχετε καμια ιδεα τι ισχυει με την εγγυηση της Alman για αγορες απο εξωτερικο;;; Ισχυουν τα 0 pixel warranty.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Παιδια τα φωτα σας.

Υπαρχει περιπτωση να επηρεαζετε η 1915 απο ενα ηχειο που ειναι καμια δεκαρια εκατοστα διπλα της;;; Ειναι μεν ψιλομεγαλο το ηχειο, 60watt αν δεν πεφτω πολυ εξω αλλα με μια CRT Nec που ειχα δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα. Να μετακινησω ενα απο τα δυο λετε;;;

Απο ότι κατάλαβα, μάλλον η οθόνη είναι πολύ για τα λεφτά της....

(Εχω CRT Hitachi 772, η οποία θα αλλαχθεί με την 1915S ...........!!!!! Κυρία απασχόληση games και διάφορα σχεδιαστικά..οχι τίποτα το δύσκολο ...Επίσης είδα και την CTX F973 αλλά δεν γνωρίζω εαν την εισαγουν εδώ..).....Αμαν με τις TFT !!!

Αρχική απάντηση από Draken

Τελικα η LG1915 προφανως θα μας αφησει σε λιγο καιρο αφου ερχεται η 1980. Στο θεμα μας τωρα... Αφου εχω μια 1730 στο σπιτι και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος σκεφτομαι να αγορασω και μια 1915.

Ποιο ελληνικο μαγαζι την εχει πιο φτηνα; προς το παρον το mgmanager την εχει 374 .

Εχετε καμια ιδεα τι ισχυει με την εγγυηση της Alman για αγορες απο εξωτερικο;;; Ισχυουν τα 0 pixel warranty.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

την εχω δει στο http://www.e-acorn.gr/view_product.php?productid=1530&idcat=1&idsubcat=147&idsubsubcat=-1 368 ευρώ με το φπα.. οσο για τα zero pixel εχω ακουσει και εγω οτι δεν ισχυει σε ολες τις χώρες. Τηλ της Alman 210 - 2409150

Αρχική απάντηση από doctor

αγόρασα κα εγώ σημερα μία lg 1915s απο Msystems 376 ευρω........αλλά έχω ένα καμμένο pixel:mad: :mad:

ας είναι καλά η εγγύηση. καλό είναι να την αλλάξεις γρήγορα γιατί μετά την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος η allman θα στην αλλάξει με ανακατασκευασμένη.

τώρα θα στην αλλάξει με καινούρια.

Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 01:47]

ας είναι καλά η εγγύηση. καλό είναι να την αλλάξεις γρήγορα γιατί μετά την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος η allman θα στην αλλάξει με ανακατασκευασμένη.

τώρα θα στην αλλάξει με καινούρια.

το ξέρω το κανόνισα ήδη για αλλαγή ελπίζω στην επόμενη να ειμαι πιο τυχερός:(

....γιατι με ρωτησαν και πότε την πήρα...........!:confused:

seeker αν εσυ αγοραζεις οθονη με κριτηριο να ειναι ομορφη στοπ χωρο ε ναι ειναι καλυτερες οι tft

παιδια ας μη γιελομαστε η εικονα της crt παραμενει ακομα αξεπεραστη

και προσεξτε! οι φτηνιαρικες crt δεν εχουν καμια σχεση με ακριβες crt εκει ειναι ολη η εικονα!

stamatas αυτο ειναι το πιο κουλο που εχω ακουσει σε συγκριση crt -tft

το να βαλεις μια καλη crt διπλα σε μια tft εκτος οτι θα δεις στη crt απολυτο μαυρο θα υπαρξει και μεγαλυτερη λεπτομερεια στη κλιμακα του γκρι γιατι οι tft δεν μπορουν να κλεισουν τελειως το φως.

πήρα σήμερα μια tft sony για νατην δοκιμάσω στο pc μου πρίν κάνω αγορά.

Υποψιν ότι έχω μια NEC 791 FLAT με ένα καλό φιλτρο οθόνης (απο τισ καλές CRT που κυκλοφόρισαν).

Λοιπόν παίδες ευτυχώς δεν παρασύρθηκα να πάρω TFT.

1ον Εβαλα μια ταινία να δώ πως παίζει. ΧΑΛΙΑ. Θολά όλα. χωρίς διαθγεια η εικόνα με χλωμά χρώματα.

2ον Βάζω ένα game flight Simulator 2004. Χρώματα terrain ψεύτικα σαν κινουμένων σχεδίων, το μαύρο σαν ξεθωριασμένο, όπου υπήρχε άσπρο με θάμπωνε τα μάτια σαν να κοιτούσα λάμπα φθορίου.

Και το κυριώτερο μετά απο λίγο όταν έστρεφα τα μάτια μου εκτός οθόνης έβλεπα αστεράκια.

Πολύ ενοχλιτική στα μάτια τελικά.

Η κατάσταση συμορφώθηκε λίγο της έβαλα το φίλτρο που έχω στην crt.

Aπο φάσισα να αναβάλω την αγορά επι αόριστον μέχρι να γίνουν καλύτερες οι TFT.

Τελικά παίζει ρόλο τι CRT έχεις.

Αρχική απάντηση από ΛΑΜΠΡΟΣ

stamatas αυτο ειναι το πιο κουλο που εχω ακουσει σε συγκριση crt -tft

το να βαλεις μια καλη crt διπλα σε μια tft εκτος οτι θα δεις στη crt απολυτο μαυρο θα υπαρξει και μεγαλυτερη λεπτομερεια στη κλιμακα του γκρι γιατι οι tft δεν μπορουν να κλεισουν τελειως το φως.

αυτό που λες δεν ισχύει, εξαρτάται από την τεχνολογία της tft. υπάρχουν υλοποιήσεις tft με πολύ καλό μαύρο. γενικά οι tft στο pc λένε.

Αρχική απάντηση από ARK

πήρα σήμερα μια tft sony για νατην δοκιμάσω στο pc μου πρίν κάνω αγορά.

Υποψιν ότι έχω μια NEC 791 FLAT με ένα καλό φιλτρο οθόνης (απο τισ καλές CRT που κυκλοφόρισαν).

Λοιπόν παίδες ευτυχώς δεν παρασύρθηκα να πάρω TFT.

1ον Εβαλα μια ταινία να δώ πως παίζει. ΧΑΛΙΑ. Θολά όλα. χωρίς διαθγεια η εικόνα με χλωμά χρώματα.

2ον Βάζω ένα game flight Simulator 2004. Χρώματα terrain ψεύτικα σαν κινουμένων σχεδίων, το μαύρο σαν ξεθωριασμένο, όπου υπήρχε άσπρο με θάμπωνε τα μάτια σαν να κοιτούσα λάμπα φθορίου.

Και το κυριώτερο μετά απο λίγο όταν έστρεφα τα μάτια μου εκτός οθόνης έβλεπα αστεράκια.

Πολύ ενοχλιτική στα μάτια τελικά.

Η κατάσταση συμορφώθηκε λίγο της έβαλα το φίλτρο που έχω στην crt.

Aπο φάσισα να αναβάλω την αγορά επι αόριστον μέχρι να γίνουν καλύτερες οι TFT.

Τελικά παίζει ρόλο τι CRT έχεις.

οι σόνυ δεν είναι και κάτι κορυφαίο, αν θες κάτι καλό πήγαινε σε sips/mva panel.

είναι θέμα ρυθμίσεων + θέμα συνήθειας.

προφανώς είχες τέρμα τη φωτεινότητα και στραβώθηκες, σε γενικές γραμμές οι tft είναι πολύ πιο ξεκούραστες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.