Jump to content

μολις εχτες παρελαβα την lg 1915 s

zyx

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από X-kyramas

Την πήρα και εγώ !!! :) από το ΜGmanager 430 σε 6 άτοκες με βίζα.

Η οθόνη είναι φοβερή. Λίγο ρύθμισμα θέλει γιατί με ρυθμίσεις για παιχνίδια σου βγάζει τα μάτια η φωτεινότητα του άσπρου στο κελιμενο. ¨Εχει βέβαια τα προκαθορισμένα προφίλ αλλά θα το ψαξω μήπως βρω κάτι ενδιάμεσο.

Επίσης ανακάλυψα και ένα προγραμματάκι της LG το ForteManager που μέσω DCC αλλάζεις τις ρυθμίσεις και calibration χωρίς να χρησιμοποιήσεις το OSD. Αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει με την 1915.

ForteManager

:)

Απαντώντας στον εαυτό μου...τελικά δεν κατάφερα να το κατεβάσω αυτό το πρόγραμμα. Κατεβαίνει πάντα corrupted και δεν τρέχει το installer.

Το έχει κατεβάσει κανείς ?

Thanks

Ναι από αυτό το λινκ προσπαθώ να το κατεβάσω αλλά λέει uknown file size και κατεβαίνει corrupted.

Δοκίμασα και flashget αλλά τα ίδια χάλια.

Και με την σύνδεσή μου πρέπει να περιμένω και μια ώρα να κατέβει γμτ!!!!

Αρχική απάντηση από X-kyramas [Σήμερα, στις 12:47]

Απαντώντας στον εαυτό μου...τελικά δεν κατάφερα να το κατεβάσω αυτό το πρόγραμμα. Κατεβαίνει πάντα corrupted και δεν τρέχει το installer.

Το έχει κατεβάσει κανείς ?

Thanks

μολις το κατεβασα και το εγκατεστησα χωρις προβλημα...

UPDATE: οι βασικες λειτουργιες-ρυθμισεις (Picture-F.engine-Color) δεν ειναι ενεργες. δοκιμασα το "update" και με εβγαλε σε μια σελιδα με drivers για αλλα μοντελα, οχι ομως τη 1915...

μαλον οχι πριν βγει driver....εκτος αν εχασα κατι...βασικα ειδα κατι που με ηρεμισε (φοβομουν μηπως εχει προβλημα η οθονη μου) γιατι ειδα οτι ειναι μια ρυθμιση που διορθωνει κατι σαν "κινηση" που παρατηρω στην οθονη (κοκκινη περιοχη στην εικονα)

στειλτε και καμια ρυθμιση βρε παιδια (bright, contrast, profil...)

post-628-1416071417,1678_thumb.jpg

η "κίνηση" που βλέπεις είναι τρεμόπαιγμα pixel δεξιά αριστερά?

μήπως έχει σχέση με το πως κάνει "assign" τα pixel η οθόνη "ερμηνεύοντας" το αναλογικό σήμα της vga?

και αν είναι έτσι, μήπως το dvi εξαλείφει αυτό ακριβώς το σφάλμα "sync"? (ξέρω η δικιά σου δεν έχει dvi, μήπως μπορεί να πει κανείς με dvi?)

ελπίζω να βγάζουν άκρη αυτά που γράφω :) ελπίζω να μας διαφωτίσει κανείς που έχει τεστάρει την οθόνη του με και χωρίς dvi, αν είδε διαφορά στο pixel synchronisation (αν βεβαια είναι αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις)

Αρχική απάντηση από ZoltriX [Σήμερα, στις 14:41]

η "κίνηση" που βλέπεις είναι τρεμόπαιγμα pixel δεξιά αριστερά?

οχι δεξια - αριστερα αλλα πανω-κατω....κατι σαν "κυματα" (μην φανταστεις κατι εντονο)...

παντως επεξα λιγο με brightness (επειδη λεει κατι σχετικο εκει) και δεν το βλεπω τωρα...

αν καποιος καταλαβαινει ας μας πει κατι πιο κατατοπιστικο...

παιδια δε προλαβα να διαβασω ολα τα ποστσ μονο το πρωτο αυτου του θεματοσ διαβασα.

και εγω αυτη την οθονη εχω αλλα δε συγκρινεται με την σονι 17" τφτ που ειχα πριν απο αυτη.

εχετε δοκιμασει να δειτε ταινια στιν λγ? οτι ρυθμιση και να κανεισ η οικονα ειναι σα καρτοον. τα χρωματα δεν ειναι καθολου καλα και γιαυτο σου δινουν μαζι και το σοφτγουεαρ για καλιμπραρισμα.

οχι οτι κανει τιποτα βεβαια. μετα απο πολλεσ αποτυχημενες προσπαθειες μου να την ρυθμισω αφεθικα στισ ντεφαλτ ρυθμισεις που εχει.

Αρχική απάντηση από stamatas

εχετε δοκιμασει να δειτε ταινια στιν λγ? οτι ρυθμιση και να κανεισ η οικονα ειναι σα καρτοον. τα χρωματα δεν ειναι καθολου καλα και γιαυτο σου δινουν μαζι και το σοφτγουεαρ για καλιμπραρισμα.

Γεια σας κι από εμένα.

Αγόρασα χτες το βράδυ αυτό το monitor και η πρώτη εντύπωση μου ήταν απογοητευτικη, οσον αφορά στην απεικόνιση των χρωμάτων καθώς και στις default ρυθμίσεις, αφού με το που άνοιξα έναν windows explorer, μου βγήκαν τα μάτια με την φωτεινότητα. Επίσης άνοιξα το user manual του monitor που είναι σε pdf μορφή και τα γράμματα μου φαινόντουσαν θολά. Τέσπα, θα γυρίσω σπίτι και θα κάνω νέα πειράματα.

Στο cd, έψαξα για calibration software, αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Η μπλε κάρτα που έχει με ένα spectral code, έχετε ιδέα πως χρησιμοποιείται;

εγώ πάντως τη δουλεύω night - text από τότε που την πήρα και είναι άψογη.

μπορείς και από το μενού της να ρυθμίσεις τη φωτεινότητα.

έχω δοκιμάσει εγώ να δω ταινία στην lg, και μάλιστα ασπρόμαυρη. (το kafka).

μια χαρά μου φάνηκε.

βέβαια την οθόνη δεν την πήρα για ταινίες, για desktop χρήση την πήρα+ games, ξέροντας ότι δεν χρειάζεται και τόσο contrast.

πάντως είναι πολύ ξεκούραστη.

Μια χαρά μου φαίνεται το μαύρο της.

Εντάξει δεν είναι pitch black σαν να ειναι κλειστή η οθόνη αλλά προσωπικά με ικανοποιεί.

Για τα παιχνίδια εγώ πάντως χρησιμοποιώ το user mode default μια που έχει ικανοποιητική φωτεινότητα και γκάμμα.

• 1 month later...

δεν νομίζω να σπάει εύκολα.

κράτα κόντρα το κάτω μέρος (κάτω από τα κουμπιά τραβάς προς τα έξω) για να μην πιέζεται η βάση και από πάνω σπρώξ'τη προς τα μέσα. είνια λίγο σφιχτή στην αρχή αλλά μαλακώνει:)

ps γενικά καλό είναι να μη γράφεις με greeklish:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.