Mameli Αύγουστος 12, 2014 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2014 (edited) ΔΕΝ ΥΠΑΡXEI περίπτωση να εισάγει κάποιος χονδρκή με τέτοια τιμή ανα ζευγάρι. Καταστράφηκε.Δε ξέρω ποσο εισάγει η αντιπροσωπεία, τόσο πουλάει πάντως στα καταστήματα.Σιγά μην ηταν τόσο εύκολο να βρω κατάλογο εισαγωγής της αντιπροσωπείας :-) Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 12, 2014 από Mameli Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Μάρτιος 24, 2015 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 Επειδή είμαι σε αναζήτηση , να τα προτιμήσω η θα απογοητευτώ; Έχουμε καμιά νεότερη ενημέρωση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 24, 2015 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2015 μιας και ξεθαφτηκε το τοπικ , και τα γυαλια (μαυρα με πορτοκαλι φακους ) φαινονται ΜΠΟΜΠΑΑΑΑΑ η τιμη τους λεει 25ε +7ε μεταφορικα σε παλια ποστ λεγατε πως ειναι 20ε τα μεταφορικα , αλλαξε κατι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konsniper Μάρτιος 27, 2015 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2015 Τα παρηγγειλα χτες.2 ζευγάρια.Ο θεός βοηθός!.Βαλε κωδικό έκπτωσης GELATO για 25%. Αν έχεις μόνο ένα σε συμφέρει το SHIPPING που δίνει δωρεάν μεταφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foluke Μάρτιος 27, 2015 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2015 Καλησπέρα και από εμένα νέος στο forum .Έχει πέσει πολύ διαφίμηση στα συγκεκριμένα γυαλιά και σκεφτόμουν να παραγείλω δύο ζευγάρια .Τελικά τα μεταφορικά είναι free γιατί στο Checkout έτσι μου λέει(από άλλους είχα ακούσει για 20 και από άλλους για 7 ευρώ) .Και κάτι άλλο δεν έχω paypall μόνο visa να το εμπιστευτώ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Μάρτιος 30, 2015 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2015 Αναμένουμε εντυπώσεις όταν σας έρθουν με το καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanbono Μάρτιος 30, 2015 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2015 Τα παρηγγειλα κι εγω και σημερα 30/03 τα παρελαβα, την παρασκευη 27/03 τα στειλανε.Ηταν σε στοκ, προτιμηστε σε στοκ για να ερθουν γρηγορα.Ωραια γυαλια ειναι για τα λεφτα τους παντα, οχι τιποτε φανταχτερο αλλα οχι και πλαστικουρα.Πηρα 2 ζευγαρια, Glaciar Black · Nebula One for 25€ & Crystal Black · Emerald One for 30€.Μαζι με ταχυδρομικα μου βγηκανε στα 53.75 ευρω - μειον 15% το κουπονι.Τα ταχυδρομικα ειναι οντως στα 7 ευρω, αλλα βρηκα 2 κουπονια για 10% & 15% εκπτωση. Το SPRING & WARMUP αντιστοιχα.Ειναι με πολωτικους φακους και ειναι καθρεφτες εξωτερικα.Το μονο ελαττωμα που βρηκα ειναι οτι δεν εχουν καποια εμφανη βιδα στον βραχιονα αν χαλαρωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωνσταντίνος1996 Μάρτιος 30, 2015 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2015 Αν μπορείτε κάντε μια περιγραφή της εμπειρίας σας από την παραγγελία και της ποιότητας κατασκευής, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Μάρτιος 31, 2015 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 vanbono Στα χαρακτηριστικά αναγράφει ''χωρίς μεταλλικά μέρη και αφαιρούμενο βραχίονα'' άρα μάλλον ο βραχίονας είναι φιξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vanbono Μάρτιος 31, 2015 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2015 (edited) Φιξ δεν τον λες απλα δεν ειδα καποια εμφανη βιδα σε περιπτωση που χαλαρωσει,γιατι ολοι οι βραχιονες καποια στιγμη χαλαρωνουν και θελει να τους σφιξεις.Προφανως εχει καποιο μικρο πιρο.Ειναι απο πλαστικο εξ ολοκληρου ο σκελετος. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 31, 2015 από vanbono Link to comment Share on other sites More sharing options...
anel84 Απρίλιος 9, 2015 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2015 Λοιπον παιδια. Πηρα 2 ζευγαρια. Τα πηρα την Κυριακη και μου ηρθαν την Τεταρτη το πρωι. Ειναι τελεια. Δεν κανω πλακα. Ημουν και εγω διστακτική αν θα ερθουν με τα σχολια που διαβαζα στο facebook, αλλα ολα καλα. Ηρθαν με DHL απο την Ισπανια με tracking number και ολα. Θα ξαναπαρω. Παντως εγω δεν ειχα κανενα θεμα. Δεν ξερω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 10, 2015 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 Θα ήθελα κι εγώ ενα ζευγαράκι αλλά διστάζω. Πως ξέρεις αν θα σου κανουν, αν θα σου πηγαίνουν κλπ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anel84 Απρίλιος 10, 2015 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 Θα ήθελα κι εγώ ενα ζευγαράκι αλλά διστάζω. Πως ξέρεις αν θα σου κανουν, αν θα σου πηγαίνουν κλπ..... Και εγω ειχα αυτο το θεμα γιατι εχω στενο προσωπο αλλα νομιζω ειναι ετσι ωστε να πηγαινουν σε ολα τα προσωπα. Εγω απλα ειπα θα το ρισκαρω κ οτι βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peritri Απρίλιος 14, 2015 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2015 Αν τα έχει πάρει κάποιος μπορεί να μας πει αν θα είναι οκ σε εμάς τους κεφάλες; Είναι καθόλου ελαστικοί οι βραχίονες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 15, 2015 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2015 Εχωντας αγορασει 8 ζευγαρια STUN (ιδια σχεδον, σε ιδια τιμη), και μιας κ ειμαι κ εγω κεφαλας, μπορψω να πω οτι ειναι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anel84 Απρίλιος 15, 2015 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2015 Αν τα έχει πάρει κάποιος μπορεί να μας πει αν θα είναι οκ σε εμάς τους κεφάλες; Είναι καθόλου ελαστικοί οι βραχίονες; Νομίζω οτι κάνουν μια χαρά και στους "κεφάλες" Δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Απρίλιος 16, 2015 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2015 15% ΕΚΠΤΩΣΗ κωδικός WARMUP. Αν και σε προηγούμενο ποστ είχε κωδικό για μεγαλύτερη έκπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Ιούνιος 2, 2015 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2015 οντως το κουπονακι δουλευει...παραγγελνουμε αφοβα η θα βγαζουμε τα ματια μας με φτιαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούνιος 10, 2015 #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2015 Μου ήρθανε και μένα 2 ζευγάρια πολύ γρήγορα, αλλά....δεν μου άρεσαν καθόλου. Πολύ ψεύτικη αίσθηση. Δεν είναι για ανθρώπους που θα τα αφήνουν απο δω κ απο κει....Έχουν σπάσε σε χρόνο dt. Θα μου πείτε με 20, 25€ τι περιμένεις.. Ε...λιγότερο ντόρο βασικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 11, 2015 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2015 Εγω σκεφτηκα αναποδα. 20 εδωσα, πλαστικα περιμενα (κ πηρα). Παντως Περυσι που τα ειχα μεσα στην θαλασσα & πισινα, δεν επαθαν τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts