GEORGIOS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2014 Ψάχνω ένα τάμπλετ μέχρι 100 ευρώ στις 7 ίντσες.Είναι για παιχνίδια-ίντερνετ-skype αλλά όχι απαραίτητα 3G και σκέτο wifi κάνει δουλειά.Το καταλαβαίνω ότι τα 100 είναι σχετικά λίγα αλλά θέλω το καλύτερο που μπορώ να πάρω με αυτά τα λεφτά.Είναι για δώρο σε 11χρονο και θα προτιμούσα μόνο από Ελλάδα για την εγγύηση.Αξίζει λέτε να περιμένω τις εκπτώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Lenovo IdeaTab A3500 7" (8GB) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Ιούλιος 13, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Καλό φαίνετε αλλά παντού όπου το βρίσκω του δίνουν μόνο ένα χρόνο εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 13, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Στον κοτσοβολο το εχουν με 2 νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Ιούλιος 14, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2014 Ναι αλλά τον χρεώνουν τον δεύτερο χρόνο 20 ευρώ.http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/141186-lenovo-a3500-qc-8gb-με-2ετή-τεχνική-υποστήριξηΘα περιμένω κανά δύο μέρες ακόμα μήπως βγει τίποτα στις εκπτώσεις και αν δεν βγει τότε θα το παραγγείλω .Μέχρι τώρα δεν βρήκα κάτι καλύτερο.Απλά απόρησα με τον ένα χρόνο εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 14, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2014 αν δωσεις ενα 25 ευρω παραπανωSamsung Galaxy Tab 3 7.0 (8GB) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 14, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2014 το 3G με αυτά τα λεφτά το ξεχνάς. Δώσε λίγα παραπάνω και πάρε το galaxy tab και καθάρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 14, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2014 Καλό φαίνετε αλλά παντού όπου το βρίσκω του δίνουν μόνο ένα χρόνο εγγύηση. Άστους να λένε ότι θέλουν. 2 χρόνια έχουν εγγύηση, Ν. 3043/2002, αρθρο 4 βασισμένος στην 1999/44/EC οδηγία. Την έχω τη ταμπλέτα, ρίξε μια ματιά εδώ. Δεν έχει 3G. Το TL: DR της υπόθεσης μετά από κάμποσο χρόνο χρήσης: Τα καλά. Καλή απόδοση. Καλή οθόνη, IPS καλή ανάλυση (1 καμένο pixel αλλά μέρα ΔΕΝ μπορώ να το βρώ). Φτηνό. Το wifi δουλεύει . Καλή μπαταρία σχετικά. Δε ζεστένεται ιδιαίτερα όταν το φορτίζεις. Καλό βάρος. Τα κακά Γλυστράει ΠΟΛΥ. Για πιτσιρίκι οπωσδήποτε θήκη αλλιώς σε ένα μήνα μέσα θα την κλαίς. Δε μου πολυαρέσει εκεί που έχουν βάλει τα inputs για φόρτιση/ακουστικά. Σκ@τ@ ηχείο και κάμερα. Το youtube δε παίζει καλά σε αυτή την έκδοση - βάλε το OGΥοutube άμα ενδιαφέρεται ο χρήστης και λύνεται το θέμα. edit: Επίσης στα αρνητικά: Στα κάνει ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ όταν βάλεις τα ακουστικά - πετάει συχνά warnings "Μπορείς να κουφαθείς άμα έχεις τα ακουστικά σε μεγάλη ένταση!" Κάπως πρέπει να βρω να το βγάλω (Κοινοτική Οδηγία σου λέει μετά...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 14, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2014 Γιατι ακριβως να παει σε Galaxy Tab?Για να μην εχει IPS 1280 x 800? Για να μην εχει QuadCore?Για να φορτωθεί όλο το Bloatware της Sammy?Ειναι και αυτο μια επιλογηhttps://www.skroutz.gr/s/4393731/Asus-MeMO-Pad-HD-7-ME173X-8GB.htmlΑλλα δεν υποστηρίζει OTG νομιζω.Πηγαινε στα Public να τα δεις τα εχει και τα 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Ιούλιος 14, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2014 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Το 3G όντως δεν το χρειάζομαι.Το Samsung Galaxy Tab 3 7.0 (8GB) | Skroutz.grείναι βλέπω με δύο πυρήνες και όχι IPS οθόνη αξίζει τα 25-30 παραπάνω;Το https://www.skroutz.gr/s/4393731/Asus-MeMO-Pad-HD-7-ME173X-8GB.htmlβλέπω είναι όντος καλή επιλογή.