Georgesod Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 Λοιπόν πριν 2 μήνες μια max3 που είχα ψόφησε και την πήγα στο μαγαζί που την πήρα για rma. Δεν θα αναφέρω (ακόμα) το όνομα του συγκεκριμένου μαγαζιού. Ο τύπος μου είπε ότι το πολύ σε 1 βδομάδα θα έρθει η καινούργια και έχουν περάσει 2 μήνες και ακόμη τίποτα. Επίσης όταν παίρνω τηλ το αφεντικό τελευταία αποφεύγει να "εμφανίζεται". Πέρα από βιαιοπραγίες φωτιές κ.τ.λ. τι άλλο μπορώ να κάνω για να έχω το αυτονόητο; Παρεπιμπτόντως με παιδιά που συζήτησα και είχαν παρόμοια εμπειρία μου είπαν ότι αυτό τράβηξε από εξάμηνο και πάνω. Από 1 φίλο άκουσα κάτι για καταγγελία στον ΙΝΚΑ. Περιμένω να ακούσω τη γνώμη σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Εμένα η nf7 είχε αργήσει 1 μήνα.Κάτι παίζεται.Στρίμωξέ τους ή πήγενε στο ΙΝΚΑ,δεν ξέρω όμως αν θα βγάλεις άκρη.Καλό κουράγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Νοέμβριος 27, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Thank's. Επίσης μου είχε πει το αφεντικό του μαγαζιού ότι η μητρική ήταν από Πουλιάδη όμως πήρα τηλ και μου είπαν ότι πλέον δεν φέρνουν την συγκεκριμένη. Τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Νοέμβριος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Δεν μπορώ να σου πω τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση αλλά είναι υποχρεομένοι να σε αποζημιώσουν με κάποιο τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Νοέμβριος 27, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 @Chroma στην εταιρία που δουλεύεις πως ξηγιένται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Νοέμβριος 27, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod [Σήμερα, στις 15:55] Thank's. Επίσης μου είχε πει το αφεντικό του μαγαζιού ότι η μητρική ήταν από Πουλιάδη όμως πήρα τηλ και μου είπαν ότι πλέον δεν φέρνουν την συγκεκριμένη. Τι γίνεται σ' αυτή την περίπτωση; Γεια σου george εισαι ατυχος φαινεται.Παντως μονο η Interset φερνει ΑΒΙΤ ο Πουλιαδης σταματησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Νοέμβριος 27, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 παει στην αμερικη, στα κεντρικα...εμενα με τον δισκς μου (WD), ειχε γινει κατι παρομοιο, και πηγε Αμερικη.Βεβαια τον πηρα πισω, αλλα μετα απο 1 1/2, 2μηνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Νοέμβριος 27, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Λοιπόν θα σε συμβουλέψω ως παθόν....Απείλησε τους ότι θα τους πας στο ΙΝΚΑ είναι η μόνη λύση να καταφέρεις κάτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Νοέμβριος 27, 2004 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από georgesod @Chroma στην εταιρία που δουλεύεις πως ξηγιένται; Αν και δεν είμαι επι των rma, η κατάσταση ποικίλει αναλογα το προμηθευτή. Κάποιοι κάνουν αντικαταστάσεις τσακ μπαμ και άλλοι μπορεί να σε ζαλίζουν ή και να στο επιστρέψουν. Δεν είναι υποχρέωση του καταστήματος να σου δώσει καινουργιο πριν γυρίσει το rma για προφανείς λόγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 27, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από jdrogasΠαντως μονο η Interset φερνει ΑΒΙΤ ο Πουλιαδης σταματησε. ο Πουλιάδης εξακολουθεί να έχει ΑΒΙΤ σε στοκ - όλο και λιγότερες είναι η αλήθεια αλλά έχειμάλιστα προ μερικών ημερών είχε και MAX3πιθανότατα η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι η μητρική είναι από Πουλιάδη (και ας σου λένε ότι θέλουν αυτοί.....) - η Interset είναι γενικά πιο γρήγορηη λύση είναι μεγαλύτερη (πάντα ευγενική όμως) πίεση στο μαγαζί προκειμένου να πιέσει αντίστοιχα τον Πουλιάδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Νοέμβριος 27, 2004 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Το Rma εχει το δικο του ονομα Vaguridis.................. Απλα πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Νοέμβριος 28, 2004 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2004 Το μαγαζι απο το οποιο πηρες την μητρικη εχει καποιο ονομα δεν νομιζω να μ@λακιστει.Εαν ο πουλιαδης εχει προβλημα στο rma δεν φταις εσυ , ειναι υποχρεωμενος να σου γυρισει πιστωτικο και να παρεις οτι θες απο το μαγαζι.Επισης abit και Πολυιαδης ειναι ενα πραγμα σαν τις ατακες του Μπαρμπα μιχαλη του μαναβη μου , ασε ψηλε εχω κατι πορτοκαλια Α Α .Αυτο βεβαια σημαινει ασε ψηλε την ξεκολιασα την πορτοκαλια του γειτονα στο χωριο χθες το βραδυ.Απο την αλλη αμπιτ φερνει και η ρουμπικομ και η ιντερσετ.Ζητα απο τον μαγαζατορα να φερει μητρικη απο εκει.Εαν δει οτι αργει παρα πολυ ο πουλ , ας παρει μια μητρικη ιδια απο ρουμπικομ ( τα φερνει σε μια εργασιμη τα πραγματα) να αλλαξει αυτοκολλητα με την δικια σου και να την στειλει πισω στην ρουμπικομ και να ζητησει επιστροφη πιστωτικου .Διαδικασια 5-6 εργασιμων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taz1416003173 Δεκέμβριος 1, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2004 Να έχεις πάντα στο μυαλό σου αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.