Jump to content

Aerogate II σε 5.25 bay!

fanisk

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Ευχαριστω πολυ παιδες!!!!!Θα το τελειοποιησω λιγο ακομα για τον Spyrious για να μην εχει να μου προσαψει καποια ατελεια στο εργο μου:p :p :p :p

Για το καλό σου σε μαλώνω βρέ.:innocent:

Παιδες προσεχως...

1.Θα στρογγυλεψω λιγο την τρυπα

2.Θα το βαψω

3.Θελω να βρω ενα λαστιχακι οπως βαζουμε πχ στα side windows, για να φαινεται κ πιο ομορφο αλλα κ να μην κοπω σε καποια βιαστικη κινηση...αλλ δεν ξερω αν θα χωραει ακριβως κατω απο πχ το DVD-RW...το πολυ πολυ να βαλω τα 2 μαζι, να αφησω ενα κενο κ υστερα απο κατω το Aerogate II

4.Καποια αλλη προταση?

Θενκς!!!!!

Αψογος!!!

Αντε να το δουμε και στην τελικη του μορφη ελπιζω να γινει ακομα καλυτερο!!!!

Αρχική απάντηση από fANiS_K

Παιδες προσεχως...

1.Θα στρογγυλεψω λιγο την τρυπα

2.Θα το βαψω

3.Θελω να βρω ενα λαστιχακι οπως βαζουμε πχ στα side windows, για να φαινεται κ πιο ομορφο αλλα κ να μην κοπω σε καποια βιαστικη κινηση...αλλ δεν ξερω αν θα χωραει ακριβως κατω απο πχ το DVD-RW...το πολυ πολυ να βαλω τα 2 μαζι, να αφησω ενα κενο κ υστερα απο κατω το Aerogate II

4.Καποια αλλη προταση?

Θενκς!!!!!

Αντί για λάστιχο βάλε το περίβλημα λεπτού καλλωδίου. Έτσι δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα πάχους. Επίσης θέλω να σου πώ οτι το Cooldrive 4 είναι και ψύκτρα και έχει και βάση στήριξης του σκληρού. Δεν είναι τυχαία έτσι φτιαγμένο. Είναι βέβαια τσιμπημένο αλλά τι α κάνομ' ;

Ε Τ Ο Ι Μ Ο ! ! !

Μόνο που Το δικό μου πάνελ είναι χειροποίητο(εγώ το έχω φτιάξει)

• 4 weeks later...

ωραια η προσπαθεια σου;) ;) αλλα πρεπει να θυμησω οτι ι διαφορα τιμης με το cooldrive 4 ειναι 12 ευρο.αξιζει να μπαινεις σε ολη αυτη την διαδικασια?? Αν φυσικα γουσταρης να εχεις την χαρα της δημιουργιας τοτε κανω πασο:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.