Είμαι επαρχία και δεν μπορώ εύκολα να τα βρω κάπου να τα δω από κοντά.Σας ευχαριστώ και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 15, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2014 Εχω το https://www.skroutz.gr/s/4393731/Asus-MeMO-Pad-HD-7-ME173X-8GB.html αλλά με τα 16gb χωρίς 3G, και από όσο ξέρω χωρίς official OTG. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, η οθόνη διαβάζεται και με φουλ ήλιο από πάνω, με φορεμένο matte προστατευτικό οθόνης. Αυτό συνισταται γιατί η οθόνη είναι μαγνήτης για τις δαχτυλιές.Το ηχείο θα ήθελα να είναι λίιιγο πιο δυνατό.Κολλήματα δεν μου έχει κάνει ως τώρα και ειναι αρκετά γρήγορο. Αν έχεις καμμια άλλη απορία πες μουΗ μπαταρια είναι super χαλαρά 8 ώρες χρήσης με 3 ώρες 720p+ video, 2 ώρες gaming και 3 ώρες browsing, δεν το έχω χρονομετρήσει κιόλας αλλά θυμάμαι να το έχω χρησιμοποιήσει όλη μέρα και να έχει ακόμα μπαταρίαΕπίσης βάζοντας τον MX player παιζει ότι θες και σε 1080p και με ελληνικά srt κανονικότατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Ιούλιος 15, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2014 Εχω το https://www.skroutz.gr/s/4393731/Asus-MeMO-Pad-HD-7-ME173X-8GB.html αλλά με τα 16gb χωρίς 3G, και από όσο ξέρω χωρίς official OTG. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, η οθόνη διαβάζεται και με φουλ ήλιο από πάνω, με φορεμένο matte προστατευτικό οθόνης. Αυτό συνισταται γιατί η οθόνη είναι μαγνήτης για τις δαχτυλιές.Το ηχείο θα ήθελα να είναι λίιιγο πιο δυνατό.Κολλήματα δεν μου έχει κάνει ως τώρα και ειναι αρκετά γρήγορο. Αν έχεις καμμια άλλη απορία πες μουΗ μπαταρια είναι super χαλαρά 8 ώρες χρήσης με 3 ώρες 720p+ video, 2 ώρες gaming και 3 ώρες browsing, δεν το έχω χρονομετρήσει κιόλας αλλά θυμάμαι να το έχω χρησιμοποιήσει όλη μέρα και να έχει ακόμα μπαταρίαΕπίσης βάζοντας τον MX player παιζει ότι θες και σε 1080p και με ελληνικά srt κανονικότατα.Αυτό που λες χωρίς official OTG εννοείς ότι υπάρχει τρόπος να το κάνω να δουλέψει;Το σκέφτομαι και αυτό αλλά με δυσκολεύει το ότι δεν έχει από την μάνα του OTG και δεν θα μπορεί να συνδέει στικάκι ή σκληρό να βλέπει ταινίες (ή κάνω λάθος; ) και τα 20 περίπου που έχει παραπάνω.Έχει όμως 2 χρόνια εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιούλιος 15, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2014 Αυτό που λες χωρίς official OTG εννοείς ότι υπάρχει τρόπος να το κάνω να δουλέψει;Το σκέφτομαι και αυτό αλλά με δυσκολεύει το ότι δεν έχει από την μάνα του OTG και δεν θα μπορεί να συνδέει στικάκι ή σκληρό να βλέπει ταινίες (ή κάνω λάθος; ) και τα 20 περίπου που έχει παραπάνω.Έχει όμως 2 χρόνια εγγύηση.Βρε συ, όλα έχουν 2 χρόνια εγγύηση λέμε. Επίσης δε χρειάζεσαι OTG άμα έχεις ένα PC πάνω στο wifi. Κάνεις share τις ταινίες και μπορεί να τις βλέπει από wireless (άμα δεν είναι 1080p και έχεις χάλια wifi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούλιος 15, 2014 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2014 To memopad το πηρα τα χριστουγεννα για τη μανα μου καπου £65 νομιζω. Με κανενα £10 παραπανω επαιρνα το tab 3, αλλα ηταν κατωτερο σε χαρακτηριστικα.Οσο το χρησιμοποιησα για να το στησω μου φανηκε αστερι. Πολυ καλη κατασκευη, γρηγορο κλπ. Βεβαια δεν προοριζοταν για παιχνιδια, αλλα skype, viber και browsing.Πιστευω τιμια αγορα. Το samsung εχει πιο εντυπωσιακη οθονη λογω φωτεινοτητας νομιζω, αλλα το memopad λογω επεξεργαστη, καρτας μνημης κλπ πιστευω θα κρατησει περισσοτερο στο χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 15, 2014 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2014 Αυτό που λες χωρίς official OTG εννοείς ότι υπάρχει τρόπος να το κάνω να δουλέψει;Το σκέφτομαι και αυτό αλλά με δυσκολεύει το ότι δεν έχει από την μάνα του OTG και δεν θα μπορεί να συνδέει στικάκι ή σκληρό να βλέπει ταινίες (ή κάνω λάθος; ) και τα 20 περίπου που έχει παραπάνω.