kostasfe Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2014 Καλησπέρα.Έχω πρόβλημα με format σε laptop της acer.Πήγα να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων με διατήρηση αρχείων αλλά στην επανεκκίνηση και μετά τη φόρτωση εφεδρικών αρχείων κολλά εδώ και ώρες στο βήμα που λέει ότι η microsoft εκκινεί υπηρεσίες.Επειδή δεν ήθελα να περιμένω και άλλο,πήγα να κάνω format από cd και δε μου βγάζει να πατήσω το κουμπί για να μπω στο BIOS.Τί φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipioner Ιούλιος 13, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Προσωπικα δεν εχω laptop, αλλα για ποιο λογο θες να μπεις στο bios, δεν μπορεις να κανεις format οταν εισαγεις το cd?Eπισης κοιτα καποιο απο αυτα τα video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιούλιος 22, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2014 Υποθέτω οτι θες να κάνεις boot από το cdΤα Acer μπαινουν στο bios με F2 και επιλογή boot order με F12. Πατάς και χωρίς να βλέπεις στην οθόνη να το γράφει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.