Aias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2014 Καλησπερα παιδια,εχω κολλησει με ενα παιχνιδι στο κινητο ,το Marvel Puzzle Quest - Dark Reign (android game) .ειναι pay to win αλλα παιζει και χωρις να πληρωνεις ,απλα περιμενεις να κανεις recover το health (και καλυτερα ετσι αλλιως θα επαιζα περισσοτερο ...).Και το ερωτημα τωρα ειναι αν υπαρχει κατι αντιστοιχο σε pc game.thx
Aias Ιούλιος 12, 2014 Author #3 Ιούλιος 12, 2014 το ίδιο και το αυτό oO..ελπιζω να μπορω να μεταφερω τους char μου thx
chrooooo Ιούλιος 18, 2014 #4 Ιούλιος 18, 2014 Λέω να το βάλω εδώ, εγώ κόλλησα με το avengers alliance, και ψάχνω παρόμοιο αλλά χωρίς τόσο χυδαίο pay to win χαρακτήρα, για ios, όχι για pc, υπάρχει κάτι?
Samael Ιούλιος 18, 2014 #5 Ιούλιος 18, 2014 Tην πρώτη μία-μιάμιση ώρα ήταν καλό, μετά έγινε pay2win...
Aias Ιούλιος 21, 2014 Author #6 Ιούλιος 21, 2014 Tην πρώτη μία-μιάμιση ώρα ήταν καλό, μετά έγινε pay2win...εχω κανει χαρακτηρες στα 70 lvl απλα πρεπει να εχεις υπομονη μερικες ωρεες οταν δεν εχει πλεον health pack να κανει recover.Οποτε ειναι και δεν ειναι,απλα δεν ειναι για καποιον που θελει να παιζει συνεχομενα με τις ωρες .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.