soki Δεκέμβριος 3, 2004 #81 Δεκέμβριος 3, 2004 X-brite λεγονται στην Αμερικη και Χ-black στην Ευρωπη. Δεν γυαλιζουν περισσοτερο απο μια CRT. Στο Πλαισιο Στουρναρη αν την δειτε μαζι με τις υπολοιπες θα καταλαβετε ποια ειναι Ενα Mini review εδω : http://www.hardforum.com/showthread.php?t=805781
esdee Δεκέμβριος 3, 2004 #82 Δεκέμβριος 3, 2004 ωωωωωωχ δεν το ειχα παρατηρησει ... τοτε δεν αλαζω με τιποτα την LG μου
esdee Δεκέμβριος 3, 2004 #83 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragmaεαν προκειται να χρησιμοποιησετε αυτες τις SONY θα πρεπει να εισαστε βαμπιρια με ολα τα φωτα σβηστα......:devil: :devil: Εχεις δει πως εχω γινει απο τοτε που ηρθε το MSI ?
spc Δεκέμβριος 3, 2004 #84 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas εμείς να μην μάθουμε? τα μισά (περί γυαλιού κλπ) τα είπαν τα παιδιά για τα άλλα μισά, αν ψάξεις κάποια πολύ πρόσφτατη καταχώρησή μου θα τα βρεις...... (και θα καταλάβεις.....)
Samael Δεκέμβριος 3, 2004 #85 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από spc τα μισά (περί γυαλιού κλπ) τα είπαν τα παιδιάγια τα άλλα μισά, αν ψάξεις κάποια πολύ πρόσφτατη καταχώρησή μου θα τα βρεις...... Μας γκαστρωσες βρε αδερφε!Δωσε κ ενα λινκ-ακι να μαθουμε κ μεις οι ασχετοι... :nuke:
greekfragma Δεκέμβριος 3, 2004 #86 Δεκέμβριος 3, 2004 o spc αναφερεται στο οτι στα συγκεκριμενα μοντελα ηρθαν παρτιδες με αρκετα ελλατωματικα κομματια μεσα.θα το ξαναπω και σορυ που επιμενω αλλα ειναι πρωτευον για μενα........εγγυηση 0 πιξελ.αυτο ειναι το 1ο ζητουμενο και μετα ψαχνουμε τα υπολοιπα(response time-dvi-contrast-brightness)
spc Δεκέμβριος 3, 2004 #87 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Samael Μας γκαστρωσες βρε αδερφε!Δωσε κ ενα λινκ-ακι να μαθουμε κ μεις οι ασχετοι... :nuke: άντε για να μην γκρινιάζεις: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9512 εσύ τώρα θα κάνεις κάτι για εμάς; μήπως ένα άλλο avatar;
soki Δεκέμβριος 3, 2004 #88 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από spc Μάλλον λάθος κάνεις, ο Πουλιάδης δεν δουλεύει LG monitors και φυσικά η τιμή που λες είναι εντελώς λάθος (ενημερωτικά απλώς, τα περιθώρια κέρδους στην αγορά είναι κατά κανόνα μονοψήφια) Οταν λες μονοψηφια εννοεις μεχρι 9.9 ευρω? Εγω πιστευω οτι βγαζουν καπου στα 100 ευρω. Πες μας και πληροφοριες για την Sony 19'' Χ-black γιατι ενδιαφερομαι να την αγορασω. Τι εννοεις εχουν ερθει προβληματικα μοντελα? Σε Πλαισιο και Μultirama μια χαρα μου φανηκε.
spc Δεκέμβριος 3, 2004 #89 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από soki Οταν λες μονοψηφια εννοεις μεχρι 9.9 ευρω? Εγω πιστευω οτι βγαζουν καπου στα 100 ευρω.μονοψήφιο ποσοστό δηλ. <10%
zyx Δεκέμβριος 3, 2004 Author #90 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από esdee γιατι zyx στην 19αρα δεν ειναι τελεια (εμενα που φαινονται και λιιιιιιγο μεγαλα) τα 1280x1024?σε 18αρα θα ηταν just right! για μενα οποτε και τα 1600x1200 της 20αρας καλα μου ακουγονται εγω τα θελω λιγο μεγαλα γιατι καθομαι ξαπλομενος στο κρεβατι μου. σκεψου μολις τελιωνη το κρεβατι εχω την οθονη
DJD Δεκέμβριος 3, 2004 #91 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από zyx εγω τα θελω λιγο μεγαλα γιατι καθομαι ξαπλομενος στο κρεβατι μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σωστός ο μάστορας
Samael Δεκέμβριος 3, 2004 #92 Δεκέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από spc άντε για να μην γκρινιάζεις: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9512 εσύ τώρα θα κάνεις κάτι για εμάς; μήπως ένα άλλο avatar; Eετσι μπραβο! Οσο για το αβαταρ...το δουλευω το θεμα
zyx Δεκέμβριος 4, 2004 Author #93 Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από DJD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σωστός ο μάστορας
sotiris Δεκέμβριος 4, 2004 #94 Δεκέμβριος 4, 2004 zyx, μας κατέστρεψες. μόλις την αγόρασα κι εγώ, μιλάμε για πολύ οθόνη.την έχω στο 1 χιλιόμετρο μακριά και βλέπω τα πάντα.ΚΤΗΝΟΣ λεμε.
zyx Δεκέμβριος 4, 2004 Author #96 Δεκέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από sotiris zyx, μας κατέστρεψες. μόλις την αγόρασα κι εγώ, μιλάμε για πολύ οθόνη. την έχω στο 1 χιλιόμετρο μακριά και βλέπω τα πάντα. ΚΤΗΝΟΣ λεμε. ναι αν φορας τα γυαλια που φωρα ο κυριος στο αβαταρ σου. ναι τοτε θα τα βλεπεις απο 1 χλμ. καλοριζικη να την χερεσαι
sotiris Δεκέμβριος 5, 2004 #98 Δεκέμβριος 5, 2004 να κάνω άλλη μια ερώτηση?η οθόνη που πήρα τι πάνελ έχει, sips ή tn+film?
X-kyramas Δεκέμβριος 8, 2004 #99 Δεκέμβριος 8, 2004 Την πήρα και εγώ !!! από το ΜGmanager 430 σε 6 άτοκες με βίζα. Η οθόνη είναι φοβερή. Λίγο ρύθμισμα θέλει γιατί με ρυθμίσεις για παιχνίδια σου βγάζει τα μάτια η φωτεινότητα του άσπρου στο κελιμενο. ¨Εχει βέβαια τα προκαθορισμένα προφίλ αλλά θα το ψαξω μήπως βρω κάτι ενδιάμεσο. Επίσης ανακάλυψα και ένα προγραμματάκι της LG το ForteManager που μέσω DCC αλλάζεις τις ρυθμίσεις και calibration χωρίς να χρησιμοποιήσεις το OSD. Αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει με την 1915. ForteManager
pcfreak Δεκέμβριος 9, 2004 #100 Δεκέμβριος 9, 2004 αντε...ζηλεψα και εγω...μεγεια μας δυο ερωτησουλες...αυτο το colorific κατι κρασαρει οταν φτανω στο τελος των ρυθμισεων...σας εχει συμβει? μηπως θελει compatibility mode??? επισης για να αλλαξω τη γωνια στον οριζοντιο αξονα απλα βαζω λιγη δυναμη η πρεπει να χαλαρωσω κατι???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.