Έχει όμως 2 χρόνια εγγύηση.έχω διαβάσει κάτι που το κανεις root για να το ενεργοποιήσεις.προσωπικά ουτε καν που το έχω rootarei. Προσωπική άποψη ειναι ότι αν θες να έχεις internet παντού μέσω 3G καλύτερα να πάρεις συσκευή με ενσωματωμένο 3G παρά να κουβαλάς το παπαράκι μαζί.Για ταινίες κλπ, πήρα αυτό https://www.skroutz.gr/s/336152/Kingston-microSDHC-32GB-Class-10-with-Adapter.html από το κοσμοβλάκα και με καλύπτει μια χαρά. Είναι, νομιζω, πολύ οικονομικό και παίρνεις και δεύτερη αμα χρειαστεί, το slot είναι εξωτερικό. Δεν ξέρω αν σηκώνει 64ρα κάρτα, το spec πάντως μέχρι 32 γράφει. Ένα ποιοτικό 720p είναι γύρω στα 6gb, αν δεν έχει dts κλπ stream πέφτει στα ~4... Δεν θυμάμαι αν το 8ρι και το 16ρι έχουν άλλη διαφορά, ψάξτο όμως γιατί νομίζω ότι το 8ρι έχει ένα ηχείο. Τέλος, για οικονομικό tablet ψώνισε με γνώμωνα "να σε βγάλει" 1-1.5 χρόνο, ούτως ή άλλως μέχρι τότε τεχνολογικά θα είναι παρωχημένο και στην κατηγορία 100-150 ευρώ θα παίρνεις αυτό που κάνει τώρα 200-250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Ιούλιος 15, 2014 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε.Θα περιμένω μέχρι την Πέμπτη να δω μήπως βγει τίποτα στις εκπτώσεις και μετα θα παραγγείλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Ιούλιος 15, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2014 Για αυτό εδώ τη λέτε;MLS IQTAB KING 7'' IPS QUAD CORE 1.2GHZ 8GB WIFI USB OTG ANDROID 4.1 JB BLACK - TABLETS - Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Ιούλιος 19, 2014 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2014 Τελικά παρήγγειλα το lenovo.Ψάχνοντας όμως για μια θήκη και μια προστατευτική ζελατίνα για την οθόνη βρίσκω μόνο για ένα Α3500 που έχει και πίσω κάμερα.Μόνο τέτοια βρίσκω Magnetic Slim Ultra Stylish Leather Stand Case Cover for Lenovo A3500 Tablet | eBayΜπορεί κάποιος να βοηθήσει να βρω τα σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzitzikas2 Αύγουστος 12, 2014 #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 Τελικά παρήγγειλα το lenovo.Ψάχνοντας όμως για μια θήκη και μια προστατευτική ζελατίνα για την οθόνη βρίσκω μόνο για ένα Α3500 που έχει και πίσω κάμερα.Μόνο τέτοια βρίσκω Magnetic Slim Ultra Stylish Leather Stand Case Cover for Lenovo A3500 Tablet | eBayΜπορεί κάποιος να βοηθήσει να βρω τα σωστά;Βρήκες τελικά τίποτα?Βασικά σήμερα παρηγγειλα και εγω το lenovo a3500. Βασικα απο οτι καταλαβα αυτο που κυκλοφορει Ελλάδα είναι το a7-40 που εχει μόνο μπροστα κάμερα 2ΜΡ. Αυτες οι θηκες ολες στο ebay ειναι για το a7-50 που έχει επιπλέον και πίσω κάμερα 5ΜΡ. Η μόνη διαφορά τους είναι αυτή και οτι το a7-50 έχει και 3G. Στις διαστάσεις είναι ακριβώς ίδιες οι ταμπλέτες. Αρα φαντάζομαι η θήκη θα ταιριάζει. Απλά θα έχεις την τρύπα αυτή χωρις να έχεις κάμερα. Γενικά όσο και να εψαξα στο ΕΒΑΥ δεν βρηκα χωρις την τρύπα για την 2η κάμερα θήκη. Δες εδώ http://content.etilize.com/User-Manual/1026977706.pdfΚαι εγω μαλλον σε κατι σαν και αυτό που έβαλες θα αγοράσω για θήκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Αύγουστος 13, 2014 Author #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2014 Αυτό κατάλαβα και έκανα και εγώ τελικά.Όταν παρέλαβα το τάμπλετ είδα στο manual τι είναι ίδια χωρίς την πίσω κάμερα και παράγγειλα αυτό :3 x Matte Anti Glare Screen Protector Guard for 7" Lenovo A7 50 A3500 Tablet | eBayΚαι αυτό:Hand Strap Wallet Card Leather Skin Case Cover for Lenovo A7 50 A3500 7" Tablet | eBayΟι μεμβράνες ήρθαν σήμερα και ταιριάζουν ακριβός Η θήκη δεν ήρθε ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.