LAW Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 Παιδες πριν λιγο ακουγοταν συνεχεια ενα μπιπ που δεν σταματαγε ποτε! Μετα απο 3 reboot σταματησε τελειως κ μαζι με αυτο πρεπει να σταματησε να λειτουργει το socket...Δεν βλεπουμε τπτ στην οθονη κ ο σκληρος αναβει αλλα δεν επεξεργαζεται τπτ...το socket εχει καει????? Μηπως ο επεξεργαστης????? Αλλα δεν ακουγεται καποιο μπιπ απο τη μητρικη..(για τον επεξεργαστη)Δεν εχουμε αλλον P4 να δοκιμασουμε...:cry: Τι μπορει να φταιει????? Στο pc του LAW ειχε καει το socket κ δεν ειχε ενδειξεις στην οθονη...δλδ ακριβως τα ιδια με μενα..Τι μπορει να φταιει????? fANiS_k
jdrogas Νοέμβριος 27, 2004 #3 Νοέμβριος 27, 2004 Θα πρεπει να σαι πολυ καντεμης για να καψεις τον επεξεργαστη.Κοιταξες μια αλλη καρτα?
fanisk Νοέμβριος 27, 2004 #4 Νοέμβριος 27, 2004 Ειμαι με το laptop τωρα...οχι παιδες δεν γινεται τπτ...μονο φωτια δεν της εχω βαλει ακομα!Ρε δουλεψε...τπτ αυτη...ρε δουλεψε...τπτ αυτη...α κ μαμησου στην τελικη!Την καμαρωνω στο κρεβατι μου τωρα...Ειμαι Ο γκαντεμης...μητρικη, γραφικα, ελεος ποιος με μουτζωσε?????
jax7480 Νοέμβριος 27, 2004 #5 Νοέμβριος 27, 2004 Φανη δοκιμασε να ξηλωσεις τις μνημες απο το μηχανημα σου(μνημες ετσι οχι VGA) και αναψε το. Αν ακουσεις συνεχομενα μπιπ τοτε δεν εχεις καποιο προβλημα με μητρικη,επεξεργαστη. Αν δεν ακουσεις τιποτε τοτε εχεις προβλημα με ενα απο τα 2. Ξηλωσε την μητρικη και βαλε την να ξεκινησει ΕΚΤΟΣ κουτιου. Αν δεν ξεκινησει και τοτε ενα απο τα 2 την ακουσε. Αν τωρα ακουσεις τα μπιπ, βαλε τις μνημες και βγαλε την VGA. Αν ακουσεις 3 συνεχομενα μπιπ τοτε δεν εχεις προβλημα ΟΥΤΕ με τις μνημες.Αν δεν ακουσεις τιποτα εχεις προβλημα με τις μνημες σου. Αν ακουσεις βαλε ξανα την VGA και ξανανοιξε το. Αν δεν ακουσεις τιποτα και δεν δεις τιποτα στην οθονη τοτε BYE,BYE VGA.
fanisk Νοέμβριος 27, 2004 #6 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 00:40] Φανη δοκιμασε να ξηλωσεις τις μνημες απο το μηχανημα σου(μνημες ετσι οχι VGA) και αναψε το. Αν ακουσεις συνεχομενα μπιπ τοτε δεν εχεις καποιο προβλημα με μητρικη,επεξεργαστη. Αν δεν ακουσεις τιποτε τοτε εχεις προβλημα με ενα απο τα 2. Ξηλωσε την μητρικη και βαλε την να ξεκινησει ΕΚΤΟΣ κουτιου. Αν δεν ξεκινησει και τοτε ενα απο τα 2 την ακουσε. Αν τωρα ακουσεις τα μπιπ, βαλε τις μνημες και βγαλε την VGA. Αν ακουσεις 3 συνεχομενα μπιπ τοτε δεν εχεις προβλημα ΟΥΤΕ με τις μνημες.Αν δεν ακουσεις τιποτα εχεις προβλημα με τις μνημες σου. Αν ακουσεις βαλε ξανα την VGA και ξανανοιξε το. Αν δεν ακουσεις τιποτα και δεν δεις τιποτα στην οθονη τοτε BYE,BYE VGA. Ζαχουλη με μπερδεψες λιγο...btw για αυτο σε πηρα τηλ!Οταν βγαλω κ τις 2 μνημες ακουω νομιζω 3 μπιπ...με ρυθμο παντως...Μια-Μια δεν ακουω μπιπ ξεκιναει το πισι αλλα δεν βλεπω τπτ...Εκτος κουτιου παλι δεν βλεπω τπτ στην οθονη...Ααα τις 2 πρωτες φορες ακουγοταν ενα μπιπ το οποιο δεν σταματουσε ποτε!Την τριτη σταματησαν κ οι ενδειξεις...Το ανεμηστηρι της vga λειτουυργει...αρα σιγουρα δεν εχει καει το agp νομιζω..Αυριο θα δοκιμασω με αλλη VGA για να σιγουρευτω..Αλλα το θεμα ειναι οτι ολα παιρνουν ρευμα, ο σκληρος ξεκιναει αλλα μετα δεν τον ακουω να φορτωνει τπτ...
jax7480 Νοέμβριος 28, 2004 #7 Νοέμβριος 28, 2004 Φανη απλα πραγματα σου τα ξαναγραφω λοιπον.Βγαζεις και τις 2 μνημες.1ον) Αν ακους συνεχομενα μπιπ, ειτε 3 μαζι και ξανα αλλα 3 και ξανα αλλα 3, τοτε Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΔΕΝ εχουν προβλημα. Αν δεν ακουσεις τιποτα τοτε ειτε η μητρικη ειτε ο επεξεργαστης εχει/ουν καει.2ον) Βαζεις τις μνημες και βγαζεις την καρτα γραφικων. Αν ακουσεις 3 μπιπ σημαινει οτι ΟΥΤΕ οι μνημες σου εχουν προβλημα. Αν δεν ακουσεις τιποτα τοτε οι μνημες σου εχουν προβλημα.3ον) Βαζεις και την VGA παλι επανω. Αν ακουσεις ενα μπιπ παει να πει οτι το μηχανημα ξεκινησε κανονικα. Αν δεν ακουσεις τιποτα παει να πει οτι η VGA σου ειναι καμμενη.Αυτα.
fanisk Νοέμβριος 28, 2004 #8 Νοέμβριος 28, 2004 Ωωωωωωχ κ δεν ειναι δικη μου η μαμημενηηηηη...θα μη κυνηγησει ο ξαδερφος LAW...Η μ@λακια ειναι οτι ηταν καραμαμα το ολο συστημα...Θελαμε να αλλαξουμε 2 λαμπες αλλα η μια ειχε σπασει κ ειχε μεινει το ντουι μεσα...Κλεινω το pc βγαζω το καλωδιο που συνδεει το Tagan με τη πριζα κ κλεινουμε τον γενικο...Μετα απο 10 λεπτα παω μεσα, ανοιγω το pc...Μπιιιιιιιιιιιιιιιπ....το κλεινω, ξανα Μπιιιιιιιιιιπ, το κλεινω κ μετα δεν ειχα ενδειξεις...Λες η 9600SE να ηταν στα τελευταια της κ να μην φταιω εγω?Μα ηταν καραμαμα ολο το συστημα, ρευματα, ρολογια κλπ ολα ολα μαμα...Οχι ρε γμτ δεν μπορει να συμβαινει σε μενα αυτο! Θεε μου οχι αλλα εξοδα πλιζ!
Nos-Dio Νοέμβριος 28, 2004 #9 Νοέμβριος 28, 2004 Ρε μαστορα Ελεος γαμω..απο το πλαισιο την πηρες??Αντε τραβα την για rma στην στουρναρη...σε 1-130 ωρα θα παρεις μια καινουργια...
fanisk Νοέμβριος 28, 2004 #10 Νοέμβριος 28, 2004 Χμμμ αυριο θα δουμε στο pc του ξαδερφου LAW αν παιζει...απο Πλαισιο πρεπει να την εχει παρει νομιζω...
Nos-Dio Νοέμβριος 28, 2004 #11 Νοέμβριος 28, 2004 αν δεν παιζει πισω κατευθειαν!Στην στουρναρη και οπως σου ειπα-Θελει αποδειξη και κουτι και ολα τα μπινελικια που εχει μεσα και παιρνεις καινουργια...ουτε γατα ουτε ζημια!
overclocked Νοέμβριος 28, 2004 #13 Νοέμβριος 28, 2004 ρε Φανη ελεος στο τελος θα αρχιζω να πιστευω οτι καποιος φτεει που χαλανε τα hardware......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.