zyx Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 δυστηχος δεν εχω καποια φωτο ακομα γιατι δεν εχω μηχανη. απλα να πω 2 λογακια. επειδη ενδιαφεροντε μερικοι. 1 η ευκρινιατις ειναι κορυφη αλλα πραγματικα εχω ζαλιστη με τα χρωματα. εχει ζωντανεψει το pc μου. και οχι οτι δεν ειχα ανταξιο αντιπαλο. η παλια μου οθονη ηταν η sony g400 19αρα. απο ταχυτητα δεν εχω δει κατι που δεν με αρεσε δεν εχω καταλαβει τπτ. το μονο παιχνιδη που εχω δοκιμασει εως τωρα ειναι το top spin. δεν ξερω απλα ζαλιστικα με την συγγεκριμενη οθονη και για τα λεφτα τις πιστευο οτι δυσκολα μπορει να βρη καποια αλλη να την συναγονιστη. και η αποκριση ειναι 12 ms;) και οχι δεν ειναι μαυρη τελικα ενα γριζακι απαλο ειναι το μονο που εχω βρει "αρνητικο" ειναι οτι (βεβαια απο εκει που παιζω γιατι παιζω απο μακρια) οτι στο desktop εκει που ειμαι καλα μεσα στα παιχνιδια ειμαι λιγο σκοτεινα. αλλα λυνετε με τα lightview στο desk ειμαι με 75 κοντραστ και 75 φως ενω στα παιχνιδια θελει 100 και 100 περιπου
YDinopoulos Νοέμβριος 27, 2004 #2 Νοέμβριος 27, 2004 Καλοδουλευτη......Περιμενω φωτογραφιες και εντυπωσεις απο κανα παιχνιδακι! Ψηνομαι τρελα (Ειδικα στα 411... lol)
Samael Νοέμβριος 27, 2004 #3 Νοέμβριος 27, 2004 Kαλοδουλευτη! Εΐναι οντως κορυφαια αγορα για τα $$ που ζηταει
zyx Νοέμβριος 27, 2004 Author #4 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Καλοδουλευτη......Περιμενω φωτογραφιες και εντυπωσεις απο κανα παιχνιδακι! Ψηνομαι τρελα (Ειδικα στα 411... lol) ευχαριστο. αν ειναι να παρεις μην δυσταζεις. την πηρα με ενα φιλο. αυτην την στιγμη παιζει half life και εχει παθει πλακα. αλλα θα σε πω και εγω. παντος στην δουλεια που την ειδαν οταν του τις φεραν την παρειγγειλαν αλλα 4 ατομα επι τοπου. @samael ευχαριστω
FrOsT Νοέμβριος 27, 2004 #5 Νοέμβριος 27, 2004 Κλαοδούλευτη Zyx.Επιτέλουε καλές tft σε προσιτές τιμές...
enduracell Νοέμβριος 27, 2004 #7 Νοέμβριος 27, 2004 καλοδούλευτη Θόδωρα ψήνομαι και γω άγρια για ΤFT έχουν κουραστεί τα ματάκια μου με την CRT τόσα χρόνια, από την πήρες αν επιτρέπεται?
zyx Νοέμβριος 27, 2004 Author #8 Νοέμβριος 27, 2004 ευχαριστο παιδια. ευχαριστο γιανικο. την πηραμε απο infoδομη. τηλ δεν ξερω. αλλα μπορω να μαθω. παιζει και πιο φτηνα εμεις επειδη την ειχαμε παραγγειλη κανα 2βδομαδες τωρα και τοτε δεν βρισκαμε αλλου την πηραμε 399+φπα. αλλα απο οτι βλεπω παιζει και πιο φτηνα. παντος οντως πολυ ξεκουρασει επιτελους. την εχει και το mgmanager και το infoshop απο online
zyx Νοέμβριος 27, 2004 Author #10 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Αν ειχε και DVI...... ξες κατι ενταξη το σκευτικα. αλλα πιστευεις οτι θα δεις διαφορα? και η viewsonic που ειχε το dvi με το ιδιο panel εφευγε αρκετα στα λεφτα. οποτε δεν το σκευτικαμε καθολου.
kallileo Νοέμβριος 27, 2004 #11 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από zyx ξες κατι ενταξη το σκευτικα. αλλα πιστευεις οτι θα δεις διαφορα? και η viewsonic που ειχε το dvi με το ιδιο panel εφευγε αρκετα στα λεφτα. οποτε δεν το σκευτικαμε καθολου. Σιγουρα υπαρχει πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη και γω πιστευω οτι δεν αξιζει.Αλλα εχω δει διαφορα στην Eizo L550 ομως μονο σε ποδοσφαιρακι.
GoriLLakoS Νοέμβριος 28, 2004 #15 Νοέμβριος 28, 2004 Μεγια κ καλδουλευτη...!Αντε,ασε το cascade στην ακρη κ στειλε το σε εμενα κ αρχησε να παιζεις κανενα παιχνιδακι στα default......
mortisboy Νοέμβριος 28, 2004 #16 Νοέμβριος 28, 2004 ....μεγιες zyx ......πολυ καλη επιλογη........ ....ειμαι στο τσακ να την παραγγειλω λεμε.....
Georgesod Νοέμβριος 28, 2004 #18 Νοέμβριος 28, 2004 Αυτήν την οθόνη γιατί δεν την έχει στο official site η lg; Ζυχ πόσο την πήρες;
cozzyz Νοέμβριος 28, 2004 #19 Νοέμβριος 28, 2004 είναι εύκολο να μας πεις το μέγεθος ορατής επιφάνειας? (σε cm) ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.