todor4 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2014 ειναι απλοδεν κουνιεται ουτε ποντικι ουτε πληκτρολογιομονο το κουμπακι restartγενικα αυτο συμβαινει οποτε εχω περασει windows 64 bitτα 64 bit windows τα θελω για να διαβαζουν ολη την ram που εχω εγκατεστημενη 8gbκαμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιούλιος 11, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Κλεισε το θερμοσιφωνο. ...Φιλε ειναι απλο για σενα που εισαι εκει και το βλεπεις.Για τους υπολοιπους που θα προσπαθησουμε να σε βοηθησουμε δεν ειναι.Ανελυσε χαρακτηριστικα του hardware σου & χρονολογια τους.Ανεφερε windows & τυχον software που τρεχεις την ωρα που κολλαει.Τελος επειδη ειναι πολυ πιθανο λογω καυσωνα να προκειται για υπερθερμανση πες μας αν ελεγχεις θερμοκρασιες με καποιο software σε καρτα γραφικων, μητρικη, επεξεργαστη.Αν οχι, ειναι μια καλη αρχη, η παρακολουθηση θερμοκρασιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor4 Ιούλιος 11, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 για παρακολουθηση θερμοκρασιων εχω το προγραμμα siw(system infrormation for windows)απο το site gtopala.comπατας εκει που λεει sensors και σου δειχνει θερμοκρασιες.συστημα: Motherboard Asus P5KSEΛειτουργικο: windows 7 64-bitram8 :8 gbσκληρος καινουργιος: intel ssd 120 gb.καρτα γραφικων: asus 630κι αλλοι εξωτερικοι σκληροι νme usb hub Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιούλιος 12, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2014 Περα απο οτι το εχεις, τις παρακολουθεις καθολου;Βλεπεις καμια υποπτα υψηλη;Κατεβασε και βαλε το gpu-z για να παρακολουθεις τις θερμοκρασιες της καρτας γραφικων. Ελεγξε αν δουλευει το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων.Το παγωμα ακομα δεν εχεις πει πότε ακριβως στο κανει και τι εφαρμογες τρεχεις την ωρα που στο κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor4 Ιούλιος 12, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2014 Περα απο οτι το εχεις, τις παρακολουθεις καθολου;Βλεπεις καμια υποπτα υψηλη;Κατεβασε και βαλε το gpu-z για να παρακολουθεις τις θερμοκρασιες της καρτας γραφικων. Ελεγξε αν δουλευει το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων.Το παγωμα ακομα δεν εχεις πει πότε ακριβως στο κανει και τι εφαρμογες τρεχεις την ωρα που στο κανει.ξαναγραφω λοιπον:εχουμε και λεμετο οτι παγωνει δεν φταιει η καρτα γραφικων ουτε οι θερμοκρασιες.εξαλλου υπαρχει air condition full.μολις βαλω στο μηχανημα 32bit windows 7 ολα λειτουργουν μια χαρα.μολις βαλω 64 bit αρχιζει το παγωμα το οποιο δεν γινεται σε standar χρονουςδηλαδη μπορει να γινει σε 5 λεπτα απο τοτε που ανοιξε ο υπολογιστης μπορει σε 1 ωραμπορει σε 3 ωρες παντως γινεται συνεχεια. και ας μην τρεχει κανενα προγραμμα.απλα ετσι που ειναι ανοιχτος,κολλαει. ωραια μεχρι εδω? κατανοητος?τωρα να Τονισω οτι δεν εχω περασει drivers για την motherboard γιατι δεν υπαρχουν.εγω αυτο θελω απο εσας. μηπως υπαρχουν και δεν τις βρισκω εγω σωστα?ειναι η asus P5K SE.αυτο γυρευω να μαθω.πιστευω να καταλαβατε.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
westside Ιούλιος 12, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2014 φιλε todor4 για δες αυτους τους drivers Motherboards - P5K SE - ASUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor4 Ιούλιος 13, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 εεετους ειδα!γιατι ειδες πουθενα να λεει windows 7 64 bit???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
javaneze: Ιούλιος 13, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Δες εδω για drivers.Ωστοσο αν τρεχεις κανονικα το windows update ολα αυτα θα σου τα εμφανισει.Μην σε μπερδευει που δεν λενε asus, ολα οσα χρειαζονται drivers στην motherboard, δεν ειναι της asus.Tα windows καθ'αυτα δυσκολα να φταινε για τα κολληματα.To μονο που παει το μυαλο μου ειναι να εχεις καποια προβληματικη ram, οποτε μολις βαζεις τα 64αρια που εκμεταλευονται ολοκληρα τα 8 GB που εχεις, να σκαλωνουν στο προβληματικο dimακι.Δοκιμασε να τρεξεις καποιο διαγνωστικο προγραμμα για ram.Ακομα καλυτερα δοκιμασε να αφαιρεις ενα-ενα τα dimακια και δουλευε το pc μεχρι να μην κολλαει οποτε αν οντως τελικα φταιει η ραμ να ανακαλυψεις το προβληματικο dim ή motherboard slot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 13, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Κατέβασε το bootable memtest. Κάψτο σε ένα cd, μπούταρε και άσε το να τρέξει μερικές ώρες. Πες μας αν βγάζει error. Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor4 Ιούλιος 13, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 θα τα κανω και θα ξαναστειλωτωρα για αλλο θεμα που ειπε ο φιλος πιο πανωεπειδη τις μνημες τις διαβαζει ολες δηλαδη λεει 8 gb ram οτι βρισκειαρα αφου τις βρισκει ολες εχω (4χ 2 gb) τοτε πως πιθανον καποια να ειναι καμμενη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor4 Ιούλιος 13, 2014 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 das καλησπέρα! καμια ιδέα? που χάθηκες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 13, 2014 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 αρα αφου τις βρισκει ολες εχω (4χ 2 gb) τοτε πως πιθανον καποια να ειναι καμμενη?Δεν είναι απαραίτητο να είναι καμμένη (οπότε πιθανότατα δεν θα μπούταρε καθόλου το μηχάνημα). Μπορεί να είναι απλά ελαττωματική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lefteris charalampous Ιούλιος 13, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Kai ego patheno akrivos ta idia apo tote pou allaksa apo windows 7 ultimate se windows 8.1 pro ... kai exo kalo susthma kai den to eixa pathei POTE !! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor4 Ιούλιος 13, 2014 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Δες εδω για drivers.Ωστοσο αν τρεχεις κανονικα το windows update ολα αυτα θα σου τα εμφανισει. Μην σε μπερδευει που δεν λενε asus, ολα οσα χρειαζονται drivers στην motherboard, δεν ειναι της asus. Tα windows καθ'αυτα δυσκολα να φταινε για τα κολληματα. To μονο που παει το μυαλο μου ειναι να εχεις καποια προβληματικη ram, οποτε μολις βαζεις τα 64αρια που εκμεταλευονται ολοκληρα τα 8 GB που εχεις, να σκαλωνουν στο προβληματικο dimακι. Δοκιμασε να τρεξεις καποιο διαγνωστικο προγραμμα για ram. Ακομα καλυτερα δοκιμασε να αφαιρεις ενα-ενα τα dimακια και δουλευε το pc μεχρι να μην κολλαει οποτε αν οντως τελικα φταιει η ραμ να ανακαλυψεις το προβληματικο dim ή motherboard slot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.