Jump to content

Πρόβλημα με το NFSU2

aristos87

Recommended Posts

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον αριστο μονο που δεν εχω ουτε φραγκα για να ανεβασω τα αστερια.....

μου δειχνει ενα περιεργο πορτοκαλι βελακι καπου πολυ εξω απο τον χαρτη.

που βλεπω ποσο τις εκατο εφτασα?

Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 20:10]

εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον αριστο μονο που δεν εχω ουτε φραγκα για να ανεβασω τα αστερια.....

μου δειχνει ενα περιεργο πορτοκαλι βελακι καπου πολυ εξω απο τον χαρτη.

που βλεπω ποσο τις εκατο εφτασα?

Πάτα το Τ

Θα πω κακία τώρα αλλά με τόσα υπεραυτοκίνητα στο παιχνίδι σοβαρά θα παίρνατε 106 ραλιά και corsέδες;

ρε παιδια εχω προβλημα με το παιχνιδι..........πριν λιγες μερες εφτασα στο 62% και απο τοτε οποτε παω να φορτωσω οτιδηποτε εκτος απο το κεντρικο μενου το παιχνιδι κανει ενα ασταματητο loading........ειτε παω να μπω σε explore mode ειτε να παιξω καποια πιστα μεσα απο το world map κολλαει στο φορτωμα............δεν φριζαρει.απλα η μπαρα φορτωνει συνεχεια και δεν μπαινει στην πιστα..........το εχει κανει σε κανεναν αλλο αυτο?

Αρχική απάντηση από chroma

Θα πω κακία τώρα αλλά με τόσα υπεραυτοκίνητα στο παιχνίδι σοβαρά θα παίρνατε 106 ραλιά και corsέδες;

Ενα rallye τουμπανο...ειναι μουρλια τι να κανουμε!!!!!Κριμα που η US δεν εχει S2k...

Παιδες ειμαι 60+ %...ξερει κανεις κανα cheat για να παρω χρηματα...πολλααααα....μου ηρθε φλασακι να τουμπανιασω οσα cars εχω στο garage μου...

Πλιζ παιδες:worship: :worship: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.