Dolly Ιούλιος 21, 2014 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 Καλησπέρα πάλι,Έβαλα παραλελς στο μακ, και πέταξα πάνω Μιντ 17 ματε 64αρι.Σε 10 λεπτά όλα κουλ, και το τρέχω και μια χαρά.Με ένα θέμα, είναι κολλημένο σε 800χ600 και δεν αναγνωρίζει το μόνιτορ.Είδα σε λίγο χελπ πως πρέπει να φτιάξω ένα αρχείο και να το κάνω έντιτ μετά και να βάλω την ανάλυση χειροκίνητα στο σύστημα, και έψαξα και λίγο τα πακέτα μήπως κάποιο με βοηθάει να το κάνω αυτόματα, αλλά δεν έβγαλα άκρη.Υπάρχει κανένα εύκολος τρόπος να το κάνω αυτό ή κάποιο τουτόριαλ να ακολουθήσω?έχω φάει 30 λεπτά πάνω κάτω, οπότε όχι δεν είμαι εξπερ.Είμαι με μακ-μπουκ προ ρετινά εξού και πονάει τρελά το 800χ600Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 21, 2014 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 Το αρχείο ξέρεις που βρίσκεται? Αν ναι, άνοιξε κονσόλα τρεξε nano /μπλαμπλα/αρχείο, κανε αλλαγές και σωσε το με Ctrl-x, y, enter Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 21, 2014 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 Τη κάρτα γραφικών έχει το macbook? Δοκίμασες να περάσεις proprietary drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 21, 2014 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2014 ψάξε στο menu το system drivers και όταν ανοίξει θα σου προτείνει οδηγούς λογικά για την κάρτα, κατέβασε και ενεργοποίησε και μετά checkare για την ανάλυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.