Georgesod Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 Λοιπόν πριν 2 μήνες μια max3 που είχα ψόφησε και την πήγα στο μαγαζί που την πήρα για rma. Δεν θα αναφέρω (ακόμα) το όνομα του συγκεκριμένου μαγαζιού. Ο τύπος μου είπε ότι το πολύ σε 1 βδομάδα θα έρθει η καινούργια και έχουν περάσει 2 μήνες και ακόμη τίποτα. Επίσης όταν παίρνω τηλ το αφεντικό τελευταία αποφεύγει να "εμφανίζεται". Πέρα από βιαιοπραγίες φωτιές κ.τ.λ. τι άλλο μπορώ να κάνω για να έχω το αυτονόητο; Παρεπιμπτόντως με παιδιά που συζήτησα και είχαν παρόμοια εμπειρία μου είπαν ότι αυτό τράβηξε από εξάμηνο και πάνω. Από 1 φίλο άκουσα κάτι για καταγγελία στον ΙΝΚΑ. Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σας
Spyrious Νοέμβριος 27, 2004 #2 Νοέμβριος 27, 2004 Εμένα η nf7 είχε αργήσει 1 μήνα.Κάτι παίζεται.Στρίμωξέ τους ή πήγενε στο ΙΝΚΑ,δεν ξέρω όμως αν θα βγάλεις άκρη.Καλό κουράγιο.
Georgesod Νοέμβριος 27, 2004 Author #3 Νοέμβριος 27, 2004 Thank's. Επίσης μου είχε πει το αφεντικό του μαγαζιού ότι η μητρική ήταν από Πουλιάδη όμως πήρα τηλ και μου είπαν ότι πλέον δεν φέρνουν την συγκεκριμένη. Τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση;
Spyrious Νοέμβριος 27, 2004 #4 Νοέμβριος 27, 2004 Δεν μπορώ να σου πω τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση αλλά είναι υποχρεομένοι να σε αποζημιώσουν με κάποιο τρόπο.
Georgesod Νοέμβριος 27, 2004 Author #5 Νοέμβριος 27, 2004 @Chroma στην εταιρία που δουλεύεις πως ξηγιένται;
jdrogas Νοέμβριος 27, 2004 #6 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 15:55] Thank's. Επίσης μου είχε πει το αφεντικό του μαγαζιού ότι η μητρική ήταν από Πουλιάδη όμως πήρα τηλ και μου είπαν ότι πλέον δεν φέρνουν την συγκεκριμένη. Τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση; Γεια σου george εισαι ατυχος φαινεται.Παντως μονο η Interset φερνει ΑΒΙΤ ο Πουλιαδης σταματησε.
chros26_ Νοέμβριος 27, 2004 #7 Νοέμβριος 27, 2004 παει στην αμερικη, στα κεντρικα...εμενα με τον δισκς μου (WD), ειχε γινει κατι παρομοιο, και πηγε Αμερικη.Βεβαια τον πηρα πισω, αλλα μετα απο 1 1/2, 2μηνες...
DMylonas Νοέμβριος 27, 2004 #8 Νοέμβριος 27, 2004 Λοιπόν θα σε συμβουλέψω ως παθόν....Απείλησε τους ότι θα τους πας στο ΙΝΚΑ είναι η μόνη λύση να καταφέρεις κάτι...
chroma Νοέμβριος 27, 2004 #9 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod @Chroma στην εταιρία που δουλεύεις πως ξηγιένται; Αν και δεν είμαι επι των rma, η κατάσταση ποικίλει αναλογα το προμηθευτή. Κάποιοι κάνουν αντικαταστάσεις τσακ μπαμ και άλλοι μπορεί να σε ζαλίζουν ή και να στο επιστρέψουν. Δεν είναι υποχρέωση του καταστήματος να σου δώσει καινουργιο πριν γυρίσει το rma για προφανείς λόγους.
spc Νοέμβριος 27, 2004 #10 Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogasΠαντως μονο η Interset φερνει ΑΒΙΤ ο Πουλιαδης σταματησε. ο Πουλιάδης εξακολουθεί να έχει ΑΒΙΤ σε στοκ - όλο και λιγότερες είναι η αλήθεια αλλά έχειμάλιστα προ μερικών ημερών είχε και MAX3πιθανότατα η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι η μητρική είναι από Πουλιάδη (και ας σου λένε ότι θέλουν αυτοί.....) - η Interset είναι γενικά πιο γρήγορηη λύση είναι μεγαλύτερη (πάντα ευγενική όμως) πίεση στο μαγαζί προκειμένου να πιέσει αντίστοιχα τον Πουλιάδη
eleven Νοέμβριος 27, 2004 #11 Νοέμβριος 27, 2004 Το Rma εχει το δικο του ονομα Vaguridis.................. Απλα πραγματα
Vagouridis Νοέμβριος 28, 2004 #12 Νοέμβριος 28, 2004 Το μαγαζι απο το οποιο πηρες την μητρικη εχει καποιο ονομα δεν νομιζω να μ@λακιστει.Εαν ο πουλιαδης εχει προβλημα στο rma δεν φταις εσυ , ειναι υποχρεωμενος να σου γυρισει πιστωτικο και να παρεις οτι θες απο το μαγαζι.Επισης abit και Πολυιαδης ειναι ενα πραγμα σαν τις ατακες του Μπαρμπα μιχαλη του μαναβη μου , ασε ψηλε εχω κατι πορτοκαλια Α Α .Αυτο βεβαια σημαινει ασε ψηλε την ξεκολιασα την πορτοκαλια του γειτονα στο χωριο χθες το βραδυ.Απο την αλλη αμπιτ φερνει και η ρουμπικομ και η ιντερσετ.Ζητα απο τον μαγαζατορα να φερει μητρικη απο εκει.Εαν δει οτι αργει παρα πολυ ο πουλ , ας παρει μια μητρικη ιδια απο ρουμπικομ ( τα φερνει σε μια εργασιμη τα πραγματα) να αλλαξει αυτοκολλητα με την δικια σου και να την στειλει πισω στην ρουμπικομ και να ζητησει επιστροφη πιστωτικου .Διαδικασια 5-6 εργασιμων.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.