GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2004 Κατι λινκ που ειχε η ms για παραγγελια cd κ για download εχουν σταματησει να ισχυουν......εκτος κ βγαζει μονο σε εμενα σφαλμα....! Παρ' ολα αυτα...μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει που μπορω να τα βρω στην Αθηνα...... αυθεντικο.... η εστω κ κοπια ασφαλειας...... :whistling .....??? Οποιος θελει ας μου στειλει κ πμ για πληροφοριες... ΥΓ...Δεν πιστευω να ενοχλει τους mod+admin αυτο το θεμα...εεεεε??? Μια απλη ερωτηση εκανα... Αν ενοχλει τοσο ,ας το σβησεται η πειτε σε εμενα να το διαγραψω..... Φιλικα Βασιλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Νοέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 Έχω αυτό: srv03sp1_usa_1069_amd64fre_pro.isoΑν σε ενδιαφέρει, πες μου να στο γράψω και όποτε ανέβεις προς Στουρνάρη το παίρνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2004 H Φορμα που εχει για παραγγελια και download φαινεται να δουλευει καλα οποτε μαλλον το προβλημα ειναι απο την δικια σου μερια.Edit: Δουλευουν τελεια τελικα τα Links Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Νοέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Στο ΤΕΙ της γειτονιάς σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 29, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από pontium Στο ΤΕΙ της γειτονιάς σου.... Δεν καταλαβα????? Δεν πειραζει ομως....τα βρηκα....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Νοέμβριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 00:04] Δεν καταλαβα????? Δεν πειραζει ομως....τα βρηκα....! Έχεις μπει σε κανα ΤΕΙ;;Γίνεται της μουρλής απο πειρατικά δισκάκια.Εγω μένω 7 στενά απο τα ΤΕΙ Αθήνας(Αιγάλεω) και έχει ότι θες,ότι έχει σχέση με software για pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 29, 2004 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από pontium Στο ΤΕΙ της γειτονιάς σου.... :OT: Τώρα κάθε γειτονιά έχει και το... ΤΕΙ της!!! Σορρυ για τον ειρονικό σχόλειο αλλά δεν άντεξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Νοέμβριος 29, 2004 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2004 Παντως μεσα στην βδομαδα θα εχω την 64-Βit εκδοση των xp!!!Οποιος θελει πμ me!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 30, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Hellrider Παντως μεσα στην βδομαδα θα εχω την 64-Βit εκδοση των xp!!!Οποιος θελει πμ me!!!! Beta εννοειται...εεε???Εχουν κυκοφορησει κ απο την microsoft ειτε στα στελνουν σε cd κ πληρωνεις μονο τα μεταφορικα η τα κατεβαζεις...!Κ εγω σε 3 μερουλες θα εχω 2003 server 64 bit...!:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Νοέμβριος 30, 2004 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Ναι ειναι η beta και θα τα κατεβασω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Νοέμβριος 30, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 Αρχική απάντηση από Hellrider Ναι ειναι η beta και θα τα κατεβασω!!! αμα εχεις γρηγορη συνδεση aka 384dsl κ πανω κατεβασε το....αλλιως ψαξε σε καμια "σπηλια με πειρατες" κ παρε τα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Νοέμβριος 30, 2004 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2004 θα τα κατεβασω απο την δουλεια με την adsl384 που εχουμε!!! Βεβαια υπαρχει και η αλλη λυση να παω στο τει της γειτονιας μου :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 16, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Τα Windows 2003 server 64bit υπαρχει λογος να τα βαλεις η να προτιμησω τα xp 64bit οταν βγουν τελικη εκδοση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 16, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 για μπεντς τα θέλει...πάντως το λινκ δουλεύει, προχτές τα κατέβασα από MS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 16, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρα γενικως θα προτιμησω τα xp 64bit οταν βγουν τελικη εκδοση.Ποτε θα βγουν τα ρημαδια...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 16, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Μπορειτε να δωσετε ενα λινκ για τα win xp 64 beta?Οχι για τον sempron:o Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Φεβρουάριος 16, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/upgrade.mspxοριστε το λινκ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Φεβρουάριος 16, